Olieverbruik Seat Ibiza

Hoog olieverbruik Seat Ibiza

Hoog olieverbruik Seat Ibiza

Bent u in bezit van een Seat Ibiza en verbruikt hij meer olie dan gebruikelijk? Wacht dan niet langer en breng hem naar TSC de Betuwe! Ons professionele team van monteurs kan het probleem snel en nauwkeurig diagnosticeren en de meeste kosteneffectieve oplossing aanbevelen. Verhoogd olieverbruik kan een lastig probleem zijn. Maar het niet oplossen kan tot ernstige motorschade leiden. Dit is hoe u hoog olieverbruik bij uw Seat Ibiza herkent:

 • Snelle toename van het olieverbruik (meer dan 1 liter / 1.000 kilometer)
 • De motor loopt niet lekker en houdt af en toe in

De hoogte van het olieverbruik kan verschillen van 1 liter olie per 1000 kilometer tot 3 liter olie per 1000 kilometer. Ook hebben we al 4 liter olie per 1000 kilometer voorbij zien komen. Er zijn drie soorten motoren bij een Seat Ibiza die deze problemen vaak tonen; een 1.2 TFSI motor, 1.4 TFSI motor of een 1.8 TSI / 2.0 TFSI motor.

0345 570 780

Onze garantie

TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 12 maanden te garanderen, zwart-op-wit!

Verhoogd olieverbruik Seat Ibiza

Het verhoogde olieverbruik van de Seat Ibiza is een veel voorkomend probleem dat eigenaren vaak voor onverwachte kosten en ongemakken kan zetten. Dit olieverbruik manifesteert zich vaak met een verontrustend waarschuwingslampje op het dashboard en kan leiden tot ernstige motorschade als het niet tijdig wordt aangepakt. Bij TechServiceCenter zijn we gespecialiseerd in het oplossen van dergelijke problemen. We hebben de expertise en de technologie om de oorzaak van het verhoogde olieverbruik van uw Seat Ibiza 1.2 TFSI, Seat Ibiza 1.4 TFSI of de Seat Ibiza 1.8/2.0 TSFI te achterhalen en het op de meest kostenefficiënte manier aan te pakken. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw auto weer zo goed als nieuw rijdt, met de geruststelling dat het probleem van het hoge olieverbruik grondig is opgelost.

Olieverbruik Seat Ibiza 1.2 TSI

Verhoogd olieverbruik
Seat Ibiza 1.2 TSI

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik? Voorkom ernstige schade aan uw auto en voorkom onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over 1.2 TSI olieverbruik
Olieverbruik Seat Ibiza 1.4 TSI

Verhoogd olieverbruik
Seat Ibiza 1.4 TSI

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik? Voorkom ernstige schade aan uw auto en voorkom onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over 1.4 TSI olieverbruik
Olieverbruik Seat Ibiza 1.8 TSI

Verhoogd olieverbruik
Seat Ibiza 1.8 TSI

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik? Voorkom ernstige schade aan uw auto en voorkom onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over 1.8 TSI olieverbruik

Oplossing olieverbruik Seat Ibiza

Bij TechServiceCenter richten we ons op doeltreffende oplossingen voor verhoogd olieverbruik voor modellen zoals de Seat Ibiza. We beginnen met een grondige diagnose om de oorzaak van het verhoogde olieverbruik te identificeren. Dit kan variëren van versleten zuigerveren tot problemen met de krukasafdichtingen. Zodra we de oorzaak hebben vastgesteld, gaan we over tot reparatie of vervanging van de betrokken onderdelen. Onze gespecialiseerde team gebruikt alleen hoogwaardige onderdelen voor reparaties en zorgt ervoor dat uw auto weer zo efficiënt mogelijk rijdt, met minimaal olieverbruik. Wij zorgen ervoor dat het olieverbruik wordt teruggebracht tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt. TSC De Betuwe is gespecialiseerd in dit soort grote motorschades, en kunnen u een unieke totaaloplossing aanbieden voor de beste prijs:

 • We vervangen de zuigerveren door gemodificeerde zuigerveren
 • We honen de cilinders
 • We vervangen alle relevante pakkingen
 • We vervangen de krukaskeerring
 • We plaatsen nieuwe bougies
 • We vervangen het oliefilter, de olie en de koelvloeistof
 • We vervangen de distributieketting (incl. kettinggeleiders en -spanner)
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

 • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
 • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Gerk beoordeelt ons met:

"Top gerepareerd! Bedankt."

In februari mijn seat met een 1.8 tfsi motor laten repareren vanwege het hoge olie verbruik, om de 500 km een liter. Nu na 6000km! nog geen druppel verbruikt. Top gerepareerd! Bedankt.

Hoog olieverbruik opgelost seat ibiza
ophaal en breng service Audi A5

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie; het olieverbruik terugbrengen naar normale waarden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Naast het oplossen van hoog olieverbruik bij de Seat Ibiza, verhelpen wij dit probleem ook bij de Seat Altea en de Seat Leon.