Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Hoog olieverbruik Peugeot 5008 (2011) opgelost!

Rated 5 out of 5
20/09/2022

Sinds 3 jaar ben ik de 2de eigenaar van een Peugeot 5008 uit 2011, met een 1.6 THP motor. Ik heb de auto bij een dealer gekocht met ca. 80.000 km op de teller, toen ik er de eerste 10.000 km mee gereden had, begon het olieverbruik snel op te lopen tot zo’n 1,5 liter per 1.000 km bij 105.000 km. Omdat ik verder heel tevreden ben over de auto, hij nog niet zo heel veel kilometers heeft gelopen, en ik bij inruilen voor een andere 7-zitter met een vergelijkbaar uitrustingsniveau flink moest bijbetalen, heb ik mij op internet geörienteerd of het olieverbruik kon worden aangepakt. Daarbij stuitte ik op de site van TSC de Betuwe. Ik heb de site grondig doorgenomen, telefonisch met TSC overlegd, en ook nog andere sites gevonden, waarop een vergelijkbare analyse van het probleem stond als op de site van TSC. Daarom heb ik de auto begin juli naar Geldermalsen gebracht om de motor te laten aanpakken zoals beschreven op de site van TSC.
Een week nadat ik de auto heb opgehaald, zijn wij naar Zuid-Frankrijk op vakantie gegaan. Eind vorige week zijn wij teruggekomen met 4.000 km erbij op de teller, waarvan 3.000 snelwegkilometers met dakkoffer en volle belading. En nog steeds krijg ik nu als ik start de melding “Oliepeil correct”! Terwijl ik bij onze vorige vakantie naar dezelfde plek halverwege de vakantie al een waarschuwing kreeg en 2 liter olie moest bijvullen……!
Het beoogde resultaat lijkt dus te zijn bereikt, hopelijk blijft dat ook zo de komende tijd. Weliswaar is er met de ingreep een flink bedrag gemoeid, maar gezien de hoeveelheid werk is dat ook logisch en als ik nog een jaar of 5 kan doorrijden met de auto, loont dit toch zeker de moeite!
Over de communicatie met TSC ben ik heel tevreden, inhoudelijk duidelijk en ze houden zich aan de afspraken. Wat mij betreft dus een aanrader!

Han Slootweg

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Super dat uw auto nog steeds deze geruststellende mededeling geeft 😉 Wij hopen dat u nog vele onbezorgde kilometers met uw mooie 5008 mag maken! Aan onze reparatie zal het niet liggen! Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en de mooie aanbeveling!
Team TSC

Tevreden en dankbaar (Volvo)

Rated 5 out of 5
11/09/2022

Na jarenlang rondrijden met onze Volvo met veel te hoog olieverbruik toch met een zeker mate van wanhoop contact gezocht met TSC de Betuwe. Want het olieverbruik werd alleen maar erger. En de reparaties die we tevergeefs hadden laten uitvoeren bij andere garages hadden los van een hoop rekeningen, weinig opgeleverd. De uitleg aan de telefoon en bij het inleveren van de auto klonk vakkundig. Maar ja, wat weet je er nu uiteindelijk als leek van… Eerlijk is eerlijk, de voorgestelde reparatie was opnieuw een hele investering. Maar na afloop kunnen we alleen maar zeggen hoe blij we zijn met deze stap. Want die investering heeft wel opgeleverd waar we al jaren op hoopten. Een auto met een normaal olieverbruik. We weten niet wat we meemaken. Daarom deze ongevraagde recensie, wij kunnen een reparatie bij TSC de Betuwe van Harte aanbevelen!

M van de Vrede

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Super dat jullie weer van jullie pracht Volvo kunnen genieten en dat jullie zo lovend zijn over onze dienstverening! Dank voor de mooie review en de hartelijke aanbeveling!
Team TSC

Audi A4 1.8 TFSI olieverbruik

Rated 5 out of 5
25/08/2022

Na aankoop van mijn Audi kwam ik er op de terugweg al achter dat hij last had van een aanzienlijk olieverbruik, 1 liter op 1000km.
Terwijl ik nadrukkelijk gevraagd had of hij al gereviseerd was.
Na enig mail- en belcontact een compromis kunnen sluiten met de verkopende partij wat betreft het kostenplaatje en waar de reparatie uitgevoerd zou worden.
Ik heb gekozen om dit bij TSC te laten doen, na de reviews te hebben gelezen.
Dit bleek één van de beste investeringen ooit.
Het viel mij op hoe geconcentreerd en geordend de monteurs aan het werk zijn onder leiding van Peter.
Mijn auto is in maart van dit jaar gereviseerd, en inmiddels zijn we 7000km verder.
In die tijd heb ik geen druppel olie meer bij hoeven vullen.
Nogmaals mijn dank, en ik zal jullie dan ook van harte aanbevelen!

Den Hamer

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
We zijn altijd blij wanneer we onze klanten blij kunnen maken en dit soort reacties krijgen. Fijn dat u dat ook met andere klanten wil delen en hartelijk dank voor de aanbeveling!
Team TSC

Skoda Yeti 1.8 TSI 4x4 van 1liter op 1000 km naar niet meetbaar verbruik na 4000 km

Rated 5 out of 5
21/08/2022

Na telefonisch contact met TSC en duidelijke uitleg van Peter motor gereviseerd. Ik had zelf aangegeven dat waarschijnlijk de koppeling vervangen moest worden. Dit werd naderhand telefonisch door Peter bevestigd en is ook gebeurd. Dit alles met goede prijs afspraken. Wij zijn heel blij en de auto rijdt weer als een nieuwe! Bedankt Peter en zijn medewerkers 😎👍

E.lourens

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Tof te horen dat u weer in een ‘nieuwe’ auto rijdt 😉 Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en nog vele fijn kilometers toegewenst!
Team TSC

Volvo V90 '18 D3. Van 1 liter op 500 km naar geen verbruik op 10.000km

Rated 5 out of 5
29/07/2022

Drie jaar oude V90 met 150.000km op de tellen had veel verbruik. Na telefonisch contact gehad te hebben voor informatie een afspraak gemaakt.
De auto is keurig afgeleverd en het resultaat is erg goed. Na een half jaar en 10.000km nog steeds geen olie verbruik.
Het kost wel wat, maar de revisie is dan ook aardig wat werk.

Edgar 't Hart

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent over het resultaat; uw auto is het meer dan waard!
Team TSC

Puretechmotor (Peugeot 208) van 1 liter olie per 1000 km naar nauwelijks verbruik over 4500 km

Rated 5 out of 5
09/07/2022

Bij onze Peugeot 208 met 1.2 Puretechmotor ging het van kwaad tot erger. Vorig jaar was het olieverbruik nog 1 liter bij 1800 km en dit voorjaar ging dit naar 1 liter per 1000 km, nadat we vorig jaar de katalysator al hadden vervangen. Meer reparaties zouden aanstaande zijn, waaronder de bobine. Dus de keuze was inruilen of reviseren. Op het olieverbruik na was onze 208 uit 2015 nog prima met 150.000 km op de teller en we hebben gekozen om € 3500,- te investeren in revisie bij TSC, waarbij we vooraf geen zekerheid hadden of het goed zou komen. Met een waslijst aan nieuwe onderdelen, waaronder nieuwe zuigers, zuigerveren, pakkingen, distributieriem en een nieuwe koppeling (extra) kwamen we uit op € 3800,- De auto maakte daarna geen rare geluidjes meer, reed nog lekkerder en na 4500 km sinds de revisie staat het oliepeil nog steeds bovenaan de peilstok. In het begin was het peil nauwelijks te meten, omdat de olie heel schoon was en daarmee doorzichtig, maar met een marginaal olieverbruik gaat het tot nu boven verwachting goed. Hopelijk gaat dit nog een aantal jaren goed tot er een betaalbare elektrische auto is.

Alex Muller

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Gachte klant,
Super dat u heeft gekozen voor een ’tweede leven’ voor uw auto! Het doet ons deugd, dat u er duidelijk meer plezier aan beleeft en uw verwachtingen ten aanzien van de reparatie overtroffen zijn! Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Team TSC

Perfecte reparatie (Seat Altea XL)

Rated 5 out of 5
07/07/2022

Mijn seat altea xl had een olieverbruik van ongeveer 1 liter per tankbeurt.
Gerepareerd bij TSC en nu na 3000 kilometer is oliepeil misschien 1 mm gezakt op de peilstok en de auto heeft er merkbaar meer plezier in.
Dus belofte van olieverbruik weer naar normaal is waar gemaakt!
Motor presteert als nieuw.

Govert van den Aardweg

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Wat fijn dat u weer zo tevreden bent met uw auto! En goed te horen, dat wij daar een rol in hebben kunnen spelen 🙂
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Team TSC

Distributie Riem geknapt polo 1.4 tdi

Rated 5 out of 5
17/06/2022

Distributieriem gebroken en auto laten afslepen naar mijn garage…… daar geven ze mij het advies om contact op te nemen met tsc de betuwe. De volgende dag is mijn polo opgehaald en afspraak gemaakt om te kijken wat de beste oplossing was. Duidelijk was dat ze niet meteen met de auto konden beginnen maar op afgesproken datum zijn ze met de auto begonnen en mij werd duidelijk aangegeven wat verdere plan van aanpak was. Omdat apk datum ook zou verlopen in de reparatie periode werd een pasklare oplossing aangedragen. Auto is gerepareerd en ook te verwachte reparaties werden verholpen. Een geweldig en professioneel bedrijf wat met je mee denkt en hun afspraken na komt!! Een aanrader voor iedereen met welk motorprobleem dan ook.

Rob van yperen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Goed te horen dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde reparatie en onze dienstverlening! En natuurlijk dank voor uw mooie aanbeveling!
Team TSC

Olieverbruik (Mazda)

Rated 5 out of 5
08/06/2022

Mazda met hoog olieverbruik. Daarom in januari een telefoontje gepleegd met TSC (Peter). Na duidelijk uitleg en wat het maximaal ging kosten de revisie In maart laten uitvoeren. Tijdens revisie een telefoontje gehad dat het beter was om ook de koppelingsplaten te vervangen. Ook hier duidelijk uitleg met offerte wat het ging kosten. Ruim 2000km mee gereden en nog geen olieverbruik. Auto rijdt weer helemaal top.
Ben zeer tevreden!

Frank

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor de heldere taal in uw beoordeling. U beschrijft precies zoals we willen zijn: deskundig, duidelijk en klantgericht! Nog vele plezierige kilometers met uw Mazda toegewenst!
Team TSC

Hoog olieverbruik Citroën cactus thp na 100000km

Rated 5 out of 5
23/05/2022

Besloten na ellenlang gebakkelei bij dealer en Citroën nl om het olie verbruik bij TSC te laten repareren. Motor loopt als een zonnetje, nu 1000 km gereden geen verbruik geconstateerd. Hopelijk blijft dat zo. Goede uitleg, alles vlg verwachting en goed professioneel advies vlg afspraak.
Zijn tevreden! 👍

E.Wielage

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
U tevreden, wij tevreden! Fijn dat u weer van uw auto kunt genieten zonder gebakkelei! Hartelijk dank voor uw vertrouwen en de mooie review.
Team TSC