Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Motorrevisie Volvo V40 D4 | Ervaring na 60.000 km

12/06/2024

Na 60.000 km en de tweede beurt moet ik zeggen dat de motor zich voortreffelijk houdt.

Ik heb tussen de beurten geen druppel 0W20 (door garage gebruikt) bij hoeven te vullen waarbij voor de revisie er best wel wat 5W30 doorheen ging.

Opmerkelijk is dat ook de APK ditkeer zonder problemen verliep: vorig jaar was de roetuitstoot 800.000 deeltjes en nu 600.000.

Misschien ligt het eraan dat ik al enige tijd Total Excellium tank en de motor een tijd 3000 t/m laat draaien na een lange rit zodat alles een keer goed heet wordt (denk ik).

Kortom: een ‘puist’ geldt en zoals Peter Sap al tegen mij zei bij het ophalen van de auto: “Ik zie jullie voorlopig niet meer terug. Met deze auto.” 🙂

Mathieu

Kundig en vertrouwd!

10/06/2024

We zijn ruim een half jaar en 15:000 km verder. De auto loopt als tierelier en geen olie verbruik meer. Het rijplezier is helemaal terug en dat alles dankzij TSC de Betuwe.

Na een vervelende ervaring op vakantie in het buitenland was het vertrouwen in de Captur helemaal verdwenen. Ik was zwaar teleurgesteld,de auto had nog geen 100.000 km gelopen en dan ligt de motor al in puin.

Na wat rondvragen en zoeken op internet ben ik bij TSC uit gekomen. Na een eerlijk en duidelijk verhaal van Peter Sap van TSC hebben we de stap gewaagd en de motor laten reviseren. Nu we een half jaar verder zijn kan ik beamen dat het de juiste keuze is geweest. Het rijplezier en het vertrouwen in de auto is helemaal terug. Peter Sap en alle medewerkers van TSC de Betuwe, super bedankt!

Johan Knoops

Aanvulling review 05-03 Ford Fiësta.

01/06/2024

Had beloofd na paar maanden te reageren op de revisie. De auto loopt nog steeds als een klokje. Het is alsof ik in een nieuwe auto rijd. Perfect. Bedankt.

Ik heb trouwens nogal wat reviews bekeken en geconstateerd, dat het gros uitermate tevreden is. Dat het niet altijd lukt, kan helaas gebeuren, want ik denk niet dat er in Nederland 1 bedrijf is met een 100% score.

Zolang je maar royaal aan de bovenkant zit, is het volgens mij goed.

Dus wat mij betreft mogen jullie zo doorgaan. Mij hoor je niet klagen.

Groetjes,

Wim Meijering

Wim Meijering

Hoog olieverbruik Volvo V60 D2

30/05/2024

Reparatie was onvermijdelijk omdat het olieverbruik hand over hand toenam. Dus googelen en uitgekomen bij TSC de Betuwe. Eerste gesprek gehad met jongeman die er bijzonder veel van af wist. Probleem zeer goed uitgelegd en direct afspraak gemaakt. Deze mensen zijn zeer transparant. Duidelijk in communicatie. Heb vanochtend de auto weer opgehaald. Ben er zeer blij mee dat het probleem opgelost is. Super bedankt voor de goeie service en ik kan voorlopig weer rijden met deze heerlijke auto… Een aanrader voor alle mensen met motorproblemen……..

Job Feith

Andere verwachting van bedrijf TSC (Revisie motor Mini hoog olie verbruik)

23/04/2024

Motor van Mini laten reviseren met nieuwe zuigers ivm hoog olieverbruik.

Na motorrevisie olieverbruik 1L op de 3200 km. Contact opgenomen maar TSC vindt dat het binnen hun gestelde normen valt.

Zij ondernemen daarom verder geen actie.

Dit valt ons tegen, onze verwachtingen waren dat je met een motorrevisie meer km zou moeten kunnen rijden zonder olie bij te vullen.

van Eijk

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Allereerst hartelijk dank voor uw review.

Uiteraard begrijpen wij, dat uw klant het olieverbruik liever tot 0 gereduceert had gezien. U als garagehouder weet echter als geen ander, dat dat uitgesloten is; iedere auto verbruikt olie, de een wat meer dan de ander…. Zoals ook u weet, spelen bij olieverbruik spelen tal van factoren een rol zoals kwaliteit van de olie, frequentie van olie en oliefilter vervanging, motorbelasting, kilometrage, rijomstandigheden en -gedrag, korte of lange rijafstanden etc.. Van al deze factoren hadden wij helaas geen kennis; we kregen immers sec de reeds uitgebouwde, kale motor ter reparatie aangeboden.

Dat feit speelt ook een belangrijke rol bij de nazorg. Om het olieverbruik te minimaliseren moet een motor na een dergelijke reparatie weer zorgvudig ‘ingereden’ worden. Dat nemen wij voor onze rekening en is in de prijs inbegrepen. In uw geval kregen we sec de motor aangeleverd zodat inrijden niet mogelijk was. Ook konden wij de klant geen inrij-instructie geven. Wij weten dus ook niet of u of uw klant de motor zorgvuldig ingereden heeft.

Met onze reparatie richten wij er ons op het olieverbruik zo veel als mogelijk terug te dringen, in ieder geval tot binnen de door de fabrikant gehanteerde bandbreedte. Dat is in uw geval ook gebeurd. Een verbruik van minder dan 1 ltr per 3500 km is, zoals u ook weet, binnen de door BMW gehanteerde grenswaarden.

We vinden het jammer, dat uw klant met deze uitkomst niet tevreden is. Wij nodigen u van harte uit om uw klant met ons contact op te laten nemen. Wij kunnen hem of haar dan persoonlijk uitleggen dat hem of haar met deze reparatie een ernstige motorschade bespaard is gebleven. Bovendien kunnen we de klant dan wellicht een gericht advies geven met betrekking tot een passende rijstijl, de frequentie van olieverversen en vervanging van de oliefilter en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige olie. We horen graag van u of uw klant!

Team TSC

Top service! (VW Transporter T5 BiTurbo)

22/03/2024

Na meerdere garages te hebben bezocht om probleem met VW transporter T5 biturbo op te lossen terecht gekomen bij TSC. Duidelijke analyse van probleem met motor en uitleg over de enige mogelijke oplossing. Probleem opgelost na revisie en inmiddels weer 30dzd km verder zonder problemen en olieverbruik. Schandalig dat VW met inferieure onderdelen deze motor heeft geproduceerd. Gelukkig bestaat TSC!

Henk Janus

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

“Gelukkig bestaat TSC”… wat ’n prachtig complement! Hartelijk dank daarvoor en natuurlijk voor het feit, dat u uw vertrouwen aan ons heeft geschonken. Nog veel T5-plezier toeewenst!

Team TSC

Goede service (Audi A5 TFSI)

22/03/2024

Duidelijke afspraken worden gemaakt, geen poespas, goede opvolging van de service, je wordt op ieder moment bij wijzigingen van de prijs op de hoogte gebracht of je akkoord gaat of niet, alles in overleg.

Willem Raike

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. U beschrijft precies hoe we willen zijn: eerlijk in wat we doen, helder in onze afspraken en natuurlijk goed in de uitvoering van de reparaties!

Team TSC

Heel goed gevoel (Ford Kuga 1.5)

22/03/2024

Ze zijn eerlijk, goede uitleg wat er moet gebeuren aan de wagen. Goed gemaakt!

Walschots- Huybrechts

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling: kort maar krachtig!

Team TSC

Direct goed gevoel (Ford Fiesta 1.0)

22/03/2024

Eerlijke en heldere informatie, goed advies. Had er direct een heel goed gevoel bij.

Auto naar volle tevredenheid gerepareerd. En ze hebben me veel geld bespaard.

Ik ben heel erg tevreden.

Monique Moolenaar

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Super dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening en de reparatie aan uw auto; blij dat we u zo goed van dienst konden zijn!

Team TSC

Tevreden! (Renault Capture TCe 1.2)

21/03/2024

Goed afspraak kunnen maken. Prima ophaal- en bezorgdienst. Goede uitleg van probleem en prima reparatie.

Eardly van der Geld

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Dank voor uw beoordeling. Fijn te horen dat u zo tevreden bent met de reparatie en onze overige dienstverlening!

Team TSC