Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Distributie Riem geknapt polo 1.4 tdi

Rated 5 out of 5
17/06/2022

Distributieriem gebroken en auto laten afslepen naar mijn garage…… daar geven ze mij het advies om contact op te nemen met tsc de betuwe. De volgende dag is mijn polo opgehaald en afspraak gemaakt om te kijken wat de beste oplossing was. Duidelijk was dat ze niet meteen met de auto konden beginnen maar op afgesproken datum zijn ze met de auto begonnen en mij werd duidelijk aangegeven wat verdere plan van aanpak was. Omdat apk datum ook zou verlopen in de reparatie periode werd een pasklare oplossing aangedragen. Auto is gerepareerd en ook te verwachte reparaties werden verholpen. Een geweldig en professioneel bedrijf wat met je mee denkt en hun afspraken na komt!! Een aanrader voor iedereen met welk motorprobleem dan ook.

Rob van yperen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Goed te horen dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde reparatie en onze dienstverlening! En natuurlijk dank voor uw mooie aanbeveling!
Team TSC

Olieverbruik (Mazda)

Rated 5 out of 5
08/06/2022

Mazda met hoog olieverbruik. Daarom in januari een telefoontje gepleegd met TSC (Peter). Na duidelijk uitleg en wat het maximaal ging kosten de revisie In maart laten uitvoeren. Tijdens revisie een telefoontje gehad dat het beter was om ook de koppelingsplaten te vervangen. Ook hier duidelijk uitleg met offerte wat het ging kosten. Ruim 2000km mee gereden en nog geen olieverbruik. Auto rijdt weer helemaal top.
Ben zeer tevreden!

Frank

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor de heldere taal in uw beoordeling. U beschrijft precies zoals we willen zijn: deskundig, duidelijk en klantgericht! Nog vele plezierige kilometers met uw Mazda toegewenst!
Team TSC

Hoog olieverbruik Citroën cactus thp na 100000km

Rated 5 out of 5
23/05/2022

Besloten na ellenlang gebakkelei bij dealer en Citroën nl om het olie verbruik bij TSC te laten repareren. Motor loopt als een zonnetje, nu 1000 km gereden geen verbruik geconstateerd. Hopelijk blijft dat zo. Goede uitleg, alles vlg verwachting en goed professioneel advies vlg afspraak.
Zijn tevreden! 👍

E.Wielage

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
U tevreden, wij tevreden! Fijn dat u weer van uw auto kunt genieten zonder gebakkelei! Hartelijk dank voor uw vertrouwen en de mooie review.
Team TSC

motorrevisie Audi 2.0 TFSi

Rated 5 out of 5
17/05/2022

Het hele traject volgens afspraak uitgevoerd. Correct en vakkundig bedrijf!

van der Krans

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor de mooe beoordeling!
Team TSC

Prima bedrijf (olieverbruik Audi A5 TFSI)

Rated 5 out of 5
17/05/2022

Mijn Audi Q5 uit 2009 gebruikte veel olie. Op de website stond wat TSC daaraan kon doen. Auto is netjes opgehaald en op afgesproken tijd weer teruggebracht. Olieverbruik is nu stukken minder (al heb ik door verblijf in buitenland nog maar een paar duizend km kunnen rijden.)
Al met al een prettig en deskundig bedrijf met goede prijs/ kwaliteitsverhouding.

Jasper Tuijtel

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Fijn dat we u van dienst konden zijn en hartelijk dank voor de lovende woorden!
Team TSC

Fijn bedrijf om te komen!

Rated 5 out of 5
17/05/2022

Niet blij met de defecte termostaat wel fijn om in een bedrijf te komen dat met je meedenkt en je probleem oplost tegen een acceptabele prijs

Jacques de kok

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden!
Team TSC

Vervangen distributieketting Renault Captur

Rated 5 out of 5
10/05/2022

Dit is echt een zeer aan te raden top-bedrijf
Goede communicatie en natuurlijk geef je wel wat geld uit, maar de pakketprijs is zeker ten opzichte van de wederom niet mee denkende officiële dealer scherp te noemen.
Ze zitten niet om de hoek, dat is het enige nadeel…maar ze hebben ook een ( door ons dan niet) transport service.
Een klein dingetje wat terugkwam is vlot en adequaat opgelost onder garantie, dat maakt niet uit, kan gebeuren.
5 sterren, nogmaals, top!
De auto gaat weer als de brandweer!

Eric Fijlstra

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Gechte klant,
Fijn dat u weer plezier beleeft aan uw auto; daar doen we het voor! Hartelijk dank voor de lovende woorden en de heldere aanbeveling!
Team TSC

Goede en eerlijke service!

Rated 5 out of 5
10/05/2022

Super net bedrijf, ze doen wat ze beloven, duidelijk en eerlijk, een aanrader!

Garage Zaat

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor uw mooie beoordeling en aanbeveling!
Team TSC

Citroën C5 met THP motor uit 2012

Rated 5 out of 5
06/05/2022

Wat een fantastisch bedrijf! De motor van onze auto begon wat in te houden en het oliepeil moesten we geregeld in de gaten houden en bijvullen. We herkenden de bekende problemen van de thp motoren. In 2018 is onze auto deels met een coulanceregeling van Citroën onder handen genomen (toen ook distributieriem vervangen, zó erg waren de klachten nu niet). Getwijfeld of we nog wel verder wilden met deze auto. Contact opgenomen met tsc De Betuwe om advies te vragen. Het bedrijf ligt niet om de hoek, maar werd mij geadviseerd door een bekende. In maart heb ik de auto erheen gebracht en is er gekeken wat de auto nodig zou hebben en of het de moeite waard zou zijn. De communicatie met Peter was uitstekend te noemen, heel duidelijk. Vaste prijsopgave die ook kloppend bleek bij ophalen. De auto heeft een “reinigingsbeurt” ondergaan en tevens is er een probleem met de remmen aangepakt.
Peter had alles goed geregeld met een leen-/huurauto, die stond klaar toen ik de auto bracht. Een week later de auto weer opgehaald. Werd (weer) zéér vriendelijk ontvangen en Peter heeft me zijn prachtige bedrijf ook uitgebreid laten zien.
We zijn nu bijna 2 maanden verder, de auto rijdt weer als een zonnetje. Ook na een best intensieve rit door Noord-Engeland is het oliepeil nog goed op niveau zonder bijvullen.
Hopelijk blijft dat zo, want dan houd ik deze auto graag nog een jaar of twee (minimaal).
Peter en je team: bedankt voor jullie inzet en deskundigheid!
Gr. Carola

Carola

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Soms zijn we even stil van een review… deze dus! Hartelijk dank voor de mooie woorden! We zijn blij dat we u van dienst konden zijn en wensen u nog vele onbezorgde kilometers toe!
Team TSC

Professionaliteit ten top

Rated 5 out of 5
05/05/2022

Pure vakmanschap!

Autobedrijf Willekes BV

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte collega,
Dank voor deze krachtige review!
Team TSC