Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Zeer onfatsoenlijk te woord gestaan

Rated 1 out of 5
02/06/2023

Ik meende een heldere en gerichte vraag te stellen betreffende (on-) mogelijke reiniging van een 1.2 pure tech motor.

Ik kreeg een zeer cynisch antwoord waarbij ik sterk het vermoeden kreeg een zeer gefrustreerd en/of oververmoeid of overspannen aan de lijn te hebben. Ik zou net zo goed naar Yomanda kunnen gaan in plaats van naar een dokter. Ik zou zijn antwoord toch niet geloven nog accepteren en moest het blijkbaar allemaal proefondervindelijk ervaren en nog meer an dit soort vooringenomen standpunten en oordelen over mij. Heel vreemd dit gedrag. Ik heb meneer aangeraden maar snel van zijn weekend te gaan genieten, daar was hij blijkbaar erg aan toe. Een normaal antwoord was niet meer te verwachten. Ik heb het gesprek zelf maar afgekapt. Een bijzondere ervaring, maar geen enkel zinnig antwoord.

Langedijk

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Soms hebben mensen een off-day… bij mij was dat die vrijdag. Het gesprek verliep helaas niet zoals u dat van mij mag verwachten… excuses daar voor! Graag komen wij hernieuwd met u contact op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Ik hoop snel van u te mogen horen!

Peter Sap

Distributieketting 1.2 TCE

Rated 5 out of 5
31/05/2023

Ondanks dat wij zelf niet in de buurt van TSC wonen toch onze distributieketting daar laten vervangen. Woensdag 24 mei is de auto keurig thuis opgehaald (Berkel en Rodenrijs 80 km). En binnen 4 werkdagen weer netjes thuis afgeleverd! Duidelijke afspraken, duidelijke prijs, super nette service, fijne en duidelijke website, vriendelijke mensen en heel fijn gerepareerd. Wij zijn meer dan tevreden. Wij kunnen TSC dan ook van harte aanbevelen.

Ed Sanders

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Soms krijgen we blosjes op onze wangen van een review….nu dus! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en aanbeveling! Nog vele mooie autokilometers toegewenst!

Team TSC

Distributieketting Audi A6 Quattro

Rated 5 out of 5
25/04/2023

Ik geef TSC De Betuwe 5 sterren voor de service die ze hebben gegeven.

Ik heb in mijn audi a 6 quattro limousine een nieuwe distributieketting laten monteren bij tsc de betuwe in

Geldermalsen. Mijn auto liep niet meer er was van alles stuk. Peter en zijn monteurs hebben mijn auto heel goed gemaakt. Hij loopt weer als nieuw! Ik kan u garage tsc voor honderd procent aanbevelen!

IK BEN ZEER TEVREDEN KLANT DANK U WEL.

JOHN TOULOUSE

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

We zijn er trots op, dat we uw prachtige Audi weer nieuw leven mochten inblazen. Dank voor het vertrouwen in ons team en natuurlijk voor de mooie review en aanbeveling! We wensen u nog vele onbezorgde autokilometers toe.

Team TSC

AUDI Q5 2.0 TFSI Bj.2014

Rated 5 out of 5
17/04/2023

Ich habe einen Audi Q5 Bj.2014. Ab ca 90.000 fing es bei mir an. Erst Ölverlusst durch Schläuche und später der Turbolader. Sie wurden behoben.D ann kam der hohe Ölverbrauch. Bei 600 Kilometer musste ich immer 1 Liter Öl nachgießen.Keiner konnte mir helfen. Bis meine Frau glücklicher Weise auf TSC gestoßen ist! Also habe ich da angerufen. Durch das sehr gute Gespräch mit Herrn Sap (Saft) gewann er mein Vertrauen….. Ich gebe zu am Anfang war ich etwas skeptisch. Aber als er Wagen zum Supergünstigen Preis repariert wurde war ich den Tränen sehr nah!

Bei 4200 Kilometer bekam mein Auto wieder 1 Liter Öl. Ich bin also Super zufrieden.Ihr habt als ganzes Team Super Arbeit geleistet.Die ganze Abwicklung(Vom Bahnhof abholen usw) war sensationell. Ich empfehle euch auf jedenfall weiter. Vielen Dank.

Grüsse aus Bochum

Andreas Manthey

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Sehr geehrter Kunde,

Großartig wie Ihre Bewertung jedes Detail unseres Service abdeckt und dass Sie eine Meinung dazu haben! Was wir ausstrahlen wollen, ist eine positive Kundenorientierung mit einem klaren, transparenten und ehrlichen Service. Und dazu gehört auch eine einzigartige, no-nonsens-Reparaturgarantie! Vielen Dank für die Mühe, die Sie sich gemacht haben! Und für uns ist es natürlich toll zu hören, dass Sie bis im Detail zufrieden sind! Aber das Wichtigste ist natürlich, dass Sie das Auto wieder voll genießen kann! Und natürlich herzlichen Dank für die uneingeschränkte Weiteremphelung!

Team TSC

Volvo xc70 D4 met 260,000 km; één liter olie per 1000 km

Rated 5 out of 5
20/03/2023

Was het zat om elke kleine duizend kilometer een liter olie te moeten bijvullen. En om continu allerlei foutmeldingen van roetfilter motormanagement op het dashboard te zien. Na de duizenden euro’s die ik al kwijt was aan de reparaties overwoog ik al om de auto met verlies te verkopen.

Gelukkig ben ik in contact gekomen met TSC. Met het telefoongesprek was ik al overtuigd dat ik bij het juiste adres was belandt. Heb mijn auto gebracht in december 2022 en nu, na tienduizenden kilometers, nog druppel olie kwijt en geen foutmelding meer gehad.

Ben erg blij met dit bedrijf is zeker een aanrader super vriendelijk en perfect werk.

Peter littouw

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Wat fijn dat u na al die kilometers nog steeds tevreden bent over het resultaat van de reparatie! We zijn er trots op, dat we zoveel mensen weer het vertrouwen en plezier in hun auto kunnen teruggeven.

Hartelijk dank voor deze review. We hebben blijkbaar echt indruk gemaakt… 😉

Team TSC

vervangen distributieketting Renault Clio

Rated 5 out of 5
17/03/2023

Prima intake en goede prognose van de kosten en eventuele bijkomende kosten. Geen verrassingen en goede communicatie. Motor loopt weer als een zonnetje.

Hans uit Nuenen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor deze review. Naast uiteraard een goede reparatie, zijn transparantie en betrouwbaarheid belangrijke kenmerken van ons bedrijf. Fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn en dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening.

Team TSC

Revisie na hoog olieverbruik Citroen Cactus

Rated 5 out of 5
16/03/2023

Prima service, uitstekend werk afgeleverd en na 4000 km nog geen druppel olieverbruik!

Erik Uiterwijk

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Nog vele onbezorde kilometers toegewenst!

Team TSC

Revisie 140.000 km geleden (Peugeot 5008)!

Rated 5 out of 5
15/03/2023

Vier en een half jaar geleden een Peugeot 5008 gekocht met 149.000km op de teller. We wisten toen nog niets van de problematische THP motor af. Na 2 maanden de motor van de 5008 laten reviseren door TSC de Betuwe. Een heel prettig bedrijf, zou een voorbeeld moeten zijn voor andere bedrijven! Nu na ruim 140.00km nog steeds geen druppel olie verbruikt, motor loopt prima. Ik dacht, ik zal toch nog even een review schrijven omdat ik na zo een lange tijd nog steeds zeer tevreden ben met de motorrevisie! Echt een aanrader, ik denk zelf een betere optie dan een nieuwe motor!

Theo Fokke

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Wat een prachtige review, eentje om in te lijsten! En super dat u daar na ruim 4 jaar nog en beoordeling over schrijft. We voelen ons zeer vereerd maar zijn vooral blij, dat we uw auto een ‘nieuwe’ motor hebben gegeven!

Team TSC

Distributieketting visueel laten checken (BMW GT).

Rated 5 out of 5
03/03/2023

Ik maakte me zorgen over de distributieketting van mijn auto. Van te voren contact gehad met meneer Sap. Ik kon meteen langs komen. Ben goed en vriendelijk geholpen door TSC. Ik waardeer het enorm. Als de ketting aan vervanging toe is ga ik zeker naar TSC.

Groet,

Kemal (BMW GT)

Kemal

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Een mooi voorbeeld van hoe wij willen zijn: eerlijk en transparant! En natuurlijk nog vele probleemloze kilometers toegewenst!

Team TSC

Hoog olieverbruik Citroën DS4 200 thp

Rated 5 out of 5
20/02/2023

Onze geliefde DS4 kampte al een tijdje met een zeer hoog olieverbruik. Dit werd erger tijdens onze vakantie naar Spanje waar het olieverbruik steeg naar bijna 1 liter op 1000 km! Bovendien kwam er tijdens het wegrijden vanuit stilstand een grote blauwe rookpluim uit die tijdens het rijden weer verdween. Ook bij het inparkeren in een garage vormde zich een walm van olierook rondom de auto. Aangezien ik jaren geleden al van TSC had gehoord vanwege hun specialisme omtrent olieverbruik heb ik besloten contact met hun op te nemen. Ik kreeg hier Peter Sap (de eigenaar) aan de telefoon die mij vakkundig uitlegde dat halve oplossingen niet werken voor de langere termijn en dat je eigenlijk alle problemen moet aanpakken. Zo is het THP blok erg gevoelig voor inwendige vervuiling waardoor veel carbonafzetting onstaat op de kleppen en draagt naast versleten zuigerveren, een opgerekte distributieketting ook bij aan de mate van inwendige motorvervuiling. Een grondige aanpak was dus vereist en toen heb ik besloten om de auto daar heen te brengen en de auto te laten nakijken. Aangezien ik behoorlijk uit de buurt woon kon ik voor de reparatieperiode een huurauto meekrijgen voor een zeer schappelijk tarief en dat was wel fijn.

Ik wilde niet meteen een review plaatsen als was ik uiterst tevreden over de afhandeling en reparatie maar om het olieverbruik te testen wilde ik eerst wat kilometers maken. Inmiddels heb ik sinds de revisie 4500 km gereden en het oliepeil staat nog steeds op de max van de peilstok! Ongelooflijk maar het probleem van hoog olieverbruik en rookontwikkeling is gelukkig niet teruggekomen en bovendien rijd de

auto heerlijk soepel en weer als nieuw ! Dit bewijst dat TSC de Betuwe vakkundig werk heeft geleverd en hiervoor mijn complimenten. Onze DS4 is van 2011 en heeft nu 175.000 op de teller maar deze mooie auto kan na de reparatie weer jaren mee en heeft een tweede leven gekregen. Mijn dank gaat uit naar Peter en de vakkundige monteurs van TSC omdat zij uitstekend werk hebben geleverd en passie hebben voor auto’s !

Robbert Bakker

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Mooie berichten! Dat is waar we het voor doen; klanten het plezier in hun auto teruggeven. Zo kunt u inderdaad nog jaren genieten van een ‘nieuwe’ auto. Veel rijplezier toegewenst in u mooie DS!

Team TSC