Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Betere service dan eigen dealer (Nissan Pulsar)

Rated 5 out of 5
21/09/2023

Nissan Pulsar met defecte distributie-ketting, conclusie dealer hele motor vervangen… na wat speurwerk bij TSC uitgekomen. Prettig gesprek gehad, en vervolgens goede service, auto is opgehaald en weer thuisgebracht en rijdt weer top! Expertise voor distributie ketting is dus niets teveel gezegd!

Monique Sanders

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Dank dat u onze expertise zo mooi onderschrijft! We vinden het top dat we u van dienst konden zijn.

Team TSC

Wat is duur lapwerk of een duidelijk plan (VW Transporter TDI 180pk)

Rated 5 out of 5
21/09/2023

In 2022 7 maal terug geweest naar de dealer met als resultaat december 2022 oplevering van de 180 pk TDI Transporter, alles stuk gelopen en vervangen, opgeleverd zonder storingslampjes die branden maar met nog steeds olie verbruik van 1:650 km met als gevolg weer vervuiling van de motor en alle gevolgen als voorheen naar de toekomst.

In januari 2023 na een prettige intake de volkswagen transporter 180 kW TDI laten reviseren bij TSC hetgeen natuurlijk de nodige kosten met zich mee brengt.

Nu na ca 4000 km olie vrij rijden loopt de motor als bij aankoop de eerste 80000 KM!

Eindconclusie: Bij TSC in 1 week en de helft van de kosten het gewenste resultaat Bedankt !!

Co

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn. Eerlijk is eerlijk: VW heeft met deze Transporter een sportieve bus het levenslicht laten zien die volgestouwd is met de laatste technische hoogstandjes maar uiterst complex is; geen gemakkelijk ‘klusje’! Ook wij hebben deze reparatie met vallen en opstaan onder de knie gekregen… en nog steeds leren we iedere dag! Super dat u zo tevreden bent en dank voor de mooie beoordeling!

Team TSC

Bij TSC weten ze hoe je auto's moet repareren dan dealer (Peugeot)

Rated 5 out of 5
21/09/2023

1.5 jr soebatten en veel euro’s kwijt aan dealer over Peugeot 208 (2017) 113000 km met hoog olieverbruik Na een goed informatief telefoon gesprek afspraak gemaakt voor de reparatie .

Geen gerommel, blok eruit en vervangen wat nodig is. Heb nu een auto die rijd als of die nog nieuw is.

Kost wel wat, maar zonder deze reparatie was mijn auto ook onverkoopbaar.

TSC is een superfijne en kundige garage.

Cees

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! En natuurlijk top dat u weer in ’n ‘nieuwe’ Peugeot rijdt 😉

Team TSC

Super oplossing geboden na revissie (1.2 TCe)

Rated 5 out of 5
21/09/2023

Een 1.2 TCe motor gebracht vanwege geen compressie.

Na revisie nog een klein probleempje maar keurig opgelost.

stefan de Ruwe Bochane

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Dank voor de heldere review. Motors repareren is een lastig vak, zeker met de hoogstaande techniek heden ten dage! Dank voor uw geduld!

Team TSC

vakmanschap is meesterschap

Rated 5 out of 5
21/09/2023

Wij zijn uiterst tevreden over de intake, afspraken en reparatie van de distributieketting van onze auto. Geen moeilijk technisch taalgebruik maar in klare taal werd alles toegelicht en de prijs vastgesteld. Meer hadden we niet te wensen!

Kees

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Super dat u onze klantbenadering u aanspreekt! Zo willen we ook zijn, transparant, eerlijk en top kwaliteit bieden.

Dank voor de beoordeling!

Team TSC

Revisie motor VW Transporter 2 liter turbodiesel (170 pk)

Rated 5 out of 5
21/09/2023

Alles volgens afspraak verlopen, zowel qua prijs als qua timing – niets op aan te merken

Pieter Van Hoorick

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Goed dat u onze dienstverlening zo hoog waardeert! Dank voor uw review!

Team TSC

Renault Megane Coupe Tce130 Monaco

Rated 5 out of 5
21/08/2023

Afgelopen vrijdag 18 augustus 2023 heb ik mijn Renault Megane Coupe Tce130 Monaco opgehaald na vakkundige reparatie van een distributieketting en multiriem. Peter en zijn team weten waar ze over praten en maken waar wat ze afspreken en doen. Rondleiding gehad in dit zeer professioneel bedrijf. De koffie is heerlijk. Mijn Renault dealer heeft mij verkeerd geadviseerd over deze reparatie met een 2 keer zo hoge reparatiefaktuur. Peter en team bedankt, auto rijdt als nieuw!

Edwin van den Berg

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Altijd fijn om te horen dat we ‘nieuwe auto’s’ afleveren 😉 ! Top dat u onze dienstverlening zo waardeert en hartelijk dank voor de review!

Team TSC

Renault Megane Scenic TCe, distributieketting vervangen

Rated 5 out of 5
18/08/2023

Zeer de moeite waard om voor deze distributieketting vervanging helemaal naar TSC de Betuwe in Geldermalsen te gaan. Vriendelijkheid, deskundigheid, behulpzaamheid, allemaal eigenschappen die van toepassing zijn op de mensen die bij dit bedrijf werken. Ook de aanmerkelijk lagere factuur in vergelijking met een officiële Renault dealer is het vermelden waard.

Rob van der Kaaij

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Goed te horen dat u niet alleen omwille van de prijs maar ook om onze klantbenadering voor ons heeft gekozen. Hartelijk dank dat u deze ervaring met andere (toekomstige) klanten wilt delen!

Team TSC

Skoda superb olie verbruik en lekkages

Rated 5 out of 5
17/08/2023

Anderhalve week geleden mijn auto opgehaald. Olieverbruik is 0 en geen lekkages meer. Ik had iets lekkers meegenomen voor de jongens, hebben ze dubbel en dwars verdiend. 100 % tevreden. Bedankt TSC.

Peter Raaijmakers

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Fijn dat u zo tevreden bent over het resultaat. Hartelijk dank voor uw vertrouwen, de review en natuurlijk de traktatie!

Team TSC

Volvo XC60 D4 2,0 diesel bwj 2014 met hoog olieverbruik

Rated 5 out of 5
16/08/2023

Onze Volvo XC60 D4 met 2,0 motor (bwj2014) kreeg te maken met een gekend olieverbruik probleem op 105.000km, door slechte zuigerveren. In het begin was het 1/2 litertje bijvullen elke 1500km, maar al snel liep dit op tot 1 liter op 800km… Begin januari 2023 stond de teller ondertussen op ±130.000km en werd besloten om de auto te laten herstellen bij TSC, waar we een degelijke uitleg kregen wat zal vervangen/ hersteld worden. Gezien de kilometerstand was het mooi meegenomen dat de distributieriem en toebehoren ook werd vervangen bij deze herstelling, dit was toch al kosten gespaard, omdat een nieuwe riem er zat aan te komen bij een normaal onderhoud. De roetfilter werd ook getest en goed bevonden, alsook de koppeling.

Bij afhaling van de wagen, werden we goed ontvangen, met de nodige uiteg. Uiteindelijk zat er wat vertraging van enkele dagen op de herstelling, wat we volledig begrijpen, maar werd toch in een aanvaardbare tijd gedaan.

Nu zijn we half augustus 2023 en heeft de wagen reeds 12.000km na de herstelling ( oa 1x vakantie Frankrijk en 1x Noorwegen) en staat het oliepeil nog steeds op maximum, zonder ook maar iets van olie te moeten bijvullen!! Hoe zalig is dat! Wat zijn we blij dat we de wagen niet geruild hebben voor een andere, zo kan deze nog een tijdje meegaan.

Klein minpuntje bij het plaatsen van de nieuwe distributieriem, is dat de platte Multi V-riem niet standaard wordt meevervangen. Ik ging er van uit dat dit deel zou uitmaken van het geheel ( omdat dit toch meestal als één kit wordt aangeleverd ).

Ondanks het kleine minpuntje, een zeer tevreden klant, dankzij de het goede vakmanschap van TSC.

Vincent Kayaerts

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling! Super dat u na die lange ’testritten’ zo tevreden bent over het resultaat. Het doet ons deugd dat u weer met veel plezier van uw mooie Volvo gebruikmaakt en hem een ‘2e leven’ heeft geschonken. Ook dat is duurzaamheid!

Veel rijplezier toegewenst!

Team TSC