Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

motor revisie audi a4

Rated 5 out of 5
07/02/2021

duidelijke info en een goede kwaliteit
zeer netjes werk geleverd , ben erg tevreden

paul de cort HIGHWAY CAR SERVICE

Vervanging distributieketting Renault Scenic

Rated 5 out of 5
04/02/2021

Na een offerte van de dealer, maar eens op internet gespeurd en uitgekomen bij TSC. En wij zijn erg blij dat wij onze auto daar hebben laten repareren. Vriendelijke mensen en geweldige service. Een ritje naar het station was geen enkel probleem en het contact was vanaf het begin tot eind prima. Kortom een aanrader.

Arienne en Curt, Huizen

Golf 6 R20 olieverbruik

Rated 4 out of 5
04/02/2021

Vriendelijke mensen, nemen je mee naar werkplaats waar alles gebeurd. Auto verbruikt nu geen olie meer. Service was goed. 1 min puntje auto heeft er een maand gestaan.

Dave

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Top dat de reparatie zo goed geslaagd is! Nu kunt u weer probleemloos met uw prachtige auto kilometers maken. En ook fijn te horen dat de overige dienstverlening goed is bevallen. Dat uw auto iets langer dan normaal bij ons verbleef heeft er alles mee te maken dat we er van overtuigd willen zijn dat we de klant een goed gerepareerde auto willen teruggeven. Tja, en soms zit ‘t een beetje tegen…
Dank voor uw review en vel rijplezier toegewenst!
Team TSC

BMW 320i vervanging distributieketting & oliepomp ketting

Rated 5 out of 5
08/01/2021

Zoveel autobedrijven gesproken, waaronder een BMW- dealer; men kon mij niet overtuigen. Ik nam telefonisch contact met TSC de Betuwe. Binnen een minuut kreeg ik vertrouwen in dit bedrijf en ih heb direct besloten om een opdracht te geven voor de reparatie. Na ons gesprek ontving ik nette, duidelijke communicatie per e-mail waarin alles stond wat we hadden afgesproken. Toen ik mijn auto bracht kreeg ik ook een huurauto mee. Ik had de gelegenheid om het bedrijf te bekijken. Erg vriendelijk, deskundig en servicegericht. Tegen een aantrekkelijke prijs werd ik netjes geholpen. In mijn ogen verdienen deze mensen niet alleen geld, maar ook complimenten!

A.O.Bicen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw ontwapenende beoordeling! Uw complimenten nemen we graag in ontvangst!
Nog veel plezier met uw mooie auto!
Team TSC

Distributieketting vervangen BMW

Rated 5 out of 5
08/01/2021

Goede service, correcte afspraken. Auto loopt weer zo als het hoort! De reparatie is netjes uitgevoerd en veel goedkoper als bij de dealer!
Dit bedrijf beveel ik zeker aan!

kees

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Fijn dat uw auto weer loopt zoals het hoort; nu kunt u er weer van genieten!
Hartelijk dank voor uw aanbeveling!
Team TSC

Transporter met hoog olie verbruik

Rated 5 out of 5
07/01/2021

Goede ontvangst en ontzorgt, in prachtige garage.
Leenauto mee en de kosten waren lager dan vooraf werd ingeschat!!

Ben

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Super dat u zo tevreden bent en hebt kunnen ervaren dat onze prijzen niet alleen scherp maar ook transparant opgebuwd en eerlijk zijn!
Dank voor de mooie review!
Team TSC

Olieprobleem bij Volkswagen Passat 1.8 TSI verholpen.

Rated 5 out of 5
07/01/2021

Fijne ontvangst en goede uitleg vooraf door Peter.
Uitstekend uitgevoerde reparatie. Ook suggesties gedaan voor extra onderhoud.
Nu na 3000 km gereden te hebben 0,4 liter ollie verbruikt.
We zijn er blij mee.
Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Rob Habraken

Rob Habraken

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Gachte klant,
Blij te horen dat u zo tevreden bent over de reparatie en onze dienstverlening! En natuurlijk hartelijk dan voor de klinkende aanbeveling!
Team TSC

Volkswagen Tiguan 2.0 TSI bouwjaar 2011

Rated 5 out of 5
06/01/2021

Uitstekend uitgevoerde reparatie. Nauwelijks olieverbruik meer.
Auto heeft in 9 maanden (corona!) 5000 km afgelegd.
Helaas nog niet echt met de caravan op pad geweest dus motor niet zwaar belast.
Kortom, topprestatie.
Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Pieter Sanders.

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Ondanks dat het jammer is, dat u nog maar zo weinig van uw auto en caravan heeft kunnen genieten, zijn we blij met het resultaat van de reparatie!
Dank voor uw aanbeveling en de mooie beoordeling!
Team TSC

Hoog olieverbruik Audi A5 1.8TFSI

Rated 5 out of 5
28/12/2020

Heel erg tevreden van de reparatie!
Nu 2000km en praktisch geen olieverbruik in vergelijking met 1,5l olie op 1000km ervoor.
Heel tevreden over het telefonisch contacteren om enkele versleten onderdelen mee te vervangen ondertussen.
Super vriendelijke mensen, vervangwagen in orde etc… Geen stress, geen zorgen. Alles verliep prima.
Ik raad iedereen jullie aan.
Heel erg bedankt!

Nils De Boever

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Super dat u ons aanbeveelt! Mede door tevreden klanten zoals u krijgen we meer en meer klanten uit België!
U beschrijft mooi hoe wij als bedrijf willen zijn: transparant, open, oplossingsgericht en vooral gericht op het belang van de klant. Dank voor deze mooie beoordeling!
Team TSC

Olieverbruik Audi A5 Cabrio

Rated 4 out of 5
24/12/2020

De eerste reparatie was helaas geen succes. Goed uitgelegd wat de oorzaak daarvan was en dat is inmiddels doorontwikkeld. Perfect opgelost en zelfs nieuwe zuigers geplaatst.
Gaat nu prima en het olieverbruik is nu na een paar duizend kilometer 0!
Aardige en betrokken medewerkers. Nemen je prima mee in wat ze doen en/of gedaan hebben.
Zal dit bedrijf zeker aanprijzen.

Eric van Vollenhoven

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartstikke fijn te horen dat onze ook garantie goed is bevallen! Natuurlijk doen we het liever in één keer goed. Hoewel we natuurlijk veel technisch ‘verstand’ in huis hebben gaat het helaas wel eens fout. We zijn geen tovenaars…. maar wel razend trots dat het olieverbuik tot nul is teruggedrongen! Hartelijk dank voor uw begrip en uw aanbeveling!

Team TSC