Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Olieverbruik golf 1.2 tsi

Rated 5 out of 5
08/07/2021

Mijn Golf 7 1.2 tsi begon bij een km stand van ongeveer 120000 km olie te verbruiken. Bij een km stand van 157000 was dit inmiddels opgelopen naar 1 liter per 1400 km.
Na het lezen van de reviews over TSC-de betuwe besloten om daar de motor van Golf te laten reviseren. Mijn ervaringen zijn:
– vriendelijk en vakkundig personeel
– werkzaamheden worden netjes toegelicht en uitgelegd
– (het belangrijkste) olieverbruik is opgelost. Is nu ongeveer 1 liter per 15000 km
Kortom ben erg tevreden!

Jan

Geen probleem te groot of TSC lost t op

Rated 5 out of 5
08/07/2021

Peter en zijn team hebben t m weer geflikt! Waar een Porsche Classic dealer faalde, wist TSC het lek letterlijk boven tafel te krijgen, zodat ik nu vanuit Italie een review schrijf na een mooie rit met een perfect rijdende, 35 jaar oude Porsche.

Bas van Werven

Uitstekend geholpen, denkt met je mee, duidelijke uitleg van werkzaamheden en geeft een rechtvaardige prijs af

Rated 5 out of 5
12/06/2021

Na een Volkswagen Golf 1.2 TSI gekocht te hebben, bleek de auto veel olie te verbruiken (versleten motor).
De Volkswagen dealer raadde aan de motor te vervangen voor een aanzienlijk hoge prijs. TSC De Betuwe kwam daarentegen met een goede en duidelijke beschrijving van het probleem en gaf aan hoe TSC De Betuwe de motor kan repareren. De motor is open gehaald en alle versleten onderdelen zijn vervangen met nieuwe onderdelen. Gedurende de werkzaamheden veel persoonlijk contact gehad, erg fijn om als klant dit te hebben!
Bovendien heb ik advies en tips gekregen over het benaderen van de dealer die mij de auto verkocht heeft wat leidde tot het ontvangen van een rechtvaardige tegemoetkoming.
Al met al een uitstekende ervaring. TSC De Betuwe raad ik zeer zeker aan.
Peter, nogmaals, onwijs bedankt!

Renato

Fijne ervaring, no nonsense en persoonlijk contact

Rated 5 out of 5
25/05/2021

In november vorig jaar fijn en deskundig geholpen om ‘t olieverbruik van mijn Fabia met 1.4 tsi motor te repareren. Fijn, direct persoonlijk contact met mensen met hart voor de zaak en ook eerlijk zijn in ‘t contact en vermelden van onontkoombare kosten. Heerlijk om in deze huidige wondere wereld hier klant te mogen zijn!
Inmiddels opnieuw contact met TSC, niet omdat ‘t voorgaand vermelde olieverbruik niet is opgelost….dat is het wel! Enkel nu weer een ander probleem met mjn opgefokte Fabia. Ook nu weer fijn om in de praktijk te horen en te ervaren dat dit bedrijf meedenkt met mij om tot een oplossing te komen.. En ja, daar heb ik ook al ‘t vertrouwen in!

Ronald

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Beste klant,
We geven onze klanten altijd naar eer en geweten advies. We hebben daarbij het klantbelang altijd voorop staan. Het zijn immers vaak ingrijpende reparaties die men aan ons toevertrouwt. En juist dat vertrouwen moet er dan ook zijn. Niet alleen dat we ‘t kunnen repareren maar ook dat we dat doen me het oog op het belang van de klant… open, eerlijk, oprecht. Super dat u die grondhouding bij ons heeft ervaren en dat we uw vertrouwen waard zijn geweest!
Hartelijk dank voor de mooie, lovende woorden!
Team TSC

Hoog olieverbruik Audi A6 2.0 TFSI motor - reviseren zuigers

Rated 5 out of 5
18/05/2021

TSC is zeer vakkundig bij het verhelpen van het bekende probleem van hoog olieverbruik bij TFSI motoren van 2014 en ouder. Prijsopgave vooraf was erg duidelijk. Goede informatie op de website. Het olieverbruik is weer op een normaal niveau en actieradius is wat toegenomen.

Rob

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
We willen in alle opzichten een transparant en betrouwbaar bedrijf zijn. Goed te horen dat u dat ook zo heeft ervaren! Maar we zijn toch vooral blij dat uw auto niet alleen weer een normaal olieverbruik kent maar ook iets zuiniger is geworden. Dat is inderdaad een effect dat vaker optreedt!
Dank voor uw beoordeling en veel rijplezier met uw mooie A6!
Team TSC

BMW f11 N20 distributie ketting en drijfstanglagers

Rated 5 out of 5
18/05/2021

BMW f11 N20: vervangen oliepomp ketting + distributie ketting en drijfstang lagers motor. Top ervaring met Mark; deskundig advies en keurig werk afgeleverd!

Dennis Bloemsma

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Super dat u zo tevreden bent met de reparatie en onze dienstverlening. We hopen dat u nog lang van uw mooie BMW kunt genieten!
Dank voor de mooie woorden!
Team TSC

Olieverbruik Golf 7 1.4 tsi netjes verholpen.

Rated 5 out of 5
18/05/2021

Mijn VW Golf 7 1.4 tsi had een hoog olieverbruik.
Na een beetje zoeken op Google kwam ik al snel bij TSC uit. Hier ben ik dan ook snel en netjes geholpen. Zij hebben het probleem verholpen. Top gedaan!

Janwillem van brenk

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Fijn dat we u in alle opzichten zo goed van dienst konden zijn en dat u weer kunt genieten van uw Golf! En natuurlijk hartelijk dank voor de mooie review!
Team TSC

ter zake kundig

Rated 5 out of 5
17/05/2021

Vakmanschap!

kees van roon

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Kort maar krachtig: dank!
Team TSC

Super garage

Rated 5 out of 5
17/05/2021

Bij TSC de Betuwe de distributieketting van mijn BMW F11 laten vervangen. Zeer behulpzaam en eerlijk is mij uitgelegd waarom de ketting vervangen moet worden. Er zijn een hoop cowboy garages op dit gebied die allemaal wollige verhalen hebben en een hoop extra kosten in rekeningen brengen. Maar niet bij TSC de Betuwe zij zijn eerlijk, betrouwbaar en afspraak is afspraak!

Hans

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
We zijn blij dat u ons gevonden heeft en we u van dienst konden zijn! En natuurlijk top dat u onze dienstverlening zo weet te waarderen! Dank voor uw mooie review en veel rijplezier in uw mooie BMW toegewenst!
Team TSC

Het olieverbruik van de cabrio Audi A4 van 1 ltr per 1000 km teruggebracht tot 0,1 ltr per 1000 km

Rated 5 out of 5
23/04/2021

Het steeds toenemende olieverbruik van de Audi A4 cabrio werd een voortdurende ergernis. Het is daarom een genoegen om nu zonder spanning rond te rijden en af en toe nog eens te controleren.
De motor is compleet vernieuwd lijkt het wel en het is netjes volgens afspraak uitgevoerd.
Zeer tevreden.

Jan de Bruijne

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Top dat u, met het mooie weer (hopelijk) in aantocht, weer optimaal van uw mooie A4-cabrio kunt genieten. We zijn er trots op, dat we daar een steentje aan hebben kunnen bijdragen!
Hartelijk dank voor uw erkenning!
Team TSC