Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

GE-WEL-DIG bedrijf (Volvo V70 D4)

Rated 5 out of 5
19/10/2021

Zelden in mijn leven zo’n klantgericht bedrijf meegemaakt. Alles klopt, van eerste telefonisch contact tot aflevering na reparatie. Die dan ook nog eens perfect uitgevoerd is – inmiddels na revisie (motor gebruikte veel olie) al weer zo’n 13.000 kilometer gereden en geen druppel olieverbruik meer. In plaats van een nieuwe auto moeten kopen nu weer de mogelijkheid mijn V70 D4 (waar ik erg aan gehecht ben) helemaal ‘op’ te gaan rijden. Super! Ik kan maar 1 ding zeggen: je auto is bij Peter en zijn mannen in goede handen!

Kees de Vroedt

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Van sommige reviews worden we een beetje verlegen…. Dank voor deze prachtige beoordeling en de aanbeveling! En super dat we uw relatie met uw auto konden bestendigen.. 😉
Veel en lang rijplezier toegewenst!
Team TSC

Top bedrijf

Rated 5 out of 5
11/09/2021

De, naar wat later bleek, distributieketting maakte al een tijdje herrie. Door TSC laten vervangen. Auto opgehaald en teruggebracht. Geen extra kosten achteraf. Hebben gedaan wat nodig was. De motor liep weer als een zonnetje en nog zuiniger ook. TOP.

Nico

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Top dat de reparatie zo goed geslaagd is en dat deze zich ook nog zelf terugverdiend… 😉 ! Dank voor de mooie beoordeling.
Team TSC

Olieverbruik, Motorreparaties, Diagnoses

Rated 5 out of 5
03/09/2021

Reeds vele, veelal complexe reparaties/diagnoses laten uitvoeren en altijd weer een glimlach van het resultaat. Transparant op voorhand en prijsafspraken worden nagekomen
Peter en zijn team schrijven Service en Vakmanschap nog met een hoofdletter, en dat is uniek.

AutoBroers

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! We zijn er zeer verguld mee, dat ook de professionals onze dienstverlening zo hoog waarderen. Nogmaals hartelijk dank!
Team TSC

Olie verbruik Transporter T4 VR6

Rated 5 out of 5
01/09/2021

Reparatie zéér goed uitgevoerd voor een zeer schappelijke prijs. Motor verbruikt geen druppel olie meer en loopt beter als nieuw. Door deze zeer goede ervaring nu mijn Porsche 997 neergezet om vastgelopen motor te reviseren. Heel vriendelijk bedrijf en zeker een aanrader.

VW Kevercentrum Midden Nederland

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Super om te horen dat we in staat zijn ‘beter dan nieuw’ af te leveren ;-). We gaan ons best doen om dat ook met de mooie 997 voor elkaar te krijgen!
Hartelijk dank voor het vertrouwen in ons bedrijf, uw mooie beoordeling en uw aanbeveling!
Team TSC

Gewoon netjes en eerlijk

Rated 5 out of 5
01/09/2021

Mijn ervaringen met TSC zijn alleen maar positief. Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen, afspraken kloppen en werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd. Geen poespas, gewoon een prettig bedrijf.

Chantal van Mook

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor uw mooie beoordeling en uw vertrouwen in ons bedrijf!
Team TSC

gevraagd voor het vervangen van klepsteelrubbers voor een volvo V50 uit 2005

Rated 1 out of 5
31/08/2021

Helaas heeft dit bedijf schijnbaar geen exprertiese om simpele klepsteelrubbers te vervangen. Zie onderstaand antwoord op mijn email:
Goede middag Pieter,
Met dat type motor hebben wij geen ervaring, daar kan ik je geen offerte voor uitbrengen.

pieter

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Natuurlijk begrijpen wij, dat onze reactie niet in lijn is met uw verwachting. Wij willen evenwel bekend staan als transparant, open en eerlijk. Wat daar niet bij past is verwachtingen gaan wekken die wij wellicht niet waar kunnen maken. Bij sommige auto’s is het, door leeftijd en gebruik, moeilijk te voorspellen wat je tijdens de reparatie tegen gaat komen, zeker wanneer je, geen ervaring hebt met een bepaald type voertuig (V50). Wanneer het risico bestaat, dat de meerkosten de grootste kostenpost gaan worden, zijn wij het aan onze stand verplicht, daar open over te communiceren. Dat hebben we in uw geval ook gedaan. Helaas heeft u er voor gekozen om de rest van die communicatie niet te vermelden.
Overigens: onze website staat vol met complexe reparaties die wij tegen vooraf afgegeven prijzen uitvoeren.
We vinden het uitermate jammer, dat u nu niet tevreden bent. We hopen dan ook, dat we u nog eens als klant mogen begroeten.
Team TSC

Super service voor een schappelijke prijs

Rated 5 out of 5
30/08/2021

Reparatie distributieketting incl transport.

JVH Auto’s Linne

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor uw review. We vinden het natuurlijk altijd fijn wanneer collega’s zo over ons oordelen!
Team TSC

Audi A5 1.8 tfsi sportback; olieverbruik probleem opgelost!

Rated 5 out of 5
30/08/2021

Ze hebben goede uitleg gegeven wat ze gingen doen bij m’n AudiAa5 1.8 tfsi. Olieverbruik 1 liter op 650km! Goede service en modificatie, netjes uitgevoerd. De Audi verbruikt na de modificatie geen spat olie meer!

nick baauw

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartstikke gaaf dat we uw auto weer zo goed op de rit kregen. Geniet er van! En natuurlijk bedankt voor de mooie beoordeling!
Tam TSC

Top

Rated 5 out of 5
30/08/2021

Netjes te woord gestaan en uitgelegd wat de motor modificatie inhield. Goede service en top arbeid vericht👍

nick

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Altijd fijn om te horen dat we goed werk hebben geleverd! Dank voor de review!
Team TSC

Audi A3 1.8 8p sportback problemen waterpomp

Rated 4 out of 5
30/08/2021

Vakkundig en snel gerepareerd. Heerlijk ook een vervangende auto kunnen gebruiken.
Mooi en schoon bedrijf!

Bram

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Gachte klant,
Hartelijk dank voor deze razendsnelle beoordeling!
Team TSC