Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Nog veel beter dan beloofd! (VW Passat 1.8 CC)

Rated 5 out of 5
13/01/2023

Mijn VW Passat CC 1,8 ltr. gebruikte bizar veel olie.

Auto naar TSC gebracht om nieuwe zuigers en zuigerveren, etc te laten monteren.

Een ingrijpende reparatie en Dhr Sap beloofde als resultaat een normaal oliegebruik.

Inmiddels heb ik met de auto 20.000 km gereden. Ben nu aan olie verversen toe.

Nauwelijks voorstelbaar: de olie blijkt nog steeds niet erg vuil te zijn! Ik heb al die tijd geen olie hoeven toevoegen en

bij het verversen stond het oliepeil nog steeds op MAX!

Ik had direct ná de reparatie in een review al mijn lof uitgesproken voor de uiterst correcte en prettige wijze waarop ik door TSC ben behandeld maar nu, na 20.000 kms, zonder enig olieverbruik, voel ik de behoefte om mijn verbazing en dankbaarheid kenbaar te maken.

Hans Brevoord

Apeldoorn

Hans Brevoord

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Soms krijgen we van reviews blosjes op de wangen….. We zijn blij te horen, dat u nog steeds, ook 20.000 km na de reparatie, van uw mooie CC kunt genieten en dat wij daar een bijdrage in hebben kunnen leveren. We vinden het super dat u na al die tijd een tweede review geeft. Zo kunnen andere klanten zien, dat een dergelijke reparatie wel degelijk loont!

Hartelijk dank voor de loftrompet die u steekt over ons bedrijf!

Team TSC

Motor gereviseerd vanwege olie probleem (Audi A5)

Rated 5 out of 5
12/01/2023

Ik heb mijn motor van een Audi A5 in december 2021 laten reviseren. Nu iets meer dan een jaar later en iets meer dan 14.500 km gereden te hebben en maar een kwart liter olie verbruikt te hebben. Ben ik zeer tevreden over het resultaat.

Mike bosman

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Het is voor andere klanten van belang om ook te weten hoe onze reparaties op langere termijn uitpakken. Fijn dat u de moeite neemt om dat met ons te delen. Maar het belangrijkste: top dat u nog steeds van uw A5 kunt genieten!

Nogmaals dank voor uw beoordeling!

Team TSC

Mini Countryman 2016 weer in goede gezondheid

Rated 5 out of 5
22/12/2022

We konden geen afscheid nemen van onze rijk uitgeruste Mini en zochten een revisiespecialist.

TSC heeft de Mini weer in goede conditie gebracht.

Niet de voordeligste maar betrouwbaar en gedegen.

Ria

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. U beschrijft kort en krachtig hoe we willen zijn; betrouwbaar en gedegen! Fijn dat u dat ook zo ervaren heeft.

We wensen u, naast veel plezierige autokilometers, fijne feestdagen en een goed 2023 toe!

Team TSC

Peugeot 508 1.6 THP bj 2011

Rated 5 out of 5
21/12/2022

Helaas is mijn Peugeot 1.6 THP uit 2011 (83.000km) niet verstoken gebleven van de problemen die duidelijk uiteen worden gezet op de website van TSC.

Nadat mij was opgevallen dat de uitlaat witte pluimen rook zo nu en dan afgaf heb ik via de Peugeot forums o.a. het adres gekregen van TSC met positieve feedback.

Tijdens de intake met Peter doorgenomen wat hier mogelijk kon spelen. Uiteindelijk afgestemd wat er minimaal moet gebeuren maar ook wat aanbevolen is gezien de motor er in zijn geheel uit zou komen.

Na de afweging te hebben gemaakt tussen de waarde van de auto en de kosten die gemoeid zijn met het herstel een afspraak ingepland.

De reparatie liep helaas wat duurder uit nadat bleek (na demontage) dat er o.a nog e.e.a. bij de koeling en turbo diende te worden vervangen. Ben blij met de oplettendheid van de monteur die hiermee voorkomt dat je mogelijk over een paar maanden als nog een probleem gaat krijgen. Uiteraard is hier netjes over gebeld door TSC.

Bij het ophalen uitleg gekregen over de uitgenomen / uitgewisseld onderdelen, dit als zeer positief & informatief ervaren.

Je hoopt dergelijk ingrepen nooit nodig te hebben, maar als het dan toch niet anders is dan heb ik een goed gevoel over gehouden bij TSC.

Problemen zijn weggenomen, nu hopen op nog vele kilometers zonder problemen.

Jord

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor de mooie review. Super te horen dat we op diverse forums worden aangeprezen als ’the place to be’ voor dit soort motorschades! Naast collega-garagebedrijven en de ANWB zijn dit natuurlijk belangrijke aanbevelingskanalen!

We wensen u, naast fijne feestdagen en een top 2023, ontzettend veel rijplezier en onbezorgde kilometers in uw mooie 508 toe!

Team TSC

Prima service (BMW X3)

Rated 5 out of 5
21/12/2022

Bij onze X3 moest de ketting vervangen worden. Contact opgenomen met TSC voor een prijsopgave. Na het ontvangen van de offerte een prettig gesprek gehad over de uit te voeren werkzaamheden. De afspraak was snel gemaakt. De auto rijdt weer perfect.

Martijn Maters

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Kort maar krachtig! Dank voor de positieve beoordeling en fijne feestdagen toegewenst!

Team TSC

Deskundig en bevlogen (ketting BMW N20B20)

Rated 5 out of 5
20/12/2022

De ketting van mijn BMW benzine motor (N20B20) had een tand van het tandwiel overgeslagen. Op advies van de vakgarage waar de auto in onderhoud is ben ik voor herstel van de distributieketting bij specialist TSC de Betuwe uitgekomen. Om een beeld te krijgen van het voor mij onbekende bedrijf ben ik vooraf op bezoek geweest. Ik zag en sprak bevlogen vakspecialisten, die me met veel enthousiasme en trots het bedrijf lieten zien. De auto werd met een autoambulance van TSC de Betuwe opgehaald. Op basis van de duidelijke offerte werd de auto gerepareerd. Inmiddels zijn we een jaar en 30.000 probleemloze kilometers verder. Bij het volgende reguliere onderhoud van de distributieketting ga ik zeker weer naar TSC de Betuwe toe.

Cees Orij

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Terecht dat u kritisch bent op het bedrijf waar u uw auto aan toevertrouwd. Goed te horen dat we uw vertrouwen hebben waargemaakt en u zo goed van dienst konden zijn. We zijn er trots op, dat we door collega-garagebedrijven steeds meer als ‘de expert’ worden gezien.

Super bedankt voor de mooie review en nog vele onbezorgde kilometers toegewenst.

Fijne feestdagen en een goed 2023!

Team TSC

Beetle tsi 2.0l

Rated 1 out of 5
25/11/2022

Een van de SHIT motor revisie ik heb het ooit gehad,4200 euro gebetald voor twee maanden, alles komt terug.

Navid

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Wat jammer dat de reparatie niet naar tevredenheid was. Dat komt hoogst zelden voor .. we zijn weliswaar deskundig maar kunnen helaas niet toveren. We vinden het overigens jammer, dat u nu pas en via een review uw ongenoegen kenbaar maakt. Uit onze administratie blijkt, dat de reparatie al bijna 2 jaar geleden werd uitgevoerd. Binnen uw garantietermijn (1 jaar) hebben we niet de mogelijkheid gekregen om te onderzoeken wat er aan de hand is met uw auto. U heeft in de tussenliggende tijd helaas helemaal geen contact met ons opgenomen. Natuurlijk zijn wij nog steeds graag bereid u van dienst te zijn. U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen.

Team TSC

Zeer vriendelijk en vakkundig (Renault Scenic)

Rated 5 out of 5
21/11/2022

Na verschillende meldingen op het dashboard zoals “Controleer luchtverontreiniging” en “Controleer inspuitsysteem” bij onze Renault Scenic en dat de Renault dealer enkel de melding(en) eruit haalde en steeds weggestuurd werden met het verhaal, dit is een software fout. Na wat speurwerk op het internet, uiteindelijk terrecht gekomen op de website van TSC. Direct telefonisch contact gehad en Peter legde mij duidelijk uit dat deze meldingen te maken hebben met een versleten/opgerekte distributie ketting. Gelijk een afspraak gemaakt en na drie dagen kreeg ik gewoon een nieuwe auto terug. De Renault rijdt veel soepeler dan voorheen en de meldingen zijn ook verleden tijd.

Voor onderhoud en reparatie van uw auto is TSC het adres waar u heen moet.

William

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Blij te horen dat uw internet-speurwerk een positief resultaat en zelfs een nieuwe auto heeft opgeleverd 😉 Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en aanbeveling!

Vriendelijk & Vakkundig (Volvo V40 D4)

Rated 5 out of 5
14/11/2022

Prima bedrijf met vakkundige mensen die weten wat ze doen. Heb een Volvo V40 D4 die 1 liter per 1500 km verbruikte. Na de motorrevisie bij TSC geen olieverbruik meer (inmiddels 15.000 km gereden). Kost wel wat, maar dan heb je ook wat.

Arno Jonker / Rijschool Swift

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Fijn dat we zo goed van dienst konden zijn en dat uw V40 helemaal geen olieverbruik meer heeft! Hartelijk dank voor uw review!

Team TSC

Olieverbruik

Rated 5 out of 5
10/11/2022

Wederom een auto bij TSC gehad en alles weer volgens afspraak geregeld en gerepareerd.

Bert