Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Het olieverbruik van de cabrio Audi A4 van 1 ltr per 1000 km teruggebracht tot 0,1 ltr per 1000 km

Rated 5 out of 5
23/04/2021

Het steeds toenemende olieverbruik van de Audi A4 cabrio werd een voortdurende ergernis. Het is daarom een genoegen om nu zonder spanning rond te rijden en af en toe nog eens te controleren.
De motor is compleet vernieuwd lijkt het wel en het is netjes volgens afspraak uitgevoerd.
Zeer tevreden.

Jan de Bruijne

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Top dat u, met het mooie weer (hopelijk) in aantocht, weer optimaal van uw mooie A4-cabrio kunt genieten. We zijn er trots op, dat we daar een steentje aan hebben kunnen bijdragen!
Hartelijk dank voor uw erkenning!
Team TSC

Ten dode opgeschreven Peugeot 3008, toch gefixt

Rated 5 out of 5
23/04/2021

Onze Peugeot 3008 met thp motor kampte met vermogensverlies. De dealer probeerde van alles. Reparaties die het nodige kostten en waarvan al snel bleek dat ze niets aan het probleem verhielpen. Integendeel het werd alleen maar erger. Uiteindelijk oordeel: tja bekend probleem bij THP motoren. Dat krijgen ze allemaal. Het is wel te repareren, maar tegen hoge kosten en 0 garantie. Sterker nog de voorspelling was dat het probleem dan gewoon terug zou komen.En dan zou er zeker een nieuwe motor in moeten tegen nog eens zeer hoge kosten. Het oordeel: niets meer aan doen, ten dode opgeschreven, koop maar een nieuwe auto.
Bij toeval liepen we tegen TSC de Betuwe aan. Prima geruststellend intake gesprek gehad. Beetje mopperende Peter dat wel: “Die garages weten niet waar ze het over hebben. Kan prima gerepareerd worden. Maar je moet wel kennis van zaken hebben.” Ik kreeg de ‘garantie’ dat TSC de motor prima zou kunnen opknappen. Op zich wel een stevige ingreep, die wat kostte maar wel met de verzekering dat het probleem dan opgelost zou zijn. En dat klopte! Motor en auto lopen weer al een zonnetje. Vakmanschap is meesterschap!
Ik ben onder de indruk van de fijne en betrouwbare klantbehandeling van TSC de Betuwe. Vriendelijk, beslist en to the point. Prettig ook hoe Peter zijn passie voor het repareren en onderhouden van een auto laat merken. En vooral geen verborgen agenda, in de trant van “ik zou maar een andere auto kopen, en oh ja ik heb er nog wel een staan”.

Wil Kersemakers

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Daar zjn we goed in: ‘opgegeven’ motoren weer nieuw leven inblazen 😉 Goed te lezen dat we ook uw 3008 weer tot leven gewekt hebben!
Uw beoordeling streelt ons. U beschrijft precies wat we willen zijn: betrokken, betrouwbaar en vakbekwaam. Daarmee hopen we een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Bij u is dat gelukt!
Dank voor uw mooie woorden!
Team TSC

Porsche 912 carburateur revisie

Rated 5 out of 5
22/04/2021

Bracht mn sputterende 912 en kreeg twee weken later een als nieuw rijdende terug. Twee Solexen gereviseerd. Schappelijke prijs ondanks veel werk. Zeer tevreden klant!!

Bas

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Gachte klant,
Top dat u zo tevreden bent en weer optimaal kunt genieten van power van uw 912!
Dank voor de mooie review!
Team TSC

Vakkundige mensen met een hoge servicegraad!

Rated 5 out of 5
22/04/2021

Mijn Audi A5 stamt uit een jaartal dat het olieverbruik zeer hoog werd, waardoor de motor dringend toe was aan een revisie. Op het internet heb ik gezocht naar een garage die ervaring heeft met motorrevisies en na het lezen van de reviews heb ik TSC de Betuwe gevraagd hiervoor een offerte uit te brengen. Zij staan je op een prettige manier te woord en kunnen eigenlijk op voorhand al aangeven wat er moet gebeuren. Vervolgens heb ik voor TSC gekozen en ik moet zeggen dat de revisie in eerste instantie goed is gegaan. Toen ik mijn auto ging ophalen in Geldermalsen, werd ter plaatse keurig uitgelegd en liet men zien wat er allemaal was vervangen. Ook hebben zij de auto ingereden om er zeker van te zijn dat alles in orde was. Na een korte tijd merkte ik dat er toch veel rook uit de uitlaat kwam en dat de auto nog de nodige olie verbruikte. Ik heb dit gemeld aan TSC en zijn gaven aan niet meer met de auto te rijden en hebben hem opgehaald. Het probleem is zonder kosten verholpen en mijn auto is zuiniger, pittiger en verbruikt bijna geen olie meer. Vandaar dat ik durf te zeggen, vakkundige mensen met een hoge servicegraad.

John Keasberry

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Super dat u zo over ons te spreken bent! Natuurlijk is het jammer wanneer we er niet direct in slagen het euvel op te lossen; een heel enkele keer gebeurt dat. Juist daar voor hebben we dan ook onze sublieme garantie waar u op kon terugvallen. Maar fantastisch dat u weer van uw mooie A5 kunt genieten! We hopen dat u nog vele jaren rijplezier voor de boeg heeft!
Dank voor uw lovende woorden!
Team TSC

Skoda Superb

Rated 4 out of 5
22/04/2021

De monteurs hebben het olieprobleem van de Superb weer op gelost! Bedankt er voor.

Adriaan

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Blij dat we u van dienst konden zijn!
Dank voor uw review!
Team TSC

vervangen distributie ketting bmw x3

Rated 5 out of 5
22/04/2021

Bij een stand van 150000 km advies van de BMW dealer gekregen om distributie ketting te vervangen. De kosten van deze ingreep waren van dien aard dat ik een aantal bedrijven gebeld heb, welke deze klus ook zouden kunnen uitvoeren….. zo ook TSC.
TSC was niet alleen concurrend, maar al aan de telefoon gaven zij mij het gevoel dat mijn auto bij hen in zeer goede handen was. Bij TSC de distributie ketting laten vervangen.
Toen ik de auto na reparatie weer mocht ophalen, werd ik zelfs opgehaald vanaf het treinstation te Geldermalsen.
Prima club!

John van Iperen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Uw beoordeling raakt precies de kern van wat we willen zijn: een betrouwbare specialist die dienstverlening als top-prioriteit heeft. We willen onze klanten in alle opzichten verrassen: prijs, prestatie en dienstverlening. Goed te horen dat u dat zo ook heeft ervaren!
Dank voor uw mooie beoordeling!
Team TSC

Hoog olieverbruik Volkswagen Passat

Rated 5 out of 5
22/04/2021

Ik ben zeer tevreden over mijn Volkswagen Passat, maar helaas nam het olieverbruik sterk toe. Mij werd geadviseerd om maar naar een nieuwe auto te kijken. Na wat rondvragen en zoeken op internet bleek dit een bekend euvel te zijn. Voor een goede oplossing kwam TSC de Betuwe tevoorschijn. Al tijdens de afspraak kreeg ik een goed gevoel. De werkplaats ziet er goed uit met vakmensen met liefde voor auto’s en motoren. Er is uitgebreid stil gestaan bij de oplossing en de kosten. Ik kreeg ook een perfecte leenauto mee en mijn auto was klaar op het afgesproken tijdstip.
Helaas heb ik door Corona niet veel kilometers kunnen rijden, dus weet ik niet of olieverbruik nu sterk is verminderd. Dat zal wel blijken als we weer op bezoek kunnen. Desondanks heb ik er veel vertrouwen in dat mijn Passat een normaal olieverbruik zal hebben. TSC de Betuwe kent daarvoor ook een goede nazorg.

Coos Koster

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Fantastisch om te horen dat u zo veel vertrouwen in ons heeft! We gaan er van uit, dat onze reparatie het olieverbruik van uw auto heeft teruggebracht tot ‘gezonde’ proporties en dat u weer optimaal en nog vele kilometers kunt genieten van uw mooie Passat!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Team TSC

VW Multivan verbruikte meer motorolie dan diesel ......

Rated 5 out of 5
22/04/2021

Een van mijn voorgangers in de reviews zei het ook al: zo wil je als klant geholpen worden en te woord worden gestaan als klant!! Mijn VW Multivan van 2013 ging meer en meer olie verbruiken. Heel bekend probleem blijkbaar. Bij de km stand van 190.000 heb ik alles aan laten pakken motortechnisch na een top- uitleg en advies. (aan een leek !). Nu weer een hele fijne krachtige motor zonder olie-verbruik.

D Van Zuilen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
De titel van uw beoordeling spreekt boekdelen! Een dergelijk hoog olieverbruik is nergens goed voor! Niet voor uw auto, niet voor uw portemonnee en ook niet voor het milieu.
Super te horen dat u zo tevreden bent over onze klantbenadering en dat we uw weer rijplezier hebben kunnen bezorgen!
Dank voor de review!
Team TSC

Eerlijk en oprecht, meer dan goede verhouding tussen prijs en geleverd advies en kwaliteit (BMW Z4)

Rated 5 out of 5
21/04/2021

Eerlijke mensen van monteur tot aan de baas en de telefoniste 😉
Mijn 17 jaar oude 6 cilinder 2,5 l cabrio gebracht die olie lekte. TSC gebeld, situatie uitgelegd, telefonisch afspraak gemaakt en binnen een paar dagen de auto gebracht en binnen 48 uur bericht dat de auto gereed was.
Auto opgehaald en alles tot in de puntjes verzorgd. TSC had zelfs nog kleine reparaties uitgevoerd die onze eigen garage qua onderhoud had laten liggen.
Dat is wat je gewoon verwacht van een garage. Top service en meer dan goede prijs kwaliteit verhouding. Dit is klantvriendelijkheid zoals je die heden ten dage niet meer verwacht maar nog wel hoopt te krijgen.
Van hoe ver je ook komt, bij TSC in de Betuwe lossen ze je problemen op en haal je je wagen vol verwachting op en rijd je met een zeer voldaan en meer dan tevreden gevoel naar huis !
Wij worden niet gesponsord, hebben geen aandelen en zijn niet op enige andere wijze aan TSC verbonden. We hadden een technisch probleem met onze cabrio, hebben op internet gezocht, kwamen uit bij goede google recensies van TSC. Vervolgens hebben we gebeld, afspraak gemaakt en uiterst vriendelijke en correct geadviseerd wat we het beste konden doen. Dat advies hebben we opgevolgd en we rijden weer met veel plezier in onze door TSC motorisch perfect gerepareerde 2,5 liter 6 cilinder !
Kortom een garage waar je auto technisch eerlijk beoordeeld wordt en je een eerlijk advies krijgt wat je het beste kunt laten repareren. Je wordt uiterst vriendelijk te woord wordt gestaan en professioneel geholpen tegen een faire prijs. Dat is toch wat je wil ?
Dus TSC is op basis van onze ervaringen van harte aan te bevelen !

Jenna

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Als youngtimer-specialist zijn wij er trots op, dat we u weer kunnen laten genieten van uw mooie Z4! We hopen dat u er nog vele mooie tochten mee mag maken!
Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en aanbeveling; we zijn er zeer verguld mee!
Team TSC

Distributieketting Renault Scénic

Rated 5 out of 5
21/04/2021

Prima service. Vriendelijk en fijn contact. Een zeer goed alternatief voor de vaak (veel) te dure reparaties bij de dealer.

Curt von Michaelis

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor deze krachtige beoordeling en aanbeveling!
Team TSC