Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Dacia Duster ketting

Rated 5 out of 5
31/12/2021

Na telefonisch advies het vertrouwen om de reparatie door TSC uit te laten voeren, Snel en redelijk geprijsd geholpen. Chapeau!

Hendrik

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor deze mooie review op de valreep van 2021! Goed te horen dat we u van dienst konden zijn!
Fijne jaarwisseling!
Team TSC

Zeer deskundig en klantgericht (Citroën C3 Picasso, PureTech)

Rated 5 out of 5
12/11/2021

Ik had een probleem met de PureTech motor van mijn Citroen C3 Picasso (eind) 2015, motorservicelampje ging steeds vaker branden bij het oprijden van een helling (lage oliedruk). Citroen heeft de staat van de distributieriem gecontroleerd en geconstateerd, dat deze goed was. Citroen kwam steeds met een vaag verhaal, dat ze allerlei onderzoeken moesten uitvoeren om te constateren wat er aan de hand was. Eerste inspectiekosten al € 720, zonder enige reparatie. TSC gebeld. Zij zeiden direct mijnheer uw zeef van de smeeroliepomp is waarschijnlijk vervuild door slijtagedeeltjes van de distributieriem. TSC heeft de carterpan verwijderd, zeef en carterpan gereinigd, oliefilter en olie vervangen, smeeroliedruk voor en na de reparatie tijdens testrit gemeten. Probleem opgeloste voor iets minder dan € 300,-. TSC denkt aan het belang van de klant.

Cornelis de Bruijn

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
U beschrijft op een mooie wijze onze aanpak: het combineren van veel motortechnische ervaring met oprechte klantgerichtheid. Dank daar voor! En het belangrijkste: fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn!
Team TSC

Audi Q5 2.0 TFSI Hoog olie verbruik

Rated 5 out of 5
07/11/2021

Na een plots zeer hoog olie verbruik (1 ltr per tank beurt ) starte onze zoektocht naar een bedrijf waar onze Audi Q5 gerepareerd kon worden.
Het aanbod is reuze, prijsverschillen zijn groot. Wat is wijsheid, wie te kiezen.
De vele positieve recensies hebben ons naar TSC de Betuwe geleid, de TFSI specialist.
Goed was het om te zien dat de focus ligt op het zo goed mogelijk herstellen van de motor tegen een redelijke prijs.
Extra onvoorziene kosten werden vroegtijdig gemeld en optioneel aangeboden om mede te herstellen.
De gehele ervaring was positief vanaf het eerste contact tot de laatste stap in het proces.
Onze Q5 is motorisch weer in een super staat en het olie verbruik is na de eerste 5000 km nog steeds 0.
Ik kan iedereen met TFSI olie verbruik problemen TSC de Betuwe aanbevelen.

Patrick

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
De spijker op z’n kop! Veel klanten twijfelen of ze hun auto nog wel moeten laten repareren. Het fijne gevoel dat ze bij hun auto hadden heeft vaak plaatsgemaakt voor ergernis. Het vooruitzicht van een dure reparatie helpt daar niet bij, zeker wanneer je onzeker bent over het resultaat. Juist daarom vinden wij het belangrijk dat klanten hun ervaringen met ons maar ook met andere klanten delen. Wij kunnen onze dienstverlening verder verbeteren. Andere klanten kunnen zien wat hun ‘voorgangers’ hebben ervaren en wat ze dus mogen verwachten: weer veel rijplezier! Dat is wat we u maar ook andere klanten gunnen!
Hartelijk dank voor uw mooie review en aanbeveling. En natuurlijk: veel rijplezier 🙂 !
Team TSC

Hoog motorolieverbruik TFSI

Rated 5 out of 5
05/11/2021

Al diverse motoren laten reviseren bij TSC. Wordt keurig geregeld tegen een scherpe prijs. Ga zo door.

Mark

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Gachte klant,
We vinden het super dat Vakgarage-specialisten onze dienstverlening zo hoog waarderen! Dank voor de mooie review! Enne…. we zijn inderdaad van plan nog lang zo door te gaan!
Team TSC

Dacia Duster netjes een nieuwe aandrijfketting

Rated 5 out of 5
05/11/2021

Nadat de dealer meer dan twee keer de prijs vroeg dan TSC, kwam ik hier uit. Gemoedelijke, familiesfeer en eerlijkheid. Mogelijkheid voor huurauto en in twee dagen opgelost. Een aanrader!

Frans

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor uw beoordeling! Onze klantgerichtheid, transparatie en eerlijkheid zijn onze visitekaartjes; u somt ze keurig op 😉 ! Dank daar voor! En natuurlijk ook voor de aanbeveling!
Team TSC

VW Passat

Rated 5 out of 5
05/11/2021

Verschillende keren bij de mannen van TSC geweest (vanuit Oostzaan naar Geldermalsen) en altijd vriendelijk, snel en kundig geholpen.
Ik ben meer dan tevreden over de werkzaamheden van deze mannen!
Inmiddels heb ik een nieuwe auto maar er is maar een bedrijf wie daar aan mag komen….. dat is TSC uiteraard!

Tonnie Groot

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Top dat we als enige aan uw mooie auto mogen komen! We hopen natuurlijk dat het beperkt blijft maar we zijn wel zeer vereerd!
Dank voor de mooie beoordeling!
Team TSC

Hoog olieverbruik Renault TCe motor

Rated 5 out of 5
04/11/2021

Boven verwachting zeer goed, snel en accuraat geholpen door TSC. Zonder twijfel aan te bevelen!

Proficense B.V.

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Wat gaaf dat we uw verwachtingen wisten te overtreffen 🙂 Nog veel rijplezier toegewenst!
Dank voor de mooie review en aanbeveling!
Team TSC

Uitstekende specialisten (BMW 320d, ketting)

Rated 5 out of 5
04/11/2021

Gelijk te merken in het contact dat TSC echte specialisten zijn die hun vak verstaan. Communiceren duidelijk en komen hun afspraken perfect na. Auto rijdt weer als nieuw!

Arjen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Leuk om te horen dat we u een nieuwe auto bezorgden 😉 en dat u onze werkwijze zo hoog waardeert!
Dank voor uw beoordeling!
Team TSC

Hoog olieverbruik (Passat CC 1.8 TFSI)

Rated 5 out of 5
04/11/2021

Zeer tevreden over TSC de Betuwe, de uitgevoerde reparatie olieverbruik is verholpen en in de geplande tijd voor het afgesproken bedrag. Tussentijds op de hoogte gebracht met de extra kosten. Bij het ophalen van de auto is alles netjes uitgelegd en heb ik een aantal dingen mogen zien wat ze hebben gedaan. Tot nu 2000 km gereden en alles in orde, top werk geleverd en goede service

Andy Swarts

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Super dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening en natuurlijk over het resultaat van onze inspanningen. We hopen dat u weer vele kilometers kunt genieten van uw mooie CC!
Team TSC

VW Multivan verbruikte meer motorolie dan diesel ......

Rated 5 out of 5
04/11/2021

Echt ouderwets goed geholpen hier! Duidelijke afspraken vooraf en tijdens de reparatie super op de hoogte gehouden! Meteen al een goed gevoel bij het 1e gesprek, en dat is niet minder geworden nadien. Groot pluspunt is dat de reparatie ook het gehoopte resultaat heeft opgeleverd.

Dax van Zuilen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Klanten staan bij ons hoog in het vaandel; fijn dat u dat ook zo ervaren heeft! We zijn blij dat we u zo goed van dienst konden zijn!
Dank voor de mooie beoordeling!
Team TSC