Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Volvo S80 T5 245pk olie verbruik opgelost

Rated 5,0 out of 5
11/02/2024

Na aankoop auto (km stand 118000km) viel mij al snel op dat olie verbruik mij tegenviel ten opzichte van vorige S80 2,5T 5 cil. Verbruik 1 liter op de 20000km. Bij 122000 km al olie bijvullen bij de 4 cilinder. Werd alleen maar erger. Aangegeven bij de Volvo dealer als verkopende partij.

Geen reactie want dat kon niet waar zijn. Olieverbruik liep op naar 1 liter op de 800km. Na zelfonderzoek en zoeken op het net was mij duidelijk dat het probleem zat in het verkeerde ontwerp van de zuigers en veren. Contact met TSC opgenomen en na bedrijfsbezoek was het mij snel duidelijk dat dit de juiste partij was voor de oplossing. Professionele uitleg en kundige vakmensen met verstand van de techniek. Tevens open en een eerlijk verhaal. Reparatie uitgevoerd en nu na 5 maanden en 10000km nog geen druppel olie verbruikt. Ga nu wel de olie verversen en mijn advies is aan alle gebruikers van dit soort hoge vermogens motoren om dit ook te doen i.p.v. de 30000 km interval. Aan alle medewerkers van TSC gaat mijn dank uit en wens jullie veel succes met het bedrijf.

J.Hogerwerf

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Dank voor de mooie beoordeling! En natuurlijk fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn! Uw mooie Volvo verdient het! En natuurlijk ook bedankt voor het goede advies aan andere Volvo-rijders; ververs zeer regelmatig de olie en liefst iedere 10.000 km! Nog vele onbekommerde Volvo-kilometers toegewenst!

Team TSC

Einde aan super hoog olieverbruik Peugeot 308 SW

Rated 5,0 out of 5
06/02/2024

Einde aan superhoog olieverbruik Peugeot 308 SW

Omdat mijn Peugeot 308 SW (2016, 1.2 Puretech 96 kW), met 196.000 km buitensporig veel olie verbruikte, nl. 1 op 250 km, de nodige pk’s kwijt was en daarbij ook nog lawaaierig was, is het motorblok in september 2023 onder handen genomen door TSC. Daarbij zijn o.a. de zuigerveren, diverse pakkingen, en de distributieriem vervangen. Na een week kon ik de auto weer ophalen en merkte meteen dat alle trekkracht weer terug was.

Ik had beloofd, na 10.000 km rijden hier te berichten, dus bij deze (februari 2024). Het resultaat is geweldig: 0 (nul) olieverbruik en ik kan mijn 5-liter bus 0W30 olie gebruiken voor de volgende servicebeurt! Ik hoop met deze ruime en zeer zuinige Peugeot nog minimaal twee jaar te rijden zonder olie-stress :).

Bedankt, TSC voor het vakmanschap.

Jan Buiting

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte kant,

Wat top dat uw auto weer als vanouds rijdt! Het is een forse ingreep maar voor deze mooie auto zeer zeker de moeite waard! We hopen dat u er nog veel langer dan 2 jaar van kunt genieten. Super bedankt voor uw mooie beoordeling!

Team TSC

er is een verschil tussen diesel en benzine

Rated 2,0 out of 5
04/02/2024

Bij de diesel is geen olie verbruik te constateren, ze moeten zeggen waar het over gaat ,maar in Nederland gaat het meestal over benzine, omdat ze geen diesels kunnen betalen ivb met de auto taks

erik joye

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Allereerst bedankt voor uw review. Hoewel we uit uw woorden niet kunnen herleiden waar u het precies over heeft, heeft u blijkbaar een onvolkomenheid in onze communicatie ontdekt. Wellicht kunt u telefonisch contact met ons opnemen om e.e.a. kort toe te lichten? Alvast hartelijk dank voor de genomen moeite!

Team TSC

Super Service van TSC de Betuwe (Ford Kuga 1.5 Ecoboost)

Rated 5,0 out of 5
25/01/2024

Mijn Ford Kuga 2017 1.5 Ecoboostmotor is in oktober 2023 helemaal kapot gelopen: cilinder defect en verbrande zuiger. Ik rijd al ongeveer 40 jaar Ford en heb dit nog nooit meegemaakt. Door TSC de Betuwe is een gereviseerd onderblok etc etc geplaatst. Het kost een behoorlijk bedrag maar mijn Kuga rijdt weer als nieuw! Mijn motor is geruisloos en het is een genot om weer in de Kuga te rijden. TSC de Betuwe is een top bedrijf en kan ik iedereen aanbevelen die te maken krijgt met motorproblemen.

TSC heel erg bedankt !!!

Marcel Ubachs

Marcel Ubachs

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Laten we hopen, dat het weer 40 jaar duurt voordat zich een nieuw probleem aandient! 🙂 Hartstikke fijn in ieder geval, dat we het huidige probleem naar tevredenheid konden oplossen. Nog veel Ford-rijplezier toegewenst en hartelijk dan voor de review en de mooie aanbeveling!

Team TSC

Hoog olieverbruik Peugeot 208 Pure Tech motor

Rated 5,0 out of 5
04/01/2024

Mijn Peugeot 208 uit 2016 kampte al een tijd met een steeds hoger wordend olieverbruik. Ik moest op het laatst om de 1500 km een liter bijgooien. Via Google kwam ik bij TSC Geldermalsen terecht. De vele positieve reviews trokken me over de streep. Dit mede omdat ik de auto graag nog een tijd wil houden. Ik ben niet teleurgesteld. De auto is tussen 20 en 27 september 2023 onder handen genomen en ik ben in de tussentijd alweer 8500 km verder. Eerlijk is eerlijk, er is wel wat olie uit maar zeker nog niet alarmerend. Ik ga ervan uit dat ik de 10000 moet halen zonder bijvullen. Het kost een paar centen maar een nieuwe is veel en veel duurder !

Rob uit Weiteveen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Dank voor uw mooie beoordeling! De PureTech is een zuinige enkrachtige motor. Helaas is olieverbruik bij de PureTech-motoren een veel voorkomend euvel. Met onze reparatie brengen we dat verbruik weer terug tot binnen de door de fabrikant aangegeven waarden. Helemaal tot 0 reduceren is welhaast onmogelijk; iedere motor verbuikt olie. De ‘kunst’ is om de reparatie zo uit te voeren, dat het bijna te verwaarlozen is. 10.000 km op 1 liter olie is in dat opzicht uitstekend! Voor uw motor, uw portemonnee èn voor het milieu! Uw auto kan er weer even tegen! Een prima investering dus. Bovendien: een auto met een verhoogd olieverbruik verkopen ‘kost’ ook geld; men zit er niet op te wachten!

Blij dat we u van dienst konden zijn en nogmaals dank voor de mooie beoordeling!

Team TSC

Wat een fijne service! (Renault Scenic)

Rated 5,0 out of 5
03/01/2024

Half augustus kreeg ik bij de zomercheck van mijn Renault Scénic tot mijn grote verbazing van de Renault dealer te horen dat de distributieketting aan vervanging toe was.

En dat twee weken voordat we voor enkele weken op vakantie naar Zuid-Frankrijk zouden gaan.

Naast het behoorlijke prijskaartje bij Renault Nederland was vervanging bij mijn dealer niet vóór onze vakantie in te plannen……

Gelukkig kreeg ik via mijn zoon een uiteindelijk fantastische tip….bel eens met TSC in Geldermalsen.

Daarna is alles heel snel gegaan; toen ik telefonisch op 16 augustus mijn verhaal had verteld kreeg ik op 17 augustus ‘s ochtends vroeg al een mail van TSC dat ik 23 augustus terecht kon en op 25 augustus de Scénic klaar zou zijn.

En dat voor een prijs die erg veel lager was dan die van Renault. Bovendien kon ik ook nog kiezen voor ‘n extra garantieperiode.

Bovendien werd ik ook nog naar het station Geldermalsen gebracht om de trein naar mijn woonplaats Maastricht te nemen en op 25 augustus aan het station opgehaald……

We hebben een heerlijke onbezorgde vakantie gehad.

Wat een fantastische ervaring.

Alle medewerkers van TSC heel erg bedankt!

Jo Welkenhuizen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Super bedankt voor dit hartverwarmende verhaal aan het begin van 2024! Hoewel we normaal een langere wachttijd hebben, konden we uw vakantie natuurlijk niet door een ‘ketting’ laten verpesten. We zijn blij dat we u zo goed van dienst konden zijn en u een mooie, onbezorgde vakantie konden bezorgen.

Een mooi 2024 toegewenst!

Team TSC

VW T6 Motor vast door verkeerde verkeerde garage (alternatief voor de dealer in Almere)

Rated 5,0 out of 5
31/12/2023

We zijn trotse eigenaar van en VW T6 146kw, altijd netjes onderhouden bij de zelfde bv, na aankoop bij de officiële dealer, (70.000 op de teller). De turbo moest vervangen worden etc…. Dan toch weer met pech. Uiteindelijk de hele motor vast gelopen ….

Na wat zoekwerk terecht gekomen bij TSC de Betuwe. Sinds het 1e gesprek hoor je dat je met vakmannen te maken hebt. En daar hangt een dik prijskaartje aan vast … Helaas.

Ze kwamen er achter dat bij vervangen van de Turbo de retourolie-slang, voor de aanzuiging van de olie, in de cartepan was gezakt. Ik heb niks meer gezegd tegen mijn Tiggelman garage, na 15 jaar trouwe klant, want ze weten NIET wat ze doen, omdat ze de kennis niet in huis hebben. Ze zijn gewoon en dure KWIKFIT. TSC heb de auto super gemaakt, geen druppel olie meer gebruikt en ook geen extreme ADblue. De auto loopt super, we zijn 15.000km verder .

Jammer dat bij ophalen van mijn auto niet schoon was opgeleverd (te druk).

Conclusie: en super bedrijf, waar ze eerlijk zijn en weten wat ze doen! Een aanrader voor iedereen die gehecht is aan zijn auto!

TIP: laat de onderdelenvervangers links liggen AUB, geen dealers of alternatief voor de dealer. Neem de tijd en ga EERST naar deze vakmannen.

Bedankt mannen!

Nico Marin ter Beek

Nico Marin ter Beek

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Wat een enorm compliment op de valreep van 2023! Dank daarvoor! We zijn natuurlijk hartstikke blij dat we uw mooie T6 met succes konden repareren. Want eerlijk is eerlijk, het is niet eenvoudig. Dat andere garagebedrijven hier terughoudend in zijn is begrijpelijk. Het is een uiterst complexe reparatie die veel kennis en ervaring vraagt. Ik kan u verzekeren, dat ook wij het nodige leergeld hebben betaald.

Hartelijk dank voor de hartverwarmende aanbeveling 🙂 !

We wensen u en de uwen een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2024, uiteraard met veel mooie T6-kilometers!

Team TSC

BMW 420i D-ketting + Vanos

Rated 5,0 out of 5
23/12/2023

Zeer professioneel technisch bedrijf. De BMW (N20B20) begon rond de 160.000 km Vanos storingen te geven. Nokkenas versteller tandwielen waren aan vervanging toe en er begon ook rek op de D-ketting te komen, dus die is ook meteen vervangen. De reparatie is zorgvuldig met originele BMW onderdelen uitgevoerd voor een eerlijke prijs door gekwalificeerde revisie-monteur. De kosten waren zeker 35% lager dan bij de dealer. Ook de communicatie verloopt prima. De auto rijdt weer uitstekend en is aanzienlijk soepeler in het lage toerengebied. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

Ed Buré

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

We zijn blij en trots dat we u zo goed konden helpen en dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening! Eerlijkheid, transparantie en een faire prijs zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Super dat u die herkent en zo mooi beschrijft. Nogmaals dank!

Team TSC

Het laatste wat je wilt van een VW camper is een erg hoog olieverbruik

Rated 5,0 out of 5
21/12/2023

We hebben een hele mooie en zeer complete VW transporter 4 motion camper gekocht waar alles klopte behalve het olieverbruik (1 liter op 900 km). Navraag bij vele garages leerde ons, dat ze deze klacht liever niet in behandeling namen of dat er niets aan gedaan kon worden. Ook hoorden we regelmatig de waarschuwing dat speciale revisiebedrijven niet die kwaliteit leverden die ze beloofden en daar beter weg konden blijven. En rond blijven rijden in deze mooie olieslurper was ook geen optie. Uiteindelijk kwamen we via via op het spoor van TSC de Betuwe. De reviews waren mooi maar een bezoek aan de garage maakte meteen duidelijk, dat dit het goede adres was. Duidelijk werd uitgelegd waar de fout lag en hoe deze opgelost ging worden. En een rondje door de garage liet de grondige aanpak zien van dit soort klussen.

Ik heb even gewacht met een reactie om genoeg tijd en kilometers verder een gefundeerde reactie te kunnen geven. en deze is gewoon uitstekend. Geen kinderziektes. Alles deed het gewoon na zo’n ingrijpende klus. En het oliegebruik is nagenoeg nul. Echt dagenlange ritten of stevig klimwerk zijn er nog niet gemaakt, maar het vertrouwen is er dat dit geen problemen gaat geven. Een mooi voorbeeld van liefde voor het werk in combinatie met vakmanschap!

Piet Lugtigheid

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Soms krijg je reviews om van te blozen….. dit is er zo eentje, waarvoor hartelijk dank! 😉 Maar eerlijk is eerlijk: het is een complexe, ingrijpende en kostbare reparatie die veel kennis en ervaring vraagt. We begrijpen ook goed dat veel garagebedrijven daar liever niet aan beginnen. Ook wij hebben deze reparatie met vallen en opstaan onder de knie gekregen….. gelukkig met succes! We hopen dat u nog vele kampeerreizen met uw mooie camper mag maken!

Team TSC

Volvo V70 D4 425.000km

Rated 5,0 out of 5
19/12/2023

Bij 298.000 km heeft TSC De Betuwe onze auto onderhanden genomen. Het hoge olieverbruik is opgelost. Inmiddels bijna twee jaar en 125.000km verder, verbruikt de V70 geen druppel olie. Deze V70 rijdt als nieuw. Op naar de 500.000km!

Dit bedrijf is uniek, mensen die hun vak verstaan.

Respect!

Wasserij De Lelie Meppel

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Wat geweldig dat u nog zo kunt genieten van uw mooie Volvo! Geeft een goed gevoel dat wij daar een bijdrage aan mochten leveren :-). En natuurlijk hartstikke bedankt dat u na zoveel kilometers er nog aan denkt om ons die pluim te geven!

Fijne dagen toegewenst enne….. laat even wat weten wanneer u de 500.000 haalt!

Team TSC