Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

distrubutie ketting bmw 1 serie

Rated 4 out of 5
03/09/2019

helaas was mijn BMW 1 serie e81 ook aan de beurt voor de welbekende uitgerekte ketting ,maar is gewoon super netjes vervangen in combinatie met de kettingspanner enzzz .en dat voor een scherpe prijs ,en hebben ze netjes laten zien wat er vervangen is ,al met al een top bedrijf .

michel

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Beste klant,
Fijn dat we u van dienst konden zijn en u naar tevredenheid hebben kunnen helpen!
Team TSC

Aan te bevelen.

Rated 5 out of 5
03/09/2019

Altijd jammer dat je problemen heb aan je motor waar je zelf niets aan kan doen. De VAG groep heeft bij een aantal type motoren problemen gehad met. het olieverbruik door zijn olie ringen.
Na wat onderzoek bij TSC terecht gekomen.
Reeds bij informatie via de telefoon kreeg ik de indruk met iemand te maken hebben die een duidelijke/ geloofwaardig vertrouwen gaf.
Uiteraard is zo’n reparatie een kostbare tegenvaller.
Maandag de Skoda SB gebracht , leen auto, en vrijdag was de wagen herteld.
Hij rijdt weer als een zonnetje en ik kan er weer jaren mee vooruit.
Bedankt. VAKWERK met een Hoofdletter.

Jan Haaren van

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Fijn dat u weer van uw auto kunt genieten en dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening! Vooral uw opmerking met betrekking tot ‘vakwerk’ doet goed 😉
Team TSC

Superblij met nieuwe ketting etc

Rated 5 out of 5
03/09/2019

Uit voorzorg een nieuwe ketting + toebehoren laten plaatsen bij mijn 3 Serie uit 2012 (bekende issue dat ze uitgerekt worden en afbrekende plastic onderdelen). Jammer genoeg geen garantie of terugroep actie bij BMW. Kosten bij BMW zouden ook meer dan 3000,- Euro inclusief BTW en werkzaamheden zijn voor mijn auto. Terecht gekomen bij TSC via Google. Na het een en ander uitzoeken op review sites nagenoeg alleen maar positieve dingen tegen gekomen.
Na het brengen van mijn auto begreep ik ook waarom er alleen maar positieve reviews online stonden..
Deze mensen weten waar ze echt over praten! Super te woord gestaan en het hele proces werd uitgelegd. Na afloop kreeg ik zelfs een doos met de oude onderdelen mee.
TSC heeft het veel goedkoper voor mij kunnen doen dan BMW zelf en met originele BMW onderdelen ook nog.
Super tevreden met het resultaat, ongeveer 5-6 maanden geleden laten doen en geen dag spijt van gehad.
Bedankt mensen!

Zeki A.

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Goed dat u er vooraf ‘werk’ van heeft gemaakt en uiteindelijk voor ons heeft gekozen! We zijn blij dat we de verwachtingen waargemaakt hebben en weer een top-review kunnen laten zien!
Dank!
Team TSC

Goed advies gehad bij olieverbruik van een BMW ( gemodificeerde olie aanvoerleiding van de turbo )

Rated 5 out of 5
21/08/2019
J.W.

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw review!
Team TSC

seat exeo 1.8 uit 2011 olie verbruik

Rated 5 out of 5
04/08/2019

Zeer goed geholpen door Peter Sap van TSC de betuwe, omdat er veel verschillende verhalen en (be)handelingen op internet staan bij verschillende bedrijven over het bekende olieschraapveer probleem bij audi/seat/vw/skoda en veel verschillende ervaringen van klanten, was ik nogal sceptisch over de reparatie. Heel veel mail contact gehad met Peter Sap en hij bleef mij iedere keer weer met veel vriendelijkheid en geduld terug mailen. Dit zorgde voor veel vertrouwen in het bedrijf bij mij. Verder is TSC de betuwe transparant in hun werkwijze en lichtte zij je hier ook graag over in, erg fijn!
Uiteindelijk dan ook hier mijn auto laten repareren. Nu ruim anderhalve maand verder is het olie probleem nog steeds opgelost.
En gebruikt de motor geen/nauwelijks olie.
Volgende maand met de auto op vakantie en dan hopelijk nog steed geen problemen.

charina gravemaker

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte mevrouw Gravemaker,
Hartelijk dank voor uw review en fijn dat we het door u in ons bedrijf gestelde vertrouwen waard zijn gebleken! Alvast een fijne vakantie met uw auto toegewenst en we blijven graag op de hoogte.
Nogmaals dank!
Team TSC De Betuwe

Olieverbruik TFSI audi a4 allroad

Rated 5 out of 5
16/07/2019

Perfecte service aan afgesproken prijs met vervangwagen. Een schande dat de concessiehouder binnen wettelijke termijn niet zelf tussenkwam.

Luc

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor de review!
Team TSC

Mini coupe s olieverbruik

Rated 5 out of 5
28/06/2019

Mini olieverbruik is opgelost , goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.
Ik ben zeer tevreden met het resultaat tot nu toe.

Dick Dekker

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer Dekker,
Dank voor de lovende woorden en fijn dat u zo tevreden bent!
Team TSC

Passat variant 1.8 TSI

Rated 5 out of 5
27/06/2019

via via bij TSC terecht gekomen en vanaf het eerste moment goed en vertrouwd gevoel gekregen over de uitleg van het bekende probleem , hoog olie verbruik bij mijn Passat bj 2010.
de auto gisteren weer opgehaald en hij rijdt weer super, ook nog een garantie van 2 jaar erbij al met al voor iedereen met motor problemen is TSC de Betuwe een echte aanrader.
Peter en zijn team thanks voor de goede service en uitleg gedurende de tijd.
hoop dat de gebakjes gesmaakt hebben:)

Eric

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant, beste Eric,
Dank voor deze review en natuurlijk de lekkere tractactie 😉 !
Team TSC

A5 2.0 tfsi

Rated 5 out of 5
16/03/2019

Gisteren onze a5 2.0 tfsi gaan ophalen. Deze had het gekende probleem met het olieverbruik. Supervriendelijke ontvangst, goeie uitleg en redelijke prijs. Ik kan niet meer zeggen dan dat we tevreden zijn. Weer zorgeloze kilometers en met 24 maand garantie op de herstelling! Zeker een aanrader!!

Carter sam

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor de lovende review! We zijn blij dat we u naar behoren hebben kunnen helpen en wensen u veel onbezorgde en ‘olie-loze’ kilometers toe!
Team TSC De Betuwe

Bmw 520D 2011 160000 KM

Rated 1 out of 5
15/02/2019

Mijn tweede BMW waarbij de distributieketting problemen geeft. Bij de eerste Bmw breekt de ketting op 140000 km (4.5jaar oud) en loopt de motor volledig in elkaar. Bmw amsterdam doet niks kosten rond 7000 euro. Nu mijn tweede Bmw volledig in onderhoud bij de dealer wil niet meer starten voor de deur. Auto wordt naar Bmw naarden gesleept en diagnose is dat de distributieketting uitgerekt is en de motor er uit moet . Auto te oud volgens Bmw en net boven 150000 km om mij tegemoet te komen. Kosten rond de 4000 euro voor reparatie. Toen ben ik online gaan zoeken naar een garage met Bmw distributieketting reparatie ervaring en kwam uit bij Tsc de Betuwe. Fantastisch geholpen en ook al mijn ander onderhoud inclusief Apk gelijk laten uitvoeren. Auto netjes thuis afgeleverd en had van begin tot eind het gevoel dat ik gehopen werd ipv bang was dat ik onnodig veel moest betalen voor onderdelen en reparatie uren zoals iedereen bij Bmw gewend is. Peter Sap heeft alles netjes volgens afspraak afgehandeld. Helemaal geweldig. Veel dank!

Joris van der Heijde

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer Van der Heijde,
Dank voor uw uitgebreide beoordeling en lovende woorden! Goed te horen dat onze specialisatie op zware motorschades z’n vruchten afwerpt!
Team TSC