Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Volvo S80 zeer hoog olieverbruik.

Rated 5 out of 5
14/02/2023

Wij zijn uiterst tevreden over de ervaring met uw bedrijf. De wagen werd zeer vakkundig hersteld zoals u had beloofd. Bedankt Peter !!!

Etienne Verniers

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor deze korte maar krachtige beoordeling!

Team TSC

Prima opgelost

Rated 5 out of 5
14/02/2023

De motor draaid weer prima

Mario

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Fijn dat we u toch van dienst konden zijn. Uw vorige review (10-02-2023) wellicht toch ’n tikkie te vroeg verstuurd?

Team TSC

volvo v70 T4 motor vervangen

Rated 5 out of 5
14/02/2023

Helaas moest de motor vervangen worden na een thermisch probleem in een cilinder. Sindsdien zo’n 4000 probleemloze kilometers gereden. TSC de Betuwe medewerkers legden open en goed uit wat er aan de hand was en reageerde geduldig en vakkundig op vragen. Ook nadat de rekening was betaald en de auto opgehaald bleven medewerkers nog informatie verschaffen. Een prima ervaring. We moesten wel een paar weken wachten voor we aan de beurt waren.

Raoul

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Dank voor deze mooie woorden! Het succes van ons bedrijf kent een keerzijde; soms loopt de wachttijd iets op. Dat u desondanks zo tevreden bent, doet ons goed!

Team TSC

Prima opgelost

Rated 5 out of 5
14/02/2023

TSC heeft mijn garantie op de duster prima opgelost.

Groeten Mario

Mario

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Fijn dat we u toch van dienst konden zijn. Uw vorige review wellicht toch ’n tikkie te vroeg verstuurd?

Team TSC

Ga hier niet heen

Rated 1 out of 5
10/02/2023

Hallo, 5 maanden geleden hoorde ik het inmiddels bekende distributie ketting geluid van onze 1.2 tce Duster.

TSC gebelt, Peter begreep het helemaal, week later bij hem de auto gebracht, komt goed bekend probleem.

1200 euro voor een nw distributie, op zijn site staat :we vervangen alles spanner, geleiders, ketting oliepomp en distributie.

Opgehaald betaald, en plots wist ie niets van oliepomp ketting.

5maand gereden, nu weer de bekende ratel.

Weer terug, ze zouden de Duster controleren en herstellen.

200km heen en 200 km terug.

Telefoon van peter:ze hoorden niks, en ik heb het fout…

Toen nam ie alles aan en ging aan de slag.

Nu binnen garantie laat ie ons zitten en zegt ik ga niks doen, jij hoort het niet goed.

Verlenging garantie niet mogelijk, pech gehad.

Ja dat is makkelijk, ik moet met bewijzen en experts komen.

Peter, ik zie je bij het ophalen wel weer.

Mario

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Met verbazing lazen we uw review. Niet alleen omdat we op dit moment nog bezig zijn met het oplossen van het probleem aan uw auto. En ook niet omdat u review qua bewoordingen niet in overeenstemming is met intimiderende teksten die u gebruikte in ons telefoongesprek. Uw review is echter geen weergave van de feiten.

Het is begrijpelijk, dat u ontstemd bent over het feit, dat uw auto weer een mankement vertoonde. Dat u denkt, dat het weer hetzelfde euvel is, is op zich ook nog te volgen. Zelfs het feit dat u onze deskundigheid in deze in twijfel trekt is nog te billijken. U beticht ons er echter van, dat we u als klant hebben laten zitten. Dat is absoluut niet waar, in tegendeel: we hebben de hele dag gezocht naar het euvel dat u meent te horen. We hebben u overigens ook aangeboden om, in geval van twijfel, een onafhankelijke deskundige een expertise te laten uitvoeren. Indien u in het gelijk zou worden gesteld zouden wij de kosten daarvan dragen.

Ook nu zullen we ons uiterste best doen om het vermeende euvel te achterhalen en uw auto te repareren. We stellen het wel op prijs open, eerlijk, respectvol en fatsoenlijk benaderd te worden.

Team TSC

Nog veel beter dan beloofd! (VW Passat 1.8 CC)

Rated 5 out of 5
13/01/2023

Mijn VW Passat CC 1,8 ltr. gebruikte bizar veel olie.

Auto naar TSC gebracht om nieuwe zuigers en zuigerveren, etc te laten monteren.

Een ingrijpende reparatie en Dhr Sap beloofde als resultaat een normaal oliegebruik.

Inmiddels heb ik met de auto 20.000 km gereden. Ben nu aan olie verversen toe.

Nauwelijks voorstelbaar: de olie blijkt nog steeds niet erg vuil te zijn! Ik heb al die tijd geen olie hoeven toevoegen en

bij het verversen stond het oliepeil nog steeds op MAX!

Ik had direct ná de reparatie in een review al mijn lof uitgesproken voor de uiterst correcte en prettige wijze waarop ik door TSC ben behandeld maar nu, na 20.000 kms, zonder enig olieverbruik, voel ik de behoefte om mijn verbazing en dankbaarheid kenbaar te maken.

Hans Brevoord

Apeldoorn

Hans Brevoord

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Soms krijgen we van reviews blosjes op de wangen….. We zijn blij te horen, dat u nog steeds, ook 20.000 km na de reparatie, van uw mooie CC kunt genieten en dat wij daar een bijdrage in hebben kunnen leveren. We vinden het super dat u na al die tijd een tweede review geeft. Zo kunnen andere klanten zien, dat een dergelijke reparatie wel degelijk loont!

Hartelijk dank voor de loftrompet die u steekt over ons bedrijf!

Team TSC

Motor gereviseerd vanwege olie probleem (Audi A5)

Rated 5 out of 5
12/01/2023

Ik heb mijn motor van een Audi A5 in december 2021 laten reviseren. Nu iets meer dan een jaar later en iets meer dan 14.500 km gereden te hebben en maar een kwart liter olie verbruikt te hebben. Ben ik zeer tevreden over het resultaat.

Mike bosman

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Het is voor andere klanten van belang om ook te weten hoe onze reparaties op langere termijn uitpakken. Fijn dat u de moeite neemt om dat met ons te delen. Maar het belangrijkste: top dat u nog steeds van uw A5 kunt genieten!

Nogmaals dank voor uw beoordeling!

Team TSC

Mini Countryman 2016 weer in goede gezondheid

Rated 5 out of 5
22/12/2022

We konden geen afscheid nemen van onze rijk uitgeruste Mini en zochten een revisiespecialist.

TSC heeft de Mini weer in goede conditie gebracht.

Niet de voordeligste maar betrouwbaar en gedegen.

Ria

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review. U beschrijft kort en krachtig hoe we willen zijn; betrouwbaar en gedegen! Fijn dat u dat ook zo ervaren heeft.

We wensen u, naast veel plezierige autokilometers, fijne feestdagen en een goed 2023 toe!

Team TSC

Peugeot 508 1.6 THP bj 2011

Rated 5 out of 5
21/12/2022

Helaas is mijn Peugeot 1.6 THP uit 2011 (83.000km) niet verstoken gebleven van de problemen die duidelijk uiteen worden gezet op de website van TSC.

Nadat mij was opgevallen dat de uitlaat witte pluimen rook zo nu en dan afgaf heb ik via de Peugeot forums o.a. het adres gekregen van TSC met positieve feedback.

Tijdens de intake met Peter doorgenomen wat hier mogelijk kon spelen. Uiteindelijk afgestemd wat er minimaal moet gebeuren maar ook wat aanbevolen is gezien de motor er in zijn geheel uit zou komen.

Na de afweging te hebben gemaakt tussen de waarde van de auto en de kosten die gemoeid zijn met het herstel een afspraak ingepland.

De reparatie liep helaas wat duurder uit nadat bleek (na demontage) dat er o.a nog e.e.a. bij de koeling en turbo diende te worden vervangen. Ben blij met de oplettendheid van de monteur die hiermee voorkomt dat je mogelijk over een paar maanden als nog een probleem gaat krijgen. Uiteraard is hier netjes over gebeld door TSC.

Bij het ophalen uitleg gekregen over de uitgenomen / uitgewisseld onderdelen, dit als zeer positief & informatief ervaren.

Je hoopt dergelijk ingrepen nooit nodig te hebben, maar als het dan toch niet anders is dan heb ik een goed gevoel over gehouden bij TSC.

Problemen zijn weggenomen, nu hopen op nog vele kilometers zonder problemen.

Jord

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor de mooie review. Super te horen dat we op diverse forums worden aangeprezen als ’the place to be’ voor dit soort motorschades! Naast collega-garagebedrijven en de ANWB zijn dit natuurlijk belangrijke aanbevelingskanalen!

We wensen u, naast fijne feestdagen en een top 2023, ontzettend veel rijplezier en onbezorgde kilometers in uw mooie 508 toe!

Team TSC

Prima service (BMW X3)

Rated 5 out of 5
21/12/2022

Bij onze X3 moest de ketting vervangen worden. Contact opgenomen met TSC voor een prijsopgave. Na het ontvangen van de offerte een prettig gesprek gehad over de uit te voeren werkzaamheden. De afspraak was snel gemaakt. De auto rijdt weer perfect.

Martijn Maters

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Kort maar krachtig! Dank voor de positieve beoordeling en fijne feestdagen toegewenst!

Team TSC