Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Goede en eerlijke service!

Rated 5 out of 5
10/05/2022

Super net bedrijf, ze doen wat ze beloven, duidelijk en eerlijk, een aanrader!

Garage Zaat

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor uw mooie beoordeling en aanbeveling!
Team TSC

Citroën C5 met THP motor uit 2012

Rated 5 out of 5
06/05/2022

Wat een fantastisch bedrijf! De motor van onze auto begon wat in te houden en het oliepeil moesten we geregeld in de gaten houden en bijvullen. We herkenden de bekende problemen van de thp motoren. In 2018 is onze auto deels met een coulanceregeling van Citroën onder handen genomen (toen ook distributieriem vervangen, zó erg waren de klachten nu niet). Getwijfeld of we nog wel verder wilden met deze auto. Contact opgenomen met tsc De Betuwe om advies te vragen. Het bedrijf ligt niet om de hoek, maar werd mij geadviseerd door een bekende. In maart heb ik de auto erheen gebracht en is er gekeken wat de auto nodig zou hebben en of het de moeite waard zou zijn. De communicatie met Peter was uitstekend te noemen, heel duidelijk. Vaste prijsopgave die ook kloppend bleek bij ophalen. De auto heeft een “reinigingsbeurt” ondergaan en tevens is er een probleem met de remmen aangepakt.
Peter had alles goed geregeld met een leen-/huurauto, die stond klaar toen ik de auto bracht. Een week later de auto weer opgehaald. Werd (weer) zéér vriendelijk ontvangen en Peter heeft me zijn prachtige bedrijf ook uitgebreid laten zien.
We zijn nu bijna 2 maanden verder, de auto rijdt weer als een zonnetje. Ook na een best intensieve rit door Noord-Engeland is het oliepeil nog goed op niveau zonder bijvullen.
Hopelijk blijft dat zo, want dan houd ik deze auto graag nog een jaar of twee (minimaal).
Peter en je team: bedankt voor jullie inzet en deskundigheid!
Gr. Carola

Carola

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Soms zijn we even stil van een review… deze dus! Hartelijk dank voor de mooie woorden! We zijn blij dat we u van dienst konden zijn en wensen u nog vele onbezorgde kilometers toe!
Team TSC

Professionaliteit ten top

Rated 5 out of 5
05/05/2022

Pure vakmanschap!

Autobedrijf Willekes BV

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte collega,
Dank voor deze krachtige review!
Team TSC

Olieprobleem Peugeot 5008, bwjr 2011

Rated 5 out of 5
27/04/2022

Super goed geholpen. Goed contact, afstemming en heldere communicatie. Zeer plezierige ervaring. En auto loopt perfect na de revisie! Bedankt!

Mario D

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Mooi dat we u zo goed van dienst konden zijn en u onze dienstverlening zo hog waardeert! Dank daar voor!
Team TSC

Hoge olieverbruik en random remproblemen BMW 320

Rated 5 out of 5
26/04/2022

TSC is een professionele organisatie met zeer veel kennis en ervaring. Ze zijn goed in reguliere technische vraagstukken maar ook gespecialiseerd in de daadwerkelijk complexe technische problemen. Bij de intake onderzoeken ze op een grondige en systematische wijze de case en pinpointen ze de oorzaak. Aansluitend leggen ze op een eenvoudige en heldere wijze hoe het opgelost kan worden. Belangrijk is dat ze ook direct een vaste kostenopgave kunnen presenteren en garanderen. Je weet precies waar je aan toe bent. Ik waardeer ook bijzonder dat ze gedurende het proces ook pro actief meedenken als er kosten bespaard kunnen worden. Op hun vakgebied ken ik op dit moment geen beter bedrijf en beveel ik ze van harte aan. De auto verbruikt sindsdien geen enkele druppel olie meer en de lastige remproblemen behoren ook voorgoed tot het verleden.

YK

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Soms worden we even stil van een review… hartelijk dank daar voor! Uw analyseert haarfijn hoe wij als bedrijf willen werken. En natuurlijk goe om te horen dat we dat ook waar maken!
Nomaals dank!
Team TSC

Revisie van een Volvo 940 motorblok

Rated 5 out of 5
26/04/2022

Prima communicatie en zeer net werk afgeleverd!!

PG Auto's

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Beoordelingen van collega-bedrijven zijn altijd extra waardevol; dank daar voor!
Team TSC

Olieverbruik Peugeot motor opgelost

Rated 5 out of 5
25/04/2022

Goede service.
Uitstekende uitleg vooraf.
Bereikbaar voor vragen achteraf.
Goede leen auto.
Reparatie was erg duur, maar dat is ook wel logisch voor zo’n complexe reparatie.
Erg tevreden over het resultaat, olieverbruik is nou weer zoals het moet zijn.

Jan Willem

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor deze krachtige beoordeling. Top dat u zo tevreden bent!
Team TSC

Volvo V70 D4

Rated 5 out of 5
25/04/2022

Onze Volvo V70 had een hoog olieverbruik.. Eind januari 2022 hebben we de stap genomen voor een revisie en tevens een 300.000 km beurt. Na ons probleem kenbaar te hebben gemaakt volgde al snel een offerte en een zeer gedegen en vakkundige uitleg. Na anderhalve week was de auto klaar. . Inmiddels zijn we drie maanden en 18.000km verder. De motor loopt onvoorstelbaar mooi, gewoon als nieuw.
Nooit verwacht dat zo’n bedrijf nog bestaat. De mensen daar werken met passie en weten precies waar ze over praten. De Volvo-dealer heeft die expertise niet in huis. Bij TSC de Betuwe weten ze precies wat ze doen.
Ik heb geen enkele negatieve opmerking. Ik kan het iedereen aanraden. Over de prijs kan ik niet klagen, het is de investering zeer zeker waard.
En olie bijvullen is verleden tijd, zelfs na een intensieve rit van 3750km, geeft de motor geen krimp.
Chapeau, petje af voor TSC de Betuwe.

De Lelie Meppel

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor de mooie woorden. We zijn er trots op, dat we uw auto een 2e leven hebben kunnen schenken en u het genot van een lekker lopende auto! Fijn dat u ons zo waardeert dat u ons aanbeveelt!
Team TSC

Beter dan je dealer! (Peugeot PureTech)

Rated 5 out of 5
25/04/2022

Zeer vaardig te woord gestaan bij eerste contact. Had nooit het gevoel dat ik onnodige kosten zou krijgen en dat bleek ook na de reparatie. Olieverbruik was ruim 1l per tankbeurt (700km). Nu na ruim 4500km geen zichtbare daling. Mijn Peugeot dealer gaf mij dit vertrouwen niet en gaf een prijsopgave dat begon bij het dubbele en dat ook nog met duizenden euro’s op zou kunnen lopen. Zij hadden duidelijk minder ervaring met dit soort klussen. Ga gewoon naar TSC de Betuwe.

Patrick Enthoven

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Uw beoordeling spreekt duidelijke taal, precies zoals wij! Dank voor de review en de mooie aanbeveling!
Team TSC

Prima, service is geweldig (Seat Altea)

Rated 5 out of 5
22/04/2022

Afgelopen woensdag onze Seat Altea opgehaald en werkelijk, de automotor is mooi schoon en loopt veel beter dan voor de reparatie. Ik heb de oude pk’s weer terug!
Prima service en uitleg. De de kosten waren iets duurder maar dan ook onderdelen vervangen waar je normaal niet bij kunt.
Al met al een echte aanrader, goede uitleg en resultaat mag er zijn!

Govert van den Aardweg

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Super dat u weer met plezier van uw auto kunt genieten! Hartelijk dank voor uw lovende woorden en uw aanbeveling!
Team TSC