Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Top bedrijf (VW T5, 180 PK)

Rated 5 out of 5
03/11/2021

Zeer goed geholpen; transparant en duidelijk overleg tijdens de reparatie. Eindresultaat super!

T.Davids

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor deze krachtige beoordeling!
Team TSC

Snel en correct (Renault TCe)

Rated 5 out of 5
03/11/2021

Hallo, wij zijn hier snel correct en deskundig geholpen! Telefonische werden we ook al goed geholpen en waar de Renault garage bij ons zei dat het een duur grapje werd en er mogelijk meer dingen beschadigd was, zeiden ze aan de telefoon dat het 100% de ketting moest zijn en niks anders. Dus kortom mocht het nog ooit nodig zijn, dan kom ik hier terug.

Liran haim

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor de mooie beoordeling en aanbeveling!
Team TSC

Doen wat ze beloven (VW Passat1.8 TSI)

Rated 5 out of 5
03/11/2021

Kleine miscommunicatie in plantraject maar dat kan iedereen overkomen, mede door vakantietijd. Olieverbruik 1.8TSI kundig opgelost en nette aflevering van de auto.

Renses

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Super dat u, ondanks een miscommunicatie, zo tevreden bent over onze dienstverlening! Dank voor de review!
Team TSC

Prima begeleiding! (BMW Z4 N20B20, ketting)

Rated 5 out of 5
03/11/2021

Goed geholpen, duidelijk verhaal.
Meegenomen in het gehele traject, was zeer prettig.

Berry Wilkens

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor uw beoordeling!
Team TSC

Audi A4 TFSI met hoog olieverbruik

Rated 5 out of 5
03/11/2021

Mijn Audi A4 TFSI verbruikte extreem veel olie. Een bekend probleem. Na de uitgevoerde herstel/revisie werkzaamheden door TSC is het probleem perfect verholpen. Duidelijke communicatie.

Arjan Verstegen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Mooi dat u zo tevreden bent over het resultaat van de reparatie en de wijze waarop dat tot stand gekomen is! Dank voor uw review en nog veel rijplezier toegewenst!
Team TSC

Een reparatie die werkt (VW T6)

Rated 5 out of 5
01/11/2021

Fijne communicatie en een super reparatie aan de T6 die heeeel veel olie lekte. De motor is weer lekvrij en het olieverbruik is nihil. Ik ben er blij mee.

Conrad Kruiswijk

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Fijn dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening en het resultaat!
Dank voor de review!
Team TSC

Olieverbruik Audi A4 1.8 TFSI 2013 succesvol opgelost door TSC de Betuwe

Rated 5 out of 5
31/10/2021

Mijn Audi A4 van 2013 verbruikte steeds meer olie en het was duidelijk dat ingrijpen noodzakelijk was. Audi Nederland deed of hun neus bloede en gaf niet thuis ondanks dat het toch al jaren bekend is dat zij motoren op de markt brengen met zuigerveren die op zijn minst een iets beter ontwerp hadden mogen hebben.
Gelukkig heeft TSC de Betuwe ruime ervaring in het oplossen van dit probleem. Zij hebben voor mij nieuwe zuigers met betere zuigerveren geplaatst en daarmee was het probleem opgelost.
Dat zij hier veel ervaring mee hebben was mij absoluut duidelijk na een goed gesprek met Peter. Alle vragen werden correct beantwoord en in mijn ogen ook met de juiste antwoorden. Behalve de nieuwe zuigers hebben ze ook de distributieketting, lagerschalen, krukaskeerring vervangen. En alles in prima overleg. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service van deze jongens. En ik moet eerlijk zijn, ik ben niet de makkelijkste, want het moet ook echt goed voor mij. En zij staan er hetzelfde in, de keuzes die gemaakt worden voor wat er standaard in het pakket zit is gewoon goed doordacht en gebaseerd op de ervaring die zij hebben opgedaan. Ik was dan ook tevreden met hoe zij de reparatie wilden aanpakken. Op mijn verzoek zijn er nog wat andere dingen toegevoegd en ook dat is prima uitgevoerd.
Ik ben nu ruim een half jaar verder en ruim 12.000 km en zie dat het olieverbruik op een heel normaal niveau zit. Binnenkort laat ik een kleine beurt uitvoeren en als ik had gewild had ik echt niets hoeven bijvullen tot deze beurt. En dat is toch wel heel erg fijn.
Zou ik TSC de Betuwe aanraden als je een VAG motor hebt met een hoog olie verbruik. ABSOLUUT!
Ze hebben de kennis en ervaring om de problemen op te lossen. Maar nog belangrijker voor mij, ze doen er alles aan om jou tevreden het pand te laten verlaten. En bij mij is dat zeker gelukt.

Michael

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Gachte klant,
Meedenkende klanten beschouwen wij als een waardevolle toevoeging. Net als de klant zijn wij op zoek naar de best mogelijke reparatie! We zijn niet alleen blij en trots te horen, dat we uw auto weer ‘op de rit’ hebben gekregen maar ook dat u zo tevreden bent over hoe we u als klant in het proces hebben meegenomen. Uw aanbeveling knalt er uit…DANK! 🙂
Team TSC

Distributieketting vervangen Megane III 1.4TCE

Rated 5 out of 5
27/10/2021

Na het starten klonk er uit onze Renault motor opeens een vreemd rateltje wat na een minuutje dan weer over ging.
Onze eigen garage concludeerde dat het de distributieketting was die vervangen moest worden.
Dit vond ik vreemd want ik was altijd in de veronderstelling dat een ketting beter was dan een riem omdat deze veel langer mee zou gaan.
Mis dus..
Voor deze reparatie zou de hele motor er uit moeten en de kosten werden geschat op € 2000,- !
Een second opinion bij een offiële Renault dealer gaf het zelfde vonnis, € 2000,-
Ik ging eens googelen of dit ratelende probleem vaker voorkwam.
En inderdaad, ik vond meerdere dezelfde klachten over dit type motor..
Ook kwam ik op de website van TSC de Betuwe terecht.
Hier werd uitgebreid en met duidelijke foto’s uitgelegd wat precies het probleem was en nog mooier; een vaste reparatieprijs van € 999,- !
Zij zijn dus gespecialiseerd in motorproblemen die vaker voorkomen en lossen dit beter en goedkoper op dan een dealer.
Wij hebben gelijk een afspraak gemaakt.
Omdat voor de reparatie 2 dagen nodig waren en het voor ons niet echt dicht bij de deur was hebben wij er een midweekje bij een B&B aan vast geknoopt.
Prachtige omgeving om te fietsen. We kregen netjes een berichtje dat de auto weer opgehaald kon worden en deze rijdt nu weer fantastisch.
Bedankt TSC de Betuwe, perfecte service.

Pieter Kramer

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dat we onze reparaties scherp prijzen wisten we… dat we ‘service’ ook waarmaken horen we gelukkig ook vaak… Dat we aanleiding zijn voor een geslaagd uitstapje is echter nieuw ….;-) Hartstikke leuk om te horen. En natuurijk super dat u zo tevreden bent!
Dank voor de review!
Team TSC

Meerdere keren gebruik gemaakt van de aangeboden diensten.

Rated 5 out of 5
27/10/2021

Wat moeten we eigenlijk neerpennen?
We hebben al verscheidene wagens met diverse problemen binnen gebracht en soms laten afhalen en terugbrengen. Die mensen zijn gewoon top. Onlangs een wagen bij ons in de buurt laten doen op aandringen van een klant en we waren op weg voor een lange lijdensweg en een peterdure factuur. En 0, 0 vertrouwen in de herstelling. Bij TSC hebben al altijd een correct bestek en een duidelijke datum voor aflevering gekregen en daar week men nooit van af.
TSC verdient ons volle vertrouwen.

Annick Jaumain

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
We zijn er trots op, dat we ook professionele klanten uit onze buurlanden tot onze vaste klanten mogen rekenen. Fijn dat u in ons een vertrouwde partner voor u en uw klanten heeft gevonden! En we blijven er aan werken om dat vertrouwen waar te maken!
Team TSC

Reparatie hoog olie verbruik VW Golf 7

Rated 5 out of 5
26/10/2021

Onze Golf 7 uit 2013 vertoonde plotseling een hoog olieverbruik bij 172.000km : elke 3000km moest er een liter olie bijgevuld worden.
De auto zelf was nog in prima staat dus een reparatie was de moeite waard. Probleem zat hem in de olieschraapveren. Best een ingrijpende reparatie maar dit gelijk gecombineerd met het vervangen van de koppeling, de multiriem en waterpomp.
Contact met TSC verliep prima; het zijn echte specialisten. Reparatie is prima verlopen voor een nette prijs.
Deze middag het olienivo gepeild en na 4 maanden en 8000km staat het oliepeil nog steeds maximaal !!
Kan dit bedrijf dus van harte aanbevelen!
Met vriendelijke groet
Pieter van der Heiden

Pieter van der Heiden

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,
Dank voor de mooie beoordeling en de aanbeveling. Super dat de reparatie zo goed gelukt is!
Team TSC