Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Technisch een capabel bedrijf, communicatie is wat minder (Volvo t4 1.6)

19/03/2024

In het najaar van 2022 heeft de vorige eigenaar bij TSC het onderblok laten vervangen, samen met een cilinderkoprevisie.

In de zomer 2023 stond ik stil in Duitsland met motorproblemen. Door olie in een cilinder deed 1 bougie niet meer mee.

In overleg heb ik de auto door de ANWB bij TSC laten afleveren, daar was de motor immers gereviseerd nog geen jaar geleden.

De afspraak was dat men de cilinderkop er af zou halen om een diagnose te stellen.

Een maand later bleek dat niet gebeurd en is er alleen een klepseal vervangen. Het kan best zijn dat daarmee het probleem is opgelost, maar het was in ieder geval niet volgens afspraak.

Ook zou het fijn zijn als men niet zonder overleg andere dingen vervangt (de nieuwe bougies lagen al in de auto bijvoorbeeld, en de accu had je mogen loskoppelen of mogen opladen als je weet dat je pas over een maand tijd hebt om naar de auto te kijken).

Al met al een gemengde ervaring. De auto doet het weliswaar nu prima, maar het is me onduidelijk wat er nou precies in 2022 is misgegaan en bij wie. Bij het ophalen van de auto werd verteld dat de cilinderkop revisie uit 2022 door een ander bedrijf is gedaan, omdat TSC alleen verstand heeft van onderblokken. Als ik dat eerder had geweten dan had ik de auto waarschijnlijk ergens anders heen gebracht.

dirk

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We vinden het jammer, dat de communicatie volgens u wat minder van kwaliteit was. Daarvoor onze excuses. Hoewel we denken het goed te doen kan het dus toch nog beter! We vinden het wel fijn, dat we u desondanks goed van dienst konden zijn. En wat de koprevisie-betreft: die doen we inmiddels geheel in eigen beheer!

Nogmaals dank voor uw review!

Team TSC

Zeer goed en duidelijk! (Peugeot 5008 1.2 PureTech 130)

09/03/2024

Vooraf overleg gehad over ernstig olieverbruik van een bij ons ingeruilde Peugeot 5008 1.2 PureTech 130. Duidelijk verhaal, duidelijke offerte en op tijd klaar. Wijzelf als Renault dealer laten dit soort specialistisch werk van en ander merk liever over aan echte specialisten en concentreren ons op ons eigen merk. Kortom, auto is inmiddels verkocht en zeer tevreden!

Maarten Bosch

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

We zijn er natuurlijk uitermate trots op, dat jullie als dealers ons werk zo hoog waarderen! Dat geldt natuurlijk ook voor de andere belangrijke aspecten van onze dienstverlening: betrouwbaarheid, duidelijkheid, betaalbaarheid, tijdigheid en transparantie! We zijn blij dat we ook jullie klanten zo van dienst kunnen zijn!

Super bedankt voor deze mooie ‘veer’!

Team TSC

Motor revisie volvo v70 D3

07/03/2024

Na telefonisch contact met Peter over het olie verbruik van een volvo v70 D3 besloten deze daar te laten repareren. Peter had een goed advies en en helder verhaal. Ik ben monteur in mijn eigen auto garage en heb inmiddels ruime ervaring met div andere revisie bedrijven. Na een afspraak gemaakt te hebben was alles precies volgens planning en begroting klaar. Zelfs een dag eerder als afgesproken. Dit alles is inmiddels al een tijdje geleden en de auto verbruikt geen olie meer. Ik ben uiterst tevreden over alles.

Autoservice Pull ter Gunne

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

We zijn er trots op, dat u als professional ons zo hoog waardeert. We zijn er vooral trots op, dat we u zo goed van dienst konden zijn! Hartelijk dank voor de mooie deskundige beoordeling! Nog veel Volvo-plezier toegewenst!

Team TSC

Perfecte service en medewerking! (Ford Fiësta)

05/03/2024

Eind vorig jaar begaf de motor van mijn Ford Fiesta uit 2016 het. Volgens garage t.g.v. gebruik E 10. Oplossing: revisie- of nieuwe motor. Nieuwe iets te duur. Dus revisiemotor. Niet te vinden. Dan maar laten reviseren, maar waar? Google helpt. Echtgenote vond TSC de Betuwe en had daar een goed gevoel bij en in 95% van de gevallen heeft zij gelijk. Ook nu. Vanaf het begin goed contact, duidelijke afspraken, kon auto niet brengen (Limburg), geen probleem, geregeld.

Na reparatie vanwege gezondheidsredenen niet in staat auto op te halen, geen probleem, geregeld.

Auto loopt nu als een zonnetje, maar over de reparatie schrijf ik t.z.t. en nieuwe review, omdat ik eerst na een paar duizend km. wil zien hoe de vlag erbij hangt, maar ik denk niet dat deze veel zal verschillen.

Peter, ik wil jou en jouw medewerkers bedanken voor de geweldige service en medewerking en als ik in de buurt ben kom ik nog eens aanwippen, want wij hebben elkaar slechts tel. gesproken en nooit kennis gemaakt en desondanks hebben jullie perfect werk geleverd.

Bedankt!

Wim Meijering

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Zelden krijgen we beoordelingen die alleen betrekking hebben op onze dienstverlening. En dank ook nog eentje om een beetje verlegen van te worden….. 🙂 Hartelijk dank daarvoor! We proberen klare taal te spreken, onze afspraken na te komen en onze klant ten dienste te staan! U heeft dat prachtig verwoord… we zijn er trots op!

We zien uw beoordeling van de reparatie vol vertrouwen tegemoet en natuurlijk houdt u die kop koffie te goed!

Team TSC

Vakmanschap / Echt een aanrader! (Peugeot 3008)

28/02/2024

Onze Peugeot 3008 was altijd al een beetje een olieverbruiker, maar aan het einde van onze vakantie in mei 2023 werd het wel heel ernstig: ca. 1ltr op < 1000km!

Dan ga je eens zoeken op internet naar een oplossing en ik vond het bedrijf TSC de Betuwe in Geldermalsen. Het eerste telefonisch contact was direct prettig: Er werd duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden en de kosten waren.

Er hangt aan zoiets natuurlijk wel een prijskaartje maar een soortgelijke auto 2e hands kopen leek ons toch geen goede beslissing omdat we verder tevreden zijn met de 3008.

Begin juli 2023 is de motor geheel gereviseerd en werd gemeld dat ook de koppeling aan vervanging toe was en dat werd ook geregeld.

Een paar weken na de revisie viel ons op dat het koelvloeistofpeil teveel gezakt was. Op de vraag wat hiervan de oorzaak kon zijn werd direct gereageerd met "kom maar langs dan gaan we dat nog even bekijken". Bleek een lekkend ontluchtingsventiel te zijn en dit werd zonder verdere kosten verholpen.

Of we tevreden zijn? Ja hoor, top-bedrijf!

P.S. Sedert deze service nog geen olie bij hoeven te vullen!!

Ruud Schippers

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij zijn er reuze trots op, dat we auto’s een 2e leven kunnen schenken. We wensen u nog veel rijplezier in uw mooie 3008!

Team TSC

Reparatie ketting BMW 1 serie

27/02/2024

Revisie distributieketting.

Het was een hele ervaring, ik rijd een BMW 1 serie 2014 met 17500 km op de teller.

Tijdens de vakantie is de distributieketting gebroken. De BMW garage (dealer) die hem onderzocht vertelde dat er niets te maken was en dus dat er een nieuwe motor geplaats moest worden. Nou dat was dus te duur.

Via een relatie ben ik achter het adres van TSC de Betuwe gekomen en heb mijn probleem verteld. Het was direct een aangenaam gesprek met heel duidelijke afspraken.

De termijn werd geregeld en zelfs het ophalen in mijn woonplaats was geregeld..

Na de wachttijd tot de reparatie kreeg ik een telefoontje dat het weer klaar was.

Alles was perfect en de service uitstekend, geen enkel probleem en uitgebreid getest door TSC.

Ik kan door mijn ervaring alleen zeggen: heel hartelijk dank voor de uitgebreide en duidelijke voorlichting, niets was teveel, zelfs als er later nog vragen waren. De uiteindelijke prijs voor de reparatie was het meer dan waard.

Wanneer er problemen zijn met de distributie of voor vervangen, is dit de juiste keuze.

TSC de grootste complimenten voor allen die er werken !!!!!

Nico

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Wat een super beoordeling….om verlegen van te worden 🙂 Top dat we u zo goed van dienst konden zijn en dat u zo te spreken bent over onze prestaties en dienstverlening! En dank natuurlijk voor de krachtige aanbeveling!

Team TSC

Degelijke revisie Golf 7 tsi 1.4 (2014)

27/02/2024

Bij 170.000 kilometer was er bijna 1 liter olie per 2500 kilometer nodig. De dealer vroeg hoge en onzekere bedragen voor revisie. TSC via online reviews benaderd en uitgekozen op basis van de positieve reviews, de getoonde kennis op het gebied van revisies van Volkswagens en het duidelijke kostenplaatje. Het gesprek met Peter Sap verliep goed met duidelijke afspraken. Helaas duurde de revisie iets langer dan aangegeven door omstandigheden (8 dagen) en was de accu van de huurauto leeg bij terugbrengen. Wel coulance betracht bij de afrekening en overeengekomen alleen afgesproken deel huur te hoeven te betalen. De garantietermijn van 1 jaar is bijna verstreken en de motor functioneert goed. Oliepeil is goed op orde, verbruik minder dan een liter bij 20.000 km. Inmiddels 204.000 op de teller. Halverwege wel een klein probleempje bij vooral warme start, maar had mogelijk niets te maken met de revisie. De kleppen lopen beetje onregelmatig bij starten. Dealer heeft inspuitkop schoon gespoten (600 euro) maar is nog steeds een probleem bij de warme start. Echter, vanuit P naar Drive loopt de motor goed, en heb besloten dit maar zo te laten. Kortom, goede service van TSC, vriendelijk personeel en een aanrader om duurzaam je auto te laten reviseren ipv voortijdig een nieuwe aan te schaffen.

E. Hak

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Top dat u na het verstrijken van bijna een jaar nog een review schrijft! We vinden het natuurlijk fijn dat u onze dienstverlenig zo hoog waardeert maar vinden het vooral super dat uw auto nog steeds uitstekend presteert! Dank dat u voor ons heeft gekozen en ons ook verder aanbeveelt!

Team TSC

Volvo S80 T5 245pk olie verbruik opgelost

11/02/2024

Na aankoop auto (km stand 118000km) viel mij al snel op dat olie verbruik mij tegenviel ten opzichte van vorige S80 2,5T 5 cil. Verbruik 1 liter op de 20000km. Bij 122000 km al olie bijvullen bij de 4 cilinder. Werd alleen maar erger. Aangegeven bij de Volvo dealer als verkopende partij.

Geen reactie want dat kon niet waar zijn. Olieverbruik liep op naar 1 liter op de 800km. Na zelfonderzoek en zoeken op het net was mij duidelijk dat het probleem zat in het verkeerde ontwerp van de zuigers en veren. Contact met TSC opgenomen en na bedrijfsbezoek was het mij snel duidelijk dat dit de juiste partij was voor de oplossing. Professionele uitleg en kundige vakmensen met verstand van de techniek. Tevens open en een eerlijk verhaal. Reparatie uitgevoerd en nu na 5 maanden en 10000km nog geen druppel olie verbruikt. Ga nu wel de olie verversen en mijn advies is aan alle gebruikers van dit soort hoge vermogens motoren om dit ook te doen i.p.v. de 30000 km interval. Aan alle medewerkers van TSC gaat mijn dank uit en wens jullie veel succes met het bedrijf.

J.Hogerwerf

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Dank voor de mooie beoordeling! En natuurlijk fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn! Uw mooie Volvo verdient het! En natuurlijk ook bedankt voor het goede advies aan andere Volvo-rijders; ververs zeer regelmatig de olie en liefst iedere 10.000 km! Nog vele onbekommerde Volvo-kilometers toegewenst!

Team TSC

Einde aan super hoog olieverbruik Peugeot 308 SW

06/02/2024

Einde aan superhoog olieverbruik Peugeot 308 SW

Omdat mijn Peugeot 308 SW (2016, 1.2 Puretech 96 kW), met 196.000 km buitensporig veel olie verbruikte, nl. 1 op 250 km, de nodige pk’s kwijt was en daarbij ook nog lawaaierig was, is het motorblok in september 2023 onder handen genomen door TSC. Daarbij zijn o.a. de zuigerveren, diverse pakkingen, en de distributieriem vervangen. Na een week kon ik de auto weer ophalen en merkte meteen dat alle trekkracht weer terug was.

Ik had beloofd, na 10.000 km rijden hier te berichten, dus bij deze (februari 2024). Het resultaat is geweldig: 0 (nul) olieverbruik en ik kan mijn 5-liter bus 0W30 olie gebruiken voor de volgende servicebeurt! Ik hoop met deze ruime en zeer zuinige Peugeot nog minimaal twee jaar te rijden zonder olie-stress :).

Bedankt, TSC voor het vakmanschap.

Jan Buiting

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte kant,

Wat top dat uw auto weer als vanouds rijdt! Het is een forse ingreep maar voor deze mooie auto zeer zeker de moeite waard! We hopen dat u er nog veel langer dan 2 jaar van kunt genieten. Super bedankt voor uw mooie beoordeling!

Team TSC

er is een verschil tussen diesel en benzine

04/02/2024

Bij de diesel is geen olie verbruik te constateren, ze moeten zeggen waar het over gaat ,maar in Nederland gaat het meestal over benzine, omdat ze geen diesels kunnen betalen ivb met de auto taks

erik joye

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Allereerst bedankt voor uw review. Hoewel we uit uw woorden niet kunnen herleiden waar u het precies over heeft, heeft u blijkbaar een onvolkomenheid in onze communicatie ontdekt. Wellicht kunt u telefonisch contact met ons opnemen om e.e.a. kort toe te lichten? Alvast hartelijk dank voor de genomen moeite!

Team TSC