Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Revisie van VW California 2010 T5

30/10/2020

Hoog olie verbruik , 1 liter op 1000km , Bij Campercentrum Amersfoort , alwaar gekocht , weggestuurd met de woorden : Ik zou er geen euro meer aan uitgeven en dat bij 90000km . Bij TSC de Betuwe dachten ze daar anders over . Na motorevisie geen olie verbruik meer . Alles wat dubieus was is vervangen en is hiermee het probleem opgelost . Dit is wel makkelijker gezegd dan gedaan maar voor dit bedrijf geen enkel probleem . Tevens wil ik vermelden dat het bedrijf zeer klantvriendelijk is en dit geldt zeker voor de heer P.Sap (eigenaar)en zijn rechterhand . Ook tijd voor een privé praatje en een heerlijke cappuccino. Petje af voor de wijze waarop en het resultaat van de auto . M vr groet .

A.Kale

VW Golf refurbished

28/10/2020

Onze trouwe VW Golf (bj. 2013, ruim 200.000 km) begon toch wel erg veel olie te gebruiken. We stonden op het punt of wegdoen, of reviseren. Omdat de auto verder nog in prima staat is en ons in al die jaren nog nooit heeft laten staan, besloten we voor het laatste. Na enig vergelijkend grasduinen op internet gebeld met TCS de Betuwe. Als je vervolgens Peter Sap aan de lijn krijgt ben je eigenlijk al verkocht. Dit is een ‘vakidioot’ in de zeer positieve zin van het woord. Bij het inleveren in Geldermalsen een rondleiding door de werkplaats, geen vraag is teveel. Met de leenauto op naar huis en een week later de Golf (keurig gepoetst) weer opgehaald. Wederom een rondje werkplaats en een leerzame beschouwing bij het krat met gedemonteerde onderdelen inclusief een blik met de loep op de gewraakte en verstopte olieschraapveren. We zijn inmiddels twee weken verder. De motor loopt als een zonnetje, de Golf voelt als nieuw. Ergo: geen spijt van onze revisiekeuze!

Koos van der Lei

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Wat ’n super review! U slaat de spijker op z’n kop wanneer het gaat om onze klant-benadering: niets is ons teveel! We zijn er dan ook super-trots op, dat we er aan hebben kunnen meewerken dat u weer kunt genieten van uw ‘nieuwe’ Golf!

Team TSC

Superservice

16/10/2020

Ieder jaar laten we de APK-keuring hier doen. We worden altijd goed geholpen en hebben in de tussentijd nooit problemen ervaren met onze auto. Kortom: geweldige service!

Fien Verkuijlen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Super dat u als trouwe klant zo tevreden bent. Hoewel wij natuurlijk ‘groot’ zijn in de zwaardere motorschades, nemen we natuurlijk ook reguliere beurten en APK’s voor onze rekening!

Dank voor de review!

Team TSC

Revisie VW Transporter 1.9 TDI AXC

02/10/2020

Motor had last van in noodloop gaan bij zware belasting berg op, veel olie verbruik, en zeer slechte koude start.

Na de revisie heeft de motor geen last meer gehad van noodloop, we hebben dit uitgebreid kunnen testen onderweg naar ons vakantieadres in Italië.

Ook het olieverbruik is enorm afgenomen. Koude start nog niet kunnen testen, want niet koud genoeg.

Helaas kwam er na de revisie een ratelend geluid uit de motor, dat geluid was er voorafgaand aan de revisie niet. Heb daarop de auto voor onderzoek teruggebracht naar TSC, zij gaven aan dat het waarschijnlijk een probleem met de koppeling zou zijn, wat mij niet waarschijnlijk leek omdat de koppeling een jaar daarvoor volledig was vervangen door een koppeling met dubbel massa vliegwiel . Ook de versnellingsbak is toen vervangen.

Er was een duidelijk verband tussen het optreden van de ratel en de revisie.

Of het vervangen van de koppeling het probleem zou verhelpen is niet zeker, en wel weer een kostbare zaak. Maar als het wel de koppeling is en de versnellingsbak gaat daardoor weer stuk ben ik nog verder van huis.

Graag zou ik met TSC een oplossing hiervoor vinden, wordt vervolgd.

Vandaar mijn 3 sterren, zonder ratelend geluid waren dit er 5 geweest.

Stefan de Jong

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Goed te horen dat de reparatie succesvol was en dat u wat dat betreft een onbekommerde vakantie in Italië heeft gehad! En dank voor de review!

Het is natuurlijk niet fijn wanneer er dan een motorgeluid voor in de plaats komt. Zoals in onze garantiebepalingen omschreven, geven wij garantie op zowel de gebruikte materiealen als op de door ons uitgevoerde verrichtingen. In uw geval kunnen we die klacht niet zonder meer herleiden tot de reparatie. Inmiddels hebben we u per mail een voorstel gedaan om de oorzaak van de klacht te achterhalen en te onderzoeken of het wel past binnen de garantiebepalingen.

Uiteraard hopen we binnenkort de 5 sterren van u te krijgen!

Team TSC

Distributieketting BMW 520 D

27/09/2020

Mijn 520 D gaf zonder enig voorteken de geest. Ik ga al lang niet meer naar de merkdealer, omdat het al geld kost als je de oprit opdraait. Bij mijn lokale vakmanneke late afleveren. Die heeft tijdens het starten allerlei zaken gecontroleerd en vermoedde dat het de distributieketting was. Gaan googelen en toen bleek dit bij de 2 liter diesel wel vaker voor te komen. De teller stond op 330.000 en de keuze was eruit of tegen redelijk bedrag laten opknappen. Kwam uiteindelijk bij TSC uit. Daar werden een aantal prijzen gegeven afhankelijk van de inwendige schade. Bij afrekenen viel het toch goed tegen. Los van het feit dat er ook een revisieturbo was gemonteerd en het roetfilter is gereinigd. Miscommunicatie over de tarieven. Zijn we uitgekomen.

Service was prima en met name het feit dat je een vol jaar garantie hebt op de reparatie, en ik heb zelf ook kunnen meekijken toen ze m open haalden.

Peter Klijn

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw lovende review! Wij doen ons uiterste best om zo transparant als mogelijk te werken en open en eerlijk met onze klanten te communiceren. Helaas maken ook wij wel eens foutjes…. Goed te horen dat u zo tevreden bent over de uitkomst!

Veel plezier nog met uw BMW!

Team TSC

Distributieketting Opel combo gebroken bij 80.000 km!!

25/09/2020

Volgens de garage waar ik normaal kom, was de motor afgeschreven, reparatie zou onmogelijk zijn. Enige alternatief een ruilmotor. Dat werd een dure grap inclusief het werkplaats tarief. Op internet gezocht en wat rondgebeld, en toen ben ik gewezen op TSC de Betuwe. Gebeld met Peter, en de prijs die hij opgaf (gegarandeerd) was veel minder als dat mijn garage opgaf. Meteen een afspraak gemaakt en super geholpen. Auto is opgehaald, en ik kon voor minimale kosten een soortgelijke auto meekrijgen om mijn werkzaamheden als zzp er toch te kunnen uitvoeren. Top geregeld en top uitgevoerd. Rij nu al enige tijd zonder enig probleem. Peter en zijn team verdienen een pluim voor het gehele traject. Nogmaals bedankt.

Ad van den Wildenberg

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Fijn dat u danzij een tipgever bij ons terecht kwam. En natuurlijk geweldig om te horen dat u zo teverden bent! Daarmee verdienen niet alleen wij maar ook uw tipgever een pluim!

Hartelijk dank voor de mooie review!

Team TSC

Goede reparatie olieslurpende motor Seat Altea XL 1.8 TSI 2012 met 150.000 km

23/09/2020

Mijn Seat Altea XL slurpte 1 liter olie per duizend kilometer en 1 cilinder begon te haperen. Bij TSC kon ik snel terecht en de reparatie motor is prima en netjes uitgevoerd conform afgesproken prijs. Dat de waterpomp van anderhalf jaar oud na reparatie opeens lek was, vond ik wel vervelend. Had ongetwijfeld iets met de reparatie te maken, maar dat is niet te bewijzen en ik kon nog eens bedrag € 600 aftikken. ANWB monteur die ons onderweg hielp met de lekke waterpomp, bevestigde dat de reparatie aan de motor er verder keurig uitzag, dus ze kunnen het wel bij TSC.

Hans van de Beek

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartstikke fijn om te horen dat u zo te spreken bent over onze dienstverlening!

Vervelend dat de waterpomp ging lekken. In tegenstelling tot wat u verondersteld, raken we bij een dergelijke reparatie de waterpomp niet aan. Onze garantie is daarop dan ook niet van toepassing. We wensen u nog vele onbezorgde kilometers toe!

Dank voor uw review!

Team TSC

Geweldige service!

23/09/2020

Hele goede service

tonnie taxi

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Kort maar krachtig! Dank!

Team TSC

Revisie Audi A4

22/09/2020

Enkele maanden geleden onze Audi A4 laten reviseren ivm olieverbruik. Nu bijna 4000 km verder nog geen “druppel” olie verbruikt. Geweldige service, aardig personeel en de eigenaar heeft ons goed te woord gestaan. Alles duidelijk uitgelegd. Tevens een interessante rondleiding gehad in de werkplaats. Wij zijn nog steeds blij met de gemaakte keuzen om bij TSC onze auto te laten reviseren. Geen verborgen kosten alles vooraf duidelijk doorgesproken. Top bedrijf met zeer goede service.

Claudia Kapers

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Dank voor uw nauwgezette review! Goed te horen dat u onze dienstverlening zo hoog waardeert!

Team TSC

Hoog olie verbruik Volkswagen T6 (2015) Bi Turbo

22/09/2020

Nadat Volkswagen dealer het euvel niet erkende ben ik bij TCS terecht gekomen.

Het zijn echte vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn . Het euvel is goed verholpen en daar ben ik erg blij mee .

Ik ben nu 6000km verder en er is nog geen druppel olie gebruikt .

Peter Van Nek

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Fijn dat wij u wel van dienst konden zijn en dat u zo tevreden bent! Dank voor uw review!

Team TSC