Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Deskundig en bevlogen (ketting BMW N20B20)

Rated 5 out of 5
20/12/2022

De ketting van mijn BMW benzine motor (N20B20) had een tand van het tandwiel overgeslagen. Op advies van de vakgarage waar de auto in onderhoud is ben ik voor herstel van de distributieketting bij specialist TSC de Betuwe uitgekomen. Om een beeld te krijgen van het voor mij onbekende bedrijf ben ik vooraf op bezoek geweest. Ik zag en sprak bevlogen vakspecialisten, die me met veel enthousiasme en trots het bedrijf lieten zien. De auto werd met een autoambulance van TSC de Betuwe opgehaald. Op basis van de duidelijke offerte werd de auto gerepareerd. Inmiddels zijn we een jaar en 30.000 probleemloze kilometers verder. Bij het volgende reguliere onderhoud van de distributieketting ga ik zeker weer naar TSC de Betuwe toe.

Cees Orij

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Terecht dat u kritisch bent op het bedrijf waar u uw auto aan toevertrouwd. Goed te horen dat we uw vertrouwen hebben waargemaakt en u zo goed van dienst konden zijn. We zijn er trots op, dat we door collega-garagebedrijven steeds meer als ‘de expert’ worden gezien.

Super bedankt voor de mooie review en nog vele onbezorgde kilometers toegewenst.

Fijne feestdagen en een goed 2023!

Team TSC

Beetle tsi 2.0l

Rated 1 out of 5
25/11/2022

Een van de SHIT motor revisie ik heb het ooit gehad,4200 euro gebetald voor twee maanden, alles komt terug.

Navid

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Wat jammer dat de reparatie niet naar tevredenheid was. Dat komt hoogst zelden voor .. we zijn weliswaar deskundig maar kunnen helaas niet toveren. We vinden het overigens jammer, dat u nu pas en via een review uw ongenoegen kenbaar maakt. Uit onze administratie blijkt, dat de reparatie al bijna 2 jaar geleden werd uitgevoerd. Binnen uw garantietermijn (1 jaar) hebben we niet de mogelijkheid gekregen om te onderzoeken wat er aan de hand is met uw auto. U heeft in de tussenliggende tijd helaas helemaal geen contact met ons opgenomen. Natuurlijk zijn wij nog steeds graag bereid u van dienst te zijn. U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen.

Team TSC

Zeer vriendelijk en vakkundig (Renault Scenic)

Rated 5 out of 5
21/11/2022

Na verschillende meldingen op het dashboard zoals “Controleer luchtverontreiniging” en “Controleer inspuitsysteem” bij onze Renault Scenic en dat de Renault dealer enkel de melding(en) eruit haalde en steeds weggestuurd werden met het verhaal, dit is een software fout. Na wat speurwerk op het internet, uiteindelijk terrecht gekomen op de website van TSC. Direct telefonisch contact gehad en Peter legde mij duidelijk uit dat deze meldingen te maken hebben met een versleten/opgerekte distributie ketting. Gelijk een afspraak gemaakt en na drie dagen kreeg ik gewoon een nieuwe auto terug. De Renault rijdt veel soepeler dan voorheen en de meldingen zijn ook verleden tijd.

Voor onderhoud en reparatie van uw auto is TSC het adres waar u heen moet.

William

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Blij te horen dat uw internet-speurwerk een positief resultaat en zelfs een nieuwe auto heeft opgeleverd 😉 Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en aanbeveling!

Vriendelijk & Vakkundig (Volvo V40 D4)

Rated 5 out of 5
14/11/2022

Prima bedrijf met vakkundige mensen die weten wat ze doen. Heb een Volvo V40 D4 die 1 liter per 1500 km verbruikte. Na de motorrevisie bij TSC geen olieverbruik meer (inmiddels 15.000 km gereden). Kost wel wat, maar dan heb je ook wat.

Arno Jonker / Rijschool Swift

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Fijn dat we zo goed van dienst konden zijn en dat uw V40 helemaal geen olieverbruik meer heeft! Hartelijk dank voor uw review!

Team TSC

Olieverbruik

Rated 5 out of 5
10/11/2022

Wederom een auto bij TSC gehad en alles weer volgens afspraak geregeld en gerepareerd.

Bert

Distributie duster 1.2tce

Rated 4 out of 5
09/11/2022

Hallo de ketting ging rammelen ooit bij 17000km nu bij 91000km weer.

Eerste keer garantie van dacia tweede keer bin tsc de betuwe.

Vlot geregeld, leenauto voor bescheiden geld mee.

Jammer dat ik zelf het binnen scherm zelf goed heb moeten monteren, nu zweette het kleppendeksel wat olie, schoongemaakt en dat hou ik ff in de gaten.

Jammer dat de olie pomp ketting niet meegenomen is, dat was wel de afspraak dacht ik.

En maar 6mnd garantie…

Zou ook meer mogen zijn.

Groetjes

Mg munk

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw waardevolle review. Wij proberen op onze site zo helder als mogelijk aan te geven wat wij precies doen, welke onderdelen we standaard vervangen, wat de prijs is, hoe lang de garantie is en of de garantietermijn desgewenst verlengd kan worden. Uit uw woorden leiden wij af, dat we nog steeds niet duidelijk genoeg zijn. We geven u de verzekering, dat wij alles in het werk stellen om misverstanden bij onze klanten te voorkomen. We gaan de teksten op onze site nog eens zorgvuldig napluizen op onduidelijkheden.

Wat meerwerk (in uw geval de oliepompketting) betreft: dat doen we nooit zonder vooraf de klant expliciet om toestemming te vragen. We doen het ook uitsluitend wanneer het noodzakelijk is. Zo proberen we de kosten voor de klanten beheersbaar te houden.

Nogmaals hartelijk dank voor uw review en nog vele onbezorgde rijkilometers toegewenst!

Team TSC

TSC de Betuwe vakkundig en eerlijk (BMW)

Rated 5 out of 5
09/11/2022

Ik ben zeer te spreken over Peter Sap en zijn team. Wat een verschil met de officiële BMW dealer in het oosten van het land.

De dealer in kwestie met al hun ervaring en deskundigheid misten, na jarenlang regelmatig en duur onderhoud, een bekend euvel van het BMW-Peugeot motorblok (BMW modellen 114i, 116i en 118i), namelijk dat de distributieketting kan uitrekken waardoor flinke beschadigingen kunnen optreden. Dat was te verhelpen geweest als ze de moeite hadden genomen om dit regelmatig te controleren. Maar dat heeft de dealer niet gedaan en toen ze er zogenaamd achter kwamen, deden ze een schandalig voorstel om dit te repareren. Waarschijnlijk hadden ze totaal geen zin in deze reparatie.

Vervolgens heb ik internet geraadpleegd of er garages zijn die dergelijke problemen wel kunnen oplossen. En zo kwam ik terecht bij TSC de Betuwe. Blijkbaar was ik niet de enige die dit was overkomen en is het waarschijnlijk beleid van grote en bekende dealers om een iets oudere auto van hun eigen merk te weren van hun terrein. Peter en zijn team hebben gelukkig wel aandacht voor deze auto’s en daar ben ik Peter zeer dankbaar voor.

Dus Peter, nogmaals dank voor je goede zorgen.

Groeten Marco

Marco Sassen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor deze hartverwarmende en uitgebreide review! We zijn superblij dat we u van dienst konden zijn!

Team TSC

THP-motorblok (Citroën C5)

Rated 5 out of 5
09/11/2022

Veel storingen gehad met mijn motorblok. Meerdere keren laten repareren. Kleppen, ketting 3x , reinigen3x, turbo etc…

Uiteindelijk de auto naar TSC de Betuwe gebracht. De motor loopt eindelijk weer zoals het zou moeten en zonder problemen!

C.Hof

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor deze krachtige review! We hopen dat u weer met plezier in uw auto stapt en er nog veel mooie ritjes mee mag maken!

Team TSC

Reparatie distributieketting Renault Clio

Rated 5 out of 5
08/11/2022

Ben ontzettend tevreden over de reparatie van de auto. De distributieketting is vervangen en meerdere kleppen heb ik begrepen. Het blijkt een behoorlijke reparatie te zijn geweest.

Maar het eind resultaat is dan ook voortreffelijk. De auto loopt weer als een zonnetje. Hij is weer als nieuw!

D. Pepplinkhuizen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

We voelen ons vereerd met uw beoordeling! En natuurlijk helemaal top dat u weer een ‘nieuwe’ auto heeft! Nog veel rijplezier toegewenst!

Team TSC

Specialisten die hun vak verstaan (BMW 520D)

Rated 5 out of 5
08/11/2022

Daar sta je dan als docent autotechniek, met een Bmw 520D 2011, keurig dealer onderhouden. Met een gebroken distributie ketting en tot overmaat van ramp ook nog een gescheurde achillespees. Ik moest mijn bmw uit handen geven voor een grote reparatie. TSC heeft de reparatie keurig uitgevoerd en is keurig de afspraken nagekomen. Hier kunt u prima terecht voor een revisie. Nogmaals reuze dank heren.

Arjan Harmsen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Soms krijgen reviews extra gewicht….bijvoorbeeld wanneer de beoordeling gegeven wordt door een collega-garagebedrijf of een expert zoals u: een docent autotechniek! Natuurlijk zijn we er trots op dat we dergelijke reparaties naar volle tevredenheid kunnen uitvoeren. Wanneer we vervolgens ook nog zo beoordeeld worden, gaan we zelfs glimmen van trots! Hartelijk dank voor uw aanbeveling en nog veel rijplezier toegewenst

Team TSC