Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Kennis, service en transparantie

Rated 5,0 out of 5
03/09/2019

Deze combinatie kom je in garage-land niet vaak meer tegen. Dit in combinatie met redelijke prijzen en ‘niet meer repareren dan nodig is’ maakt van TSC De Betuwe een uitstekende garage. De revisie van mijn Yeti 1.8 tsi heeft het olieverbruik teruggebracht naar een nauwelijks te meten niveau.

Henk Bakker

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant;

U benoemt precies de kernpunten van onze aanpak: kennis, service en transparantie. Fijn dat u daar zo tevreden over bent.

Team TSC

Soms is niet repareren het beste advies

Rated 5,0 out of 5
03/09/2019

Onze Peugeot 207cc gaf anderhalf jaar na een eerdere reparatie wederom emissie problemen. (Dit was echt een maandagochtend motor)

Auto gebracht en het eerlijke advies was er geen geld meer aan uit te geven, in plaats van de 200 euro die peugeot rekent voor een diagnose slecht 70 euro afgerekend voor veel meer werk.

Zo zie ik het graag, geen geld uit je zak kloppen voor een reparatie die zinloos is maar je eerlijk vertellen dat het afgelopen is.

Dit is misschien geen verhaal met een “happy end” maar wel een mooi voorbeeld van goed en eerlijk advies.

Mijn complimenten hiervoor.

Rob Veenis

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Jammer dat we u niet konden helpen. Aan de andere kant heeft u ons zo wel goed leren kennen: transparantie en eerlijkheid zijn belangrijke klantwaarden!

Team TSC

Zeer goede service

Rated 5,0 out of 5
03/09/2019

Mijn DS3 verbruikte extreem veel olie. Tijdens het eerste telefonisch contact werd in heldere uitleg een voorlopige diagnose gesteld en een raming van de kosten gegeven. Omdat de reparatie ongeveer een week in beslag zou nemen, werd de mogelijkheid geboden om tegen een buitengewoon schappelijk tarief een leenauto te huren. Tijdens de reparatie ben ik keurig op de hoogte gebracht van wat meerwerk. Daarbij heeft TSC een paar onderdelen op eigen kosten vervangen. Het contact met de medewerkers was steeds erg prettig. Al met al een zeer goed gevoel overgehouden aan mijn ervaring met TSC.

Jean-Paul Kregting

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! Fijn dat u onze dienstverlening weet te waarderen!

Team TSC

Geweldige service

Rated 5,0 out of 5
03/09/2019

Ik woon in oostzaan maar ik kom voor onderhoud / reparatie en geweldige service naar tsc de mensen hebben mijn volledige vertrouwen

Tonnie groot

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Sommige reviews toveren een glimlach op onze gezichten… 🙂

Dank!

Team TSC

uitstekende dienst

Rated 5,0 out of 5
03/09/2019

TSC heeft mijn BMW 525d uit 2007 mogen repareren. De ketting was versprongen. De TSC heeft de auto uitstekend gerepareerd. Het is aanbevelingswaardig ten top!

emil falan

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden en uw aanbeveling!

Team TSC

distrubutie ketting bmw 1 serie

Rated 4,0 out of 5
03/09/2019

helaas was mijn BMW 1 serie e81 ook aan de beurt voor de welbekende uitgerekte ketting ,maar is gewoon super netjes vervangen in combinatie met de kettingspanner enzzz .en dat voor een scherpe prijs ,en hebben ze netjes laten zien wat er vervangen is ,al met al een top bedrijf .

michel

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Beste klant,

Fijn dat we u van dienst konden zijn en u naar tevredenheid hebben kunnen helpen!

Team TSC

Aan te bevelen.

Rated 5,0 out of 5
03/09/2019

Altijd jammer dat je problemen heb aan je motor waar je zelf niets aan kan doen. De VAG groep heeft bij een aantal type motoren problemen gehad met. het olieverbruik door zijn olie ringen.

Na wat onderzoek bij TSC terecht gekomen.

Reeds bij informatie via de telefoon kreeg ik de indruk met iemand te maken hebben die een duidelijke/ geloofwaardig vertrouwen gaf.

Uiteraard is zo’n reparatie een kostbare tegenvaller.

Maandag de Skoda SB gebracht , leen auto, en vrijdag was de wagen herteld.

Hij rijdt weer als een zonnetje en ik kan er weer jaren mee vooruit.

Bedankt. VAKWERK met een Hoofdletter.

Jan Haaren van

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Fijn dat u weer van uw auto kunt genieten en dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening! Vooral uw opmerking met betrekking tot ‘vakwerk’ doet goed 😉

Team TSC

Superblij met nieuwe ketting etc

Rated 5,0 out of 5
03/09/2019

Uit voorzorg een nieuwe ketting + toebehoren laten plaatsen bij mijn 3 Serie uit 2012 (bekende issue dat ze uitgerekt worden en afbrekende plastic onderdelen). Jammer genoeg geen garantie of terugroep actie bij BMW. Kosten bij BMW zouden ook meer dan 3000,- Euro inclusief BTW en werkzaamheden zijn voor mijn auto. Terecht gekomen bij TSC via Google. Na het een en ander uitzoeken op review sites nagenoeg alleen maar positieve dingen tegen gekomen.

Na het brengen van mijn auto begreep ik ook waarom er alleen maar positieve reviews online stonden..

Deze mensen weten waar ze echt over praten! Super te woord gestaan en het hele proces werd uitgelegd. Na afloop kreeg ik zelfs een doos met de oude onderdelen mee.

TSC heeft het veel goedkoper voor mij kunnen doen dan BMW zelf en met originele BMW onderdelen ook nog.

Super tevreden met het resultaat, ongeveer 5-6 maanden geleden laten doen en geen dag spijt van gehad.

Bedankt mensen!

Zeki A.

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Goed dat u er vooraf ‘werk’ van heeft gemaakt en uiteindelijk voor ons heeft gekozen! We zijn blij dat we de verwachtingen waargemaakt hebben en weer een top-review kunnen laten zien!

Dank!

Team TSC

Goed advies gehad bij olieverbruik van een BMW ( gemodificeerde olie aanvoerleiding van de turbo )

Rated 5,0 out of 5
21/08/2019

J.W.

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw review!

Team TSC

seat exeo 1.8 uit 2011 olie verbruik

Rated 5,0 out of 5
04/08/2019

Zeer goed geholpen door Peter Sap van TSC de betuwe, omdat er veel verschillende verhalen en (be)handelingen op internet staan bij verschillende bedrijven over het bekende olieschraapveer probleem bij audi/seat/vw/skoda en veel verschillende ervaringen van klanten, was ik nogal sceptisch over de reparatie. Heel veel mail contact gehad met Peter Sap en hij bleef mij iedere keer weer met veel vriendelijkheid en geduld terug mailen. Dit zorgde voor veel vertrouwen in het bedrijf bij mij. Verder is TSC de betuwe transparant in hun werkwijze en lichtte zij je hier ook graag over in, erg fijn!

Uiteindelijk dan ook hier mijn auto laten repareren. Nu ruim anderhalve maand verder is het olie probleem nog steeds opgelost.

En gebruikt de motor geen/nauwelijks olie.

Volgende maand met de auto op vakantie en dan hopelijk nog steed geen problemen.

charina gravemaker

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte mevrouw Gravemaker,

Hartelijk dank voor uw review en fijn dat we het door u in ons bedrijf gestelde vertrouwen waard zijn gebleken! Alvast een fijne vakantie met uw auto toegewenst en we blijven graag op de hoogte.

Nogmaals dank!

Team TSC De Betuwe