Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

BMW 520D

Rated 5,0 out of 5
24/09/2018

N47D2.0 motorcode, als je er wat over leest kom je al gauw bij de achilleshiel van deze motor nl de slijtage en broosheid van de distributieketting. Het specialisatiegebied van TSC de Betuwe en dat is ook te merken: het bedrijf straalt vakmanschap, vriendelijkheid en betrouwbaarheid uit. Dan heb ik het nog niet over de prijs gehad die in vergelijking met andere bedrijven gewoonweg laag te noemen is. Al met al een erg prettige ervaring en zeker aan te bevelen als je auto deze problemen heeft. en het verschil na de reparatie is mijn inziens enorm, motor loopt zoveel stiller, reageert beter op gaspedaal kortom ; ik zit met een big smile achter het stuur.

Chris Naderman

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte heer Naderman,

Goed te lezen dat we bij u weer een lach op het gezicht hebben weten te krijgen 😉 !Dank voor de uitgebreide beoordeling en fijn dat onze dienstverlening zo goed bevallen is; daar doen we het voor!

Nogmaals dank!

Team TSC De Betuwe

Nette prijs

Rated 5,0 out of 5
13/07/2018

Ben gelukkige eigenaar van een fraaie Passat CC met een 1.8 TSI motor. Jarenlang ging het prima met het olieverbruik (viel binnen de marges die VW hanteert), ongeveer 1 ltr op 2500 km. Nadat de auto meer dan 100.000 km gedraaid had, ging er langzamerhand steeds frequenter olie in. Dit is een ongemerkt proces. Totdat je scherp gaat opletten en dan kom je tot de conclusie: dit kan niet goed zijn; 1 ltr. op < 1250 km . Als ik de verhalen op de diverse site's lees, is dat voor sommige nog niet een reden om over te gaan tot reparatie/revisie van de motor. Ik heb samen met mijn vakgarage in onze woonplaats alle mogelijkheden bekeken en ook wat de meest effectieve oplossing was voor het olieverbruik. Dan kom je (automatisch) uit bij TSC de Betuwe. Zelf hechtte ik veel waarde om op de hoogte te worden gehouden van het verloop van deze ingrijpende klus. Aan die wens is ruimschoots voldaan. De belangrijkste aanbeveling is natuurlijk dat de reparatie voor een nette prijs en zeer kundig is uitgevoerd. Ik mag en zal u bij ieder aanbevelen als het gaat om dit type reparaties; chapeau !

m.v.g.,

GJ

een klant uit Veenendaal

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Goed te horen dat u onze dienstverlening zo waardeert en dat u ons zo sterk aanbeveelt!

Team TSC De Betuwe

Audi A5 laten repareren

Rated 5,0 out of 5
26/06/2018

Mijn Audi a5 laten repareren, verbruikte te veel olie.

Keurig uitgevoerd en altijd netjes te woord gestaan.

Bedankt!

Rik

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Hallo Rik,

Hartelijk dank voor de positieve terugkoppeling! Het doet altijd goed om te horen dat ons werk maar ook onze klantgerichte instelling op waarde worden geschat!

Team TSC

Olieverbruik opgelost

Rated 5,0 out of 5
19/06/2018

Mijn 8 jaar oude C4 Picasso met THP motor ( ja die van BMW en Mini, verbruikte bijna meer olie dan benzine. (Ruim 138000km) 2 ltr op 1000km. Inhouden bij constante snelheid en heel traag schakelen. Dus opzoek naar een bedrijf dat hier iets mee kon. Ik kwam dus terecht bij TSC de Betuwe. Mail gestuurd en kort erna een telefoontje van Peter. Goede werk en prijsafspraak gemaakt. Rondleiding gehad in bedrijf. Na een werk de auto weer opgehaald. Wat een verschil in rijden/schakelen. Als het beloofde verbruik van olie 1 op 6000 is ben ik weer blij.

Martin

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Hallo Martin,

Namens het team van TSC De Betuwe dank voor je positieve review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening en dat we je Picasso een ‘2e leven’ hebben kunnen geven en dat je er weer plezier aan beleeft!

Top gerepareerd! Bedankt.

Rated 5,0 out of 5
05/06/2018

In februari mijn seat met een 1.8 tfsi motor laten repareren vanwege het hoge olie verbruik, om de 500 km een liter. Nu na 6000km! nog geen druppel verbruikt. Top gerepareerd! Bedankt.

Gerk Timmer

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Hallo Gerk,

Goed te horen dat je tevreden bent met de reparatie en onze service! Namens ons team hartelijk dank voor je review!

Team TSC

Service en kwaliteit!

Rated 5,0 out of 5
26/03/2018

Service en kwaliteit, dit zijn de eerste 2 woorden die in mijn hoofd opkomen wanneer ik denk aan mijn ervaringen met TSC de Betuwe. Ongelofelijk veel pech gehad met mijn Golf maar Peter van TSC heeft mijn vertrouwen in de auto toch weten te herstellen! Altijd keurig te woord gestaan en van de resultaten tot de afwikkeling altijd erg tevreden geweest. Ookal is het een half uurtje rijden, ik zal hier zeker mijn toekomstige auto’s in onderhoud houden!

Jelle

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Hallo Jelle,

Goed te horen dat je onze service en kwaliteit zo hoog inschat! Dat vinden we ook uitermate belangrijk. Fijn dat jij dat ook zo ervaren hebt!

Dank voor je review!

TSC-team

Mijn Audi "misbruikt" geen olie meer

Rated 5,0 out of 5
05/03/2018

Ik ben superblij!! Mijn Audi had het beruchte “olie verbruikprobleem” door de zuigerveren…

Audi neemt geen verantwoording, dus ik moest een andere oplossing bedenken.

TSC in Geldermalsen biedt oplossing voor dit probleem. Gezien het werk wat verricht is, is de prijs eigenlijk best laag! En super gedaan. Mijn Audi “misbruikt” nu geen olie meer, en de auto loopt weer lekker pittig. Ik merk echt verschil. En de klantenservice is top. Er is b.v. een leenauto beschikbaar. En ook andere dingen zijn gewoon te bespreken en op te lossen. Ik kan het iedereen aanraden het “olieprobleem” hier te laten oplossen.

De prijs weegt zeker op tegen de waardevermindering van je auto door dit olieprobleem. Ik kon mijn auto mét olieprobleem bij dealers alleen nog maar inruilen door 5000 euro minder aan inruil te ontvangen. 🙁

De kosten van laten maken bij TSC zijn minder, dus daar heb ik voor gekozen. Ik ben blij met deze keuze. nu kan ik weer jaren rijden en hoef ik ‘m niet in te ruilen want de auto loopt weer als een nieuwe!!!

Rian

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Fijn te horen dat de auto het weer naar behoren doet! En natuurlijk ook super om te horen dat onze service wordt gewaardeerd!

Dank!

TSC-team

Eerlijk en prima bedrijf

Rated 5,0 out of 5
02/01/2018

Reparatie kon binnen een week en werd binnen de afgesproken tijd gedaan.

Goede uitleg wat er gerepareerd was en kon tevens een leenauto meekrijgen tegen een zeer schappelijke prijs.

Kortom een eerlijk en prima bedrijf.

A.M Oorschot

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening en hartelijk dan voor deze review!

TSC-team

Alles prima

Rated 5,0 out of 5
12/11/2017

Mijn distributieketting had een tandje overgeslagen met als gevolg dat de kleppen door de zuiger geslagen waren. Met TSC in contact gekomen en ben verrast door de aangename manier waar ik het gesprek gevoerd heb. Dat gaf gelijk een goed gevoel. Ook bij het ophalen kwam ik met de trein en zij hebben zelf aangeboden om mij van het station te halen. Dat lijkt een kleine geste maar het is hoe ze daar met klanten omgaan. De auto rijdt nu weer supergoed. Ze hebben een klein minuscuul lekje gevonden in de radiator, die ze ook gelijk vervangen hebben. Mijn garage heeft nog een inspectie uitgevoerd. Alles prima. Ook dat ik een jaar garantie krijg op de werkzaamheden is niet niks.

Peter Verschuure

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Beste Peter, fijn dat we je van dienst konden zijn en de auto weer naar behoren presteert. En natuurlijk super om te horen dat onze dienstverlening gewaardeerd wordt! Dank!

TSC-team

Top bedrijf

Rated 5,0 out of 5
11/10/2017

Top bedrijf daar kunnen een hoop dealers(Importeurs) wat van leren .

Service Top.

Weer geweldig geholpen.

Theo

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Hallo Theo, dank voor deze korte maar krachtige uiting van waardering! Super!

TSC-team