Reviews

Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en bezoekers van onze website laten zien hoe u onze service ervaren hebt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om een review achter te laten. Hiervoor klikt u Review plaatsen en vult u het formulier in.

Review plaatsen

Recente reviews:

Revisie XC60 D4 met een VEA 2 ltr 4 cyl blok

Rated 4,0 out of 5
13/08/2023

Nadat het olieverbruik plots richting de 1,5 liter op 1000km ging heb ik een afspraak gemaakt met TSC de Betuwe.

Ze hanteren vaste prijzen voor een revisie met nieuwe zuigers (met de gemodificeerde schraapveren). Wel komen daar nog kosten bovenop zoals het vakkundig laten reinigen van het diesel partikel filter (@250€)

Na een week werd ik gebeld door dhr. Saps dat er een scheurtje in 1 vd cylinders was gevonden en daardoor kwamen er extra kosten bij voor het verbussen (@1000€).

Natuurlijk zou je deze extra kosten niet hebben als je geluk hebt, maar in ons geval werd de revisie nog een stuk duurder dan waar we in de eerste instantie rekening mee hadden gehouden.

Contact verliep verder aangenaam.

Eenmaal thuis checkte ik even de carterdruk door de olievuldop eventjes los te draaien en tot mijn schrik zag ik dat er behoorlijke (positieve) carterdruk waarneembaar was!

Dit lijkt mij niet juist, en heb daarop contact opgenomen met dhr P. Sap.

Hij vertelde mij echter dat dit een normaal verschijnsel is bij deze diesels. Heb zelf het idee dat dit niet de normale werking zou moeten zijn van het PCV systeem en kan dit verder moeilijk verifieren. De toekomst zou uit moeten wijzen of dit een probleem gaat worden.

Vooralsnog heb ik na een volle brandstoftank leeg gereden te hebben zelf nog een keer een oliewissel gedaan om exact te weten hoeveel olie erin gegaan is en voor de zekerheid een catchcan aangesloten ivm die carterdruk.

Na ongeveer 5000km gereden te hebben heb ik weer een oliewissel gedaan (en de catchcan bekeken). Er was zo’n beetje 400ml verbruikt, dus deze ‘controle’ laat in ieder geval zien dat op dit moment het olieverbruik terug gebracht is naar 1 liter op 12.500km, wat netjes te noemen is.

Vandaar mijn 4 sterren review, ik twijfelde of 3 hier meer op z’n plaats zou zijn. De revisie laat zien dat het olieverbruik zeker is afgenomen. Maar die positieve carterdruk zit mij nog steeds niet lekker, ondanks de moedigende woorden van dhr P. Sap.

Als die carterdruk neutraal geweest was na de revisie dan had ik zeker een overtuigendere review met een dikke 5 geschreven.

De toekomst zal het leren of die 4 sterren terecht waren. Vooralsnog geef ik TSC de Betuwe hier het voordeel van de twijfel.

Marco Bulterman

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positief-kritische beoordeling. Natuurlijk hopen we, dat u over enkele weken of maanden een update geeft van de status van het olieverbruik cq de carterdruk.

Team TSC

Zeer tevreden over TSC De Betuwe. Een aanrader! (Audi Quattro S6)

Rated 5,0 out of 5
13/08/2023

Ik heb een Audi Quattro S6. Ik heb mijn distributieketting, tandwielen, 2 motorsteunen, vacuümpomp, benzinefilter, accu en 6 bougies laten vernieuwen. Auto laten halen en terug laten bezorgen. De prijs was heel goed. Daar maken ze hem bij Audi niet voor; is veel te duur. TSC DE BETUWE IS EEN AANRADER.

John toulouse

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Blij dat we u zo goed van dienst konden zijn! En dank voor de aanbeveling!

Team TSC

Renault Megane 1.2TCE

Rated 5,0 out of 5
11/08/2023

Vanmorgen heb ik gebeld met een medewerker van TSC. Deze verteld dat ik de auto net heb en wat de problemen zijn, nagenoeg geen compressie op cilinder 1 en een olieverbruik van 1,25 liter op 900 kilometer. Ik kreeg niet de indruk dat de technicus onder de indruk was van mijn probleem, dat is alleen maar goed in mijn ogen. Er is tijd voor mij uitgetrokken om te vertellen wat er gaat gebeuren en er is meteen meegedacht over de kosten omdat ik ook met een autohandelaar te maken heb die de auto aan mij heeft verkocht. Toch een kwartier aan de lijn gezeten en heb er een goed gevoel over gehouden. Het advies was eventueel de kosten te splitsen met de handelaar.

Daarna de handelaar gebeld, het verhaal uitgelegd en verteld dat ik ook een deel wil betalen. Gezien de 12 maanden garantie gaat deze waarschijnlijk overstag en wordt mijn auto gemaakt bij TSC.

Bert

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor deze mooie review! We willen klanten graag een eerlijk advies geven. Dat gaat verder dan alleen de reparatie; we willen de kosten voor u ook zo laag mogelijk houden! U geeft daar een prachtig voorbeeld van. Tot binnenkort!

Team TSC

Volvo V40 D4 30000km na revisie

Rated 5,0 out of 5
11/08/2023

De revisie heeft flink wat geld gekost omdat niet alleen de zuigerveren aan maar ook het onderblok vervanging toe waren en dat na zo’n 216000 km. Dat viel flink tegen.

Na revisie bleek de motor te sterk geworden voor de koppeling dus die is ook meteen herzien.

Helaas bleek het roetfilter na de recente APK aan het eind van zijn latijn (uitstoot 800.000 op schaal van max 1.000.000). Ik wijt dat aan slijtage.

Sinds de auto bij TSC is geweest is er geen druppel olie verbruikt. Binnenkort naar de eerste onderhoudsbeurt sinds TSC.

Perfekt werk!

Mathieu

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Helaas kwamen bij uw V40 een aantal mankementen bij elkaar. Dat is inderdaad balen! Maar wel goed te horen dat u weer een tevreden Volvo-rijder bent. We zien u binnenkort voor de beurt. Tot dan!

Team TSC

Renault Clio IV 1.2 TCe distributieketting vervangen

Rated 4,0 out of 5
11/08/2023

Onlangs heeft TSC de distributieketting van mijn Renault Clio IV 1.2 TCE uit 2015 vervangen. En gelukkig net op tijd, de ketting bleek in zeer slechte staat en had ieder moment kunnen overslaan of breken. Na de vervanging loopt de motor van mijn Renault weer als een zonnetje. Hartelijk dank Team TSC!

Bart

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

We vinden het altijd fijn om klanten weer te kunnen laten genieten van hun auto. Helemaal super dat dat ook bij u weer gelukt is. Nog vele ‘zonnige’ kilometers toegewenst!

Team TSC

Revisie is nooit gedaan maar ik heb er wel ruim 4.500 euro voor betaald

Rated 1,0 out of 5
07/08/2023

Ik ben nu ruim 1.5 jaar bezig om mijn auto rijdbaar te maken. Ik heb in maart 2022 een revisie laten uitvoeren voor een peugeot motor. Sindsdien ben ik weer 5 x terug gegaan omdat de motor keer op keer kapot is gegaan. Dit is elke x verholpen met houtje touwtje werk. Tot na 1 jaar mijn garantie was vervallen. Vanaf dat moment wil Peter Sap mijn auto niet meer zien of mij nog te woord staan. Mijn auto staat weer in de garage, maar dit x zal ik helaas eemijn rechtsbijstand in moeten zetten. Ik zal jullie op de hoogte brengen van het vervolg. Dhr Sap was altijd vriendelijk en behulpzaam tot de garantie verliep. De second opninon heeft uitgewezen dat er nooit een revisie heeft plaatsgevonden op deze motor. Mijn rechtsbijstand is vandaag begonnen met de zaak

Driss

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Mijnheer Driss,

We vinden het vervelend dat uw auto weer mankementen vertoont. We hebben tot het uiterste geprobeerd u te helpen. Daarbij hebben we, ondanks dat het om een andere klacht ging dan de door ons uitgevoerde motorrevisie en de garantietermijn bovendien al ruimschoots verstreken was, alles op alles gezet om uw auto te repareren.

Wanneer we u proberen uit te leggen dat de eerdere reparatie niets te maken heeft met de nieuwe klachten, gaat u ongepaste termen gebruiken. Daarmee overschrijdt u een grens!

U vindt het dan nodig een review te schrijven met daarin een beschuldiging van oplichting en een aantal leugens. U zou zich moeten schamen voor deze review. Het is niet alleen ongepast dat u leugens verspreid maar ook nog eens strafbaar. Via passende kanalen gaan we u mededelen hoe onze stappen er daaromtrent uitzien.

Peter Sap

Eerlijke, professionele service. Na revisie geen merkbaar olieverbruik meer (Seat 2.0 tfsi)

Rated 5,0 out of 5
30/07/2023

Auto verbruikte steeds meer olie wat begon bij 140k kilometer ongeveer. Bij 180k kilometer was dit 1 liter op 1400km ongeveer; complete motor revisie laten doen op basis van groot vertrouwen in Peter en zijn bedrijf. 6 maanden en 8000km verder is er nog geen merkbaar olieverbruik. Het vertrouwen blijkt terecht!

Frans

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor de mooie lovende woorden! Goed te horen dat u zo tevreden bent met de reparatie! Nog veel rijplezier toegewenst!

Team TSC

Lekke koppakking Ford Focus

Rated 5,0 out of 5
13/07/2023

Als de dealer je een nieuwe motor wil aansmeren, breng dan een bezoek aan TSC! De garage voor de meer complexere reparaties. Vakmanschap ten top! Toen we de auto opgingen halen nog een kijkje achter de schermen mogen nemen tijdens een korte rondleiding door Peter. Echt een professioneel en tof bedrijf!

Remco Hamoen

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Hartelijk dank voor de lovende woorden en nog veel Focus-plezier toegewenst!

Team TSC

Absoluut topbedrijf (Peugeot 5008)

Rated 5,0 out of 5
04/07/2023

Al een jaar worstelde ik met een hardnekkige motorstoring in mijn Peugeot 5008, die de dealer niet kon/wilde oplossen. Toen ik ten einde raad de auto afleverde bij TSC de Betuwe en enigzins sceptisch vroeg ‘of ze er iets mee konden’ werd ik verbaasd aangekeken en antwoordde Peter Sap met : ‘Hoezo ? ‘. Dat gaf vertrouwen. Toen ik de auto twee weken later (want ze gaan niet over 1 nacht ijs en nemen de tijd) weer ophaalde reed de auto alsof ie net uit de showroom kwam (zo schoon trouwens ook). Ik heb even gewacht met deze review omdat ik zeker wilde zijn dat de auto ook tijdens mijn vakantie naar Frankrijk geen problemen zou geven . Tel daarbij nog op dat TSC de Betuwe een haal- en brengservice heeft naar station Geldermalsen en mijn eindconclusie is dan ook: op een schaal van 1 tot 10 krijgt dit bedrijf van mij een 11 🙂

Peter

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Altijd fijn om te horen hoe tevreden klanten zijn…. We streven daarbij naar een 10- ……. een 11 is natuurlijk super! 😉 We zijn blij dat we u van dienst konden zijn en danken u hartelijk voor deze gave waardering!

Team TSC

Super fijne en goede service (Mercedes)

Rated 5,0 out of 5
22/06/2023

Ik wil fima TSC de betuwe hartelijk danken voor de goede en fijne service. Ze hebben mij en m’n auto super goed geholpen en met een super uitleg van a tot z! M’n Mercedes rijdt weer lekker en super op de weg. Peter en monteurs: super bedankt.

Maurits broks

Antwoord van TSC de Betuwe B.V.

Geachte klant,

Goed te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening . Nog vele onbezorgde Mercedes-kilometers toegewenst!

team TSC