Distributieketting Nissan Pulsar

Gebroken of opgerekte distributieketting van een Nissan Qashqai of Nissan Pulsar

Distributieketting Nissan Pulsar

De distributieketting van een Nissan Pulsar kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Dit probleem komt veel voor bij de Nissan Pulsar 1.2 DIG-T. Voorkom dit en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het vervangen van de distributieketting. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico.

Maar hoe herken je een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting?

Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieketting om ergere motorschade te voorkomen. Wij lossen het probleem voor u op.

Contact opnemen met een specialist

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele VAG-onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Opgerekte distributieketting nissan Pulsar

Opgerekte distributieketting
Nissan Pulsar

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Nissan Pulsar? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een opgerekte ketting
gebroken distributieketting Nissan Pulsar

Gebroken distributieketting
Nissan Pulsar

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw Nissan Pulsar? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een gebroken ketting
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Ton beoordeelt ons met:

"Een garagebedrijf waar je vertrouwen in kunt hebben"

Ik heb een Renault Captur met 1.2 TCe motor. De Renault garage meldde bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt dat de distributieketting rammelde en vervangen moest worden. Kosten inclusief onderhoud € 2500!

TSC De Betuwe heeft de werkzaamheden uitgevoerd voor € 995, precies zoals op de website vermeld. Ik kon ook binnen anderhalve week daar terecht. Auto rijdt weer prima. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Distributieketting vervangen nissan tce motor