Distributieketting Nissan Pulsar

Gebroken of opgerekte distributieketting van een Nissan Qashqai of Nissan Pulsar

Distributieketting Nissan Pulsar

De distributieketting van een Nissan Pulsar kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Dit probleem komt veel voor bij de Nissan Pulsar 1.2 DIG-T. Voorkom dit en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het vervangen van de distributieketting. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico.

Maar hoe herken je een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting?

Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieketting om ergere motorschade te voorkomen. Wij lossen het probleem voor u op.

Contact opnemen met een specialist

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele VAG-onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Problemen distributieketting Nissan Pulsar

De Nissan Pulsar is een populaire auto. Helaas kan deze auto problemen ondervinden met de distributieketting. De distributieketting is een essentieel onderdeel van elke motor, en als die kapot gaat, kan dat grote schade veroorzaken. De distributieketting synchroniseert de rotatie van de nokkenas en de krukas. Hierdoor gaan de kleppen op het juiste moment open en dicht. Als deze niet meer werkt naar behoren, kan dit grote gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk om op tijd actie te ondernemen en contact op te nemen met een specialist.

Opgerekte distributieketting nissan Pulsar

Opgerekte distributieketting
Nissan Pulsar

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Nissan Pulsar? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een opgerekte ketting
gebroken distributieketting Nissan Pulsar

Gebroken distributieketting
Nissan Pulsar

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw Nissan Pulsar? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een gebroken ketting

Distributieketting vervangen Nissan Pulsar

De distributieketting van uw Nissan Pulsar laten vervangen? Bij TechServiceCenter begrijpen wij hoe belangrijk het is dat uw auto goed en veilig blijft rijden. Het vervangen van de distributieketting is essentieel om uw Nissan Pulsar soepel en efficiënt te laten lopen. Een opgerekte of gebroken distributieketting kan ernstige motorschade veroorzaken. Het is belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Wij helpen u daar graag bij. Onze ervaren monteurs bieden diverse autoreparaties en onderhoudsdiensten aan, waaronder het vervangen van de distributieketting. U bent verzekerd van een vakkundige en snelle service, tegen een scherpe prijs. Bekijk de kosten van het vervangen van de distributieketting hier. Speciaal voor dit probleem hebben we een uniek aanbod:

  • We vernieuwen de distributieketting, de oliepompketting en de geleiderails inclusief tandwielen, spanners en alle afdichtingen die er deel van uitmaken
  • We vervangen beschadigde kleppen, de klepseals en de klepdekselpakking
  • We vervangen de motorolie inclusief het oliefilter
  • Wij vernieuwen de koelvloeistof
  • We wissen het foutgeheugen en lezen alle componenten opnieuw in
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Ton beoordeelt ons met:

"Een garagebedrijf waar je vertrouwen in kunt hebben"

Ik heb een Renault Captur met 1.2 TCe motor. De Renault garage meldde bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt dat de distributieketting rammelde en vervangen moest worden. Kosten inclusief onderhoud € 2500!

TSC De Betuwe heeft de werkzaamheden uitgevoerd voor € 995, precies zoals op de website vermeld. Ik kon ook binnen anderhalve week daar terecht. Auto rijdt weer prima. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Distributieketting vervangen nissan tce motor
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Naast het vervangen van de distributieketting van de Nissan Pulsar, vervangen wij ook de distributieketting van de Nissan Qashqai.